Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün duyduk canım çok şükür sat a gore6+3 doktor 6+5 dedi 2 gün önden gidiyor happy mom u indirdim çözmeye çalışıyorum darısı başına canım insallah
ayyyyy cok sevindim canim benim evet darisi basima normalde benmkide 6+5 ama bakalim doktor ne dicek cok sevindim balim

Eki Görüntüle 2127567 Merhaba kızlar test koyulaştıktan ne kadar süre sonra silikleşme başlar, yani pik olup ardından silikleşme mi başlamalı yoksa koyuluk bir iki gün devam mı eder.
Yumurta çatlamayıp kiste dönüşüyordu benim bazen denk geliyordum yine aynı şekilde büyüyüp çatlamamasından korkuyorum, çatlaması için bir şey yapılabilir mi evde?
Canim bugunu yarini ve sonraki gunu muhakkak degerlendir

Eki Görüntüle 2127567 Merhaba kızlar test koyulaştıktan ne kadar süre sonra silikleşme başlar, yani pik olup ardından silikleşme mi başlamalı yoksa koyuluk bir iki gün devam mı eder.
Yumurta çatlamayıp kiste dönüşüyordu benim bazen denk geliyordum yine aynı şekilde büyüyüp çatlamamasından korkuyorum, çatlaması için bir şey yapılabilir mi evde?
Canim benim 2 gun koyu aksamina da catliyordu pik yapinca 36 saat icinde catlar siliklesir ama 24 saatte yumurta yasar.

K Kumral60 bu arada seni çok tebrik ederim geçen ay beraber yaşamıştık hayal kırıklığı inşallah bana da nasip olur, akşam testi tekrar edeyim di mi?
Evet canim cok tesekkur ederim bu ayda sana nasip olur insallah bemce artik testi unut kafani rahatlat ben bu kendimi diziye verdim doktor bile olmaz dedi cok sukur oldu prloktinim dustu hemen sende baska seylerle ilgilen bol bol dua et olucak.

Evet canim cok tesekkur ederim bu ayda sana nasip olur insallah bemce artik testi unut kafani rahatlat ben bu kendimi diziye verdim doktor bile olmaz dedi cok sukur oldu prloktinim dustu hemen sende baska seylerle ilgilen bol bol dua et olucak.
İnşallah bana dua et 3 yıl olacak ikinci çocuk için uğraşıyoruz, Rabbim nasip eder inşallah, Allah sana ve diğer arkadaşlara da hayırla sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin, ben de troid ve pko var inşallah bu ay engel olmaz hiç biri

İnşallah bana dua et 3 yıl olacak ikinci çocuk için uğraşıyoruz, Rabbim nasip eder inşallah, Allah sana ve diğer arkadaşlara da hayırla sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin, ben de troid ve pko var inşallah bu ay engel olmaz hiç biri
Zamani gelmisse bebisin de gelir insallah canim ne guzel sende 1 tane daha varmis buda en kisa surede gelir Allah bagislasin bu arada canim.

Canim insallah pozitif bir sonuc alirsin suan heycanlisindit baya dun de ben 2 saat hastanede delirdim sonuc cikana kadar dualarim seninle haber et hemen.
Allaha razı olsun canım benim.ay inşallah. pazartesi kan testim 14 çıktı ama doktor bi halt demedi.dedim bugün bi daha yaptirayim varsa vardır yoksa yoktur

Peki sonra arttı mi canım benimde adetimé 5 gün kala 14 çıktı aynı seninki gibi sevinmek istiyorum sevinemiyorum da.
Sevin sevin canim benim doktorum tebrik etti beni kan ver demedi haftaya adetin gecsin 5 gun gel keseye bakalim dedi bu aradada hic dusunme bebegi rahat ol dedi iliski yasaklandi folik asit verdi.

X