- 26 Mayıs 2016
- 3.834
- 8.111
Sevin sevin canim benim doktorum tebrik etti beni kan ver demedi haftaya adetin gecsin 5 gun gel keseye bakalim dedi bu aradada hic dusunme bebegi rahat ol dedi iliski yasaklandi folik asit verdi.
Alla alla bana niye olumlu bi şey demedi.ilişki yasak falan da demedi üstelik. Folik asit ı zaten kullanıyorum ben bir aydır.kurban olurum onlara.
Canım nptın adet oldun mu belirti var mıBen de negatifleri gördükçe üzülüyorum o yüzden beklemeye karar verdim
Bwnimkide ilk dusuk deger dedi adetime 5 gun var diyince iyi o zaman tebrik ederim dedi adetin gecsin degerin baya articak zaten progestron da yaptirdim 17 cikmisti kizlar zaten dirwk hamilesin dedi suan icin sikintim hic yok bakalim degerin artmissa tmamdir canim o zaman takma kafana hamilesin yani.Alla alla bana niye olumlu bi şey demedi.ilişki yasak falan da demedi üstelik. Folik asit ı zaten kullanıyorum ben bir aydır.
Olunmaz mi hic şimdi böylekurban olurum onlara.
Canım belirtileriniz arasında yoğun akıntı da var mıydı ? ben geçen ay çok akıntım var diyordum da bu ay göle döndüm resmen acaba belirti olabilir mi bata 1 hafta varOlunmaz mi hic şimdi böylesene sonu böyle inşallah
Ahaha evetOlunmaz mi hic şimdi böylesene sonu böyle inşallah
Benim bat gunu gibi başladı canım çok yoğundu hemde olabilir sulu kremsi yoğun fazla bi akıntı oluyor evet ben yasadimCanım belirtileriniz arasında yoğun akıntı da var mıydı ? ben geçen ay çok akıntım var diyordum da bu ay göle döndüm resmen acaba belirti olabilir mi bata 1 hafta var
Bende hic akinti olmazdi bu ay vardi ic camisirima geciyordu bazen beyaz krem gibi ama 4 kaldi simdi daha da artti bebek yagi gibi suanda da bende ki en buyuk fark karnima igne batiordu gazim vardi adet agrisi gibi sanci girmedi sadece rahime arada girio o kadar.Canım belirtileriniz arasında yoğun akıntı da var mıydı ? ben geçen ay çok akıntım var diyordum da bu ay göle döndüm resmen acaba belirti olabilir mi bata 1 hafta var
Ben artık kaşığıma karnıma giren ağrılardan bi şey anlayamıyorum canım psikolojik olarak etkilendiğim için ama bu akıntı 2 gündür bu kadar fazla olamaz günlük ped kullanmadığımda resmen ıslak oluyor anlayamadım hiç bu kadar yoğun olmazdı kokusuz birde krem beyaz iz bırakıyor. Çok ayrıntılı oldu kusura bakma canımBende hic akinti olmazdi bu ay vardi ic camisirima geciyordu bazen beyaz krem gibi ama 4 kaldi simdi daha da artti bebek yagi gibi suanda da bende ki en buyuk fark karnima igne batiordu gazim vardi adet agrisi gibi sanci girmedi sadece rahime arada girio o kadar.
Yok canim istediğin gibi yaz ayni benimkisi gibi akintin birde benim gogus cemberim genisledi agri yoktu ama etrafindaki kahverengilik biraz buyudu onada dikkat edebilirsin heveslendim simdi kacbgunun kaldi senin.Ben artık kaşığıma karnıma giren ağrılardan bi şey anlayamıyorum canım psikolojik olarak etkilendiğim için ama bu akıntı 2 gündür bu kadar fazla olamaz günlük ped kullanmadığımda resmen ıslak oluyor anlayamadım hiç bu kadar yoğun olmazdı kokusuz birde krem beyaz iz bırakıyor. Çok ayrıntılı oldu kusura bakma canım
Benim 7-8 gün var bata canım ay hadi inşallah valla sevinirim olursa bu ay ovulasyon testi kullandımYok canim istediğin gibi yaz ayni benimkisi gibi akintin birde benim gogus cemberim genisledi agri yoktu ama etrafindaki kahverengilik biraz buyudu onada dikkat edebilirsin heveslendim simdi kacbgunun kaldi senin.
Evet takip ediyorum seni gordum ama benim gibisin suanda aramizda cok yok ben aceleci oldugumdan erken ogrendim. Sende guzel haberlerini verirsin insallah bu ay.Benim 7-8 gün var bata canım ay hadi inşallah valla sevinirim olursa bu ay ovulasyon testi kullandım
Amin canım sen kan mı verdin testle mi öğrendinEvet takip ediyorum seni gordum ama benim gibisin suanda aramizda cok yok ben aceleci oldugumdan erken ogrendim. Sende guzel haberlerini verirsin insallah bu ay.
2-3 aydır kullanıyorum.. ortalama hep aynı günler yumurtlama..12-13-14.. mucize şans..Desene yalnız değilim :)
Bu arada sen ovülasyon testi kullanıyor musun? Doktor bana önermedi şimdilik gerek yok dedi ancak iç sesim "alsam mı acaba?"diyor.
6 gun varken testte ogrendim hatta 1 saat sonra cikti cizgi dunde kan verdim canim cok erken ogrendim ben hissettim buay haftaya bat gunum gecsin tekrar gittcem.Amin canım sen kan mı verdin testle mi öğrendin
Ben güzel canım hadi hayırlı olsun değerin kaç çıktı peki6 gun varken testte ogrendim hatta 1 saat sonra cikti cizgi dunde kan verdim canim cok erken ogrendim ben hissettim buay haftaya bat gunum gecsin tekrar gittcem.
Degerim 13 cikti canim bata kadar artmis olur doktor istersen bat gunu kan ver sen meraklisin dedi ama vermiycem bekliycem hersey guzel olcak insallah.Ben güzel canım hadi hayırlı olsun değerin kaç çıktı peki
Sonuç ne cnm?Kan testim 14 çıkmıştı canım ama doktor yorum yapmamisti niyeyse bekleyelim dediydi. Şimdi gene bi kan testi yaptirdim
Evet canım her şey çok güzel olacak Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Degerim 13 cikti canim bata kadar artmis olur doktor istersen bat gunu kan ver sen meraklisin dedi ama vermiycem bekliycem hersey guzel olcak insallah.
Saol canim benim insallah seninde bu ay guzel haberlerini aliriz gelişmelerden haber verirsin artik.Evet canım her şey çok güzel olacak Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)