kızlar yanlış bilgi sekreter hatası normalde 5,3 değil 0.1 miş kan sonucum durduk yere umutlanıp sevinmişim 2.ci kan testini ist6emek için gittim doktor ama senın zaten negatif 0 çıkmış sonuç dedi yıkıldım. bende kıza güvenip çıktı kagıdını almamıştım bile
yeniden ovülasyon alcam kızlar kaçlı alsam
Hayırlı kandiller canım. Ederim tabi. 1 hafta sonra kan ver progesteron baktır. Bakalım yumurtanın kalitesi nasılmış.Kasık ağrım falan nasıl çoğaldı,göğüslerim dolgun inşallah benim de son ayım olur bu ve hamile kalırım, hamilesin duanı esirgeme arkadaşım dua et bize bol bol.
Bu arada herkese hayırlı kandiller dilerim..
Haftaya cuma falan mı baktırayım progesterona, çok umutluyum inşallah nasip olurHayırlı kandiller canım. Ederim tabi. 1 hafta sonra kan ver progesteron baktır. Bakalım yumurtanın kalitesi nasılmış.
Bugün kabul edersek perşembe verirsin. Yarın olursa cuma verirsin. Yarın ki ovü testinde belli olur hangisinin daha koyu olduğu.Haftaya cuma falan mı baktırayım progesterona, çok umutluyum inşallah nasip olur
Tamam canım yarın yaptığım testi de atarım burayaBugün kabul edersek perşembe verirsin. Yarın olursa cuma verirsin. Yarın ki ovü testinde belli olur hangisinin daha koyu olduğu.
Tamam canım beni de etiketlersin.Tamam canım yarın yaptığım testi de atarım buraya
Kalp atislarini duydunmu canim gittinmi doktoraBu nasıl bi hata ama yaa
20 li falan al bence
Bu nasıl bi hata ama yaa
20 li falan al bence
benCanim diger topikteki cevabini okudum benimde 60 cikti ama 2 tane ilacla dustu hemen benim yumurtlama testlerim aksine acaip koyu cikiyordu 2 gun ust üste belki yumurtlama olmuştur ama kalitesiz olmuştur diye dusunuyorum. Bu ay catlamaz dedi doktor ama cok kasik agrim oldu bende test yaptirdim yarin alcam sonucu.
:'( canım ben yine hüsrandayım. öyle yazayım dedim.Canim diger topikteki cevabini okudum benimde 60 cikti ama 2 tane ilacla dustu hemen benim yumurtlama testlerim aksine acaip koyu cikiyordu 2 gun ust üste belki yumurtlama olmuştur ama kalitesiz olmuştur diye dusunuyorum. Bu ay catlamaz dedi doktor ama cok kasik agrim oldu bende test yaptirdim yarin alcam sonucu.
Yarın randevumS
Kalp atislarini duydunmu canim gittinmi doktora
şans seninle olsun:)24 lü aldım canım 4 te bende var bu ay çok sıkı çalışıcam o bebiş bu göbüşe gelecek arkadaşşş :)
Yarın randevum
İnşallah duyarım :)
Ne oldu canim.ben
:'( canım ben yine hüsrandayım. öyle yazayım dedim.
regl oluyorum. yavaş yavaş geliyor : (Ne oldu canim.
Uzulme canim ya diger aya cok iyi hazirlanirsin tahlil yaptirdiniz mi esinle beraber cnim gecen ay.regl oluyorum. yavaş yavaş geliyor : (
Canım 0.1 olunca neden test yapmadılar ki , belki geç döllenme vardır geç yükseliyordur . Benimde pazartesi 0.1 çıktı acaba bat pazartesi üç gün kaldu yükselir mi diyorum24 lü aldım canım 4 te bende var bu ay çok sıkı çalışıcam o bebiş bu göbüşe gelecek arkadaşşş :)
Pekte yakışmış canm hamilelik takvimin bebişin hayırlı olsunn..kucağına da almak nasip olır inşallahNe oldu canim.
Saol canimm benim insallah hersey yolunda gider o gunleride gorurum darisi sana senden de guzek haberler bkliyorum...Pekte yakışmış canm hamilelik takvimin bebişin hayırlı olsunn..kucağına da almak nasip olır inşallah
İnşallah canm benmSaol canimm benim insallah hersey yolunda gider o gunleride gorurum darisi sana senden de guzek haberler bkliyorum...