18 di cnm dimi Bnmde aynı bnde dayanabilirsm pazartesi düşünüyorum ama sanki ümidim yokBen önceden çok takip etmiyordum canım son 7 aydır takip ediyorum ve gecikme yaşamadım bu 7 ayda ilk defa geciktim. Bugün 5. günüm bekleyebilirsem pazartesiyi beklemeye çalışcam.
Can kanı verdin misonuçta en sağlıklı sonucu 26 sında belli olur adet olurmuyum olmazmı :) ama asla dayanamıcam artış varmı bakayım arsa dediğin gibi daha dikkat ederim çünkü hashimato var bende bugun endokrine gidicem ona göre yol çizerim saat 11 gibi veririm kan :)
Bölgelerini şikayet etmek gerek çok ypıyrlar böyle yazık oluyor bizlere üzülme cnm bnmkızlar yanlış bilgi sekreter hatası normalde 5,3 değil 0.1 miş kan sonucum durduk yere umutlanıp sevinmişim 2.ci kan testini ist6emek için gittim doktor ama senın zaten negatif 0 çıkmış sonuç dedi yıkıldım. bende kıza güvenip çıktı kagıdını almamıştım bile
Gozu gormuyormu acaba boyle konuda yanlislik olurmu ya.kızlar yanlış bilgi sekreter hatası normalde 5,3 değil 0.1 miş kan sonucum durduk yere umutlanıp sevinmişim 2.ci kan testini ist6emek için gittim doktor ama senın zaten negatif 0 çıkmış sonuç dedi yıkıldım. bende kıza güvenip çıktı kagıdını almamıştım bile
Ben de negatifleri gördükçe üzülüyorum o yüzden beklemeye karar verdim18 di cnm dimi Bnmde aynı bnde dayanabilirsm pazartesi düşünüyorum ama sanki ümidim yok
Geçmiş olsun canım üzüldüm vallaçokta umutlanmıştım
Aynen tatlımBen de negatifleri gördükçe üzülüyorum o yüzden beklemeye karar verdim
Geçmiş olsun canım üzüldüm valla
Pik olmuş gibi duruyor canım. Belki yarın daha da koyulaşır. Ama bu akşamı mutlaka değerlendirin. Yarın aynı saatlerde tekrar ovü yaparsın.Eki Görüntüle 2127122 Ovülasyon testi yaparken idrar aralığı en fazla kaç saat olmalı? Sabah 6 da ilk idrara çıktım 13 de test yaptım 7 saat beklemiş oldum sizce bu şekilde olmaz mı? 7 saat sonra çıkan sonuçta bu
Eki Görüntüle 2127122 Ovülasyon testi yaparken idrar aralığı en fazla kaç saat olmalı? Sabah 6 da ilk idrara çıktım 13 de test yaptım 7 saat beklemiş oldum sizce bu şekilde olmaz mı? 7 saat sonra çıkan sonuçta bu
Tamam canım çok sağ ol bu arada bugün 24. GünPik olmuş gibi duruyor canım. Belki yarın daha da koyulaşır. Ama bu akşamı mutlaka değerlendirin. Yarın aynı saatlerde tekrar ovü yaparsın.
Teşekkürler cevap için inşallah değerlendirelim, mübarek gün dualarımız kabul olur inşallahbu kadar koyuyu göremeyen bile var mutlaka değerlendir bugunu ve sonrasını. yarın yıne ovülasyon yaparsın
Ooo çok geç olmuş. Benim de öyle olmuştu son ay 23ncü gün pik olmuştu.Tamam canım çok sağ ol bu arada bugün 24. Gün
Kasık ağrım falan nasıl çoğaldı,göğüslerim dolgun inşallah benim de son ayım olur bu ve hamile kalırım, hamilesin duanı esirgeme arkadaşım dua et bize bol bol.Ooo çok geç olmuş. Benim de öyle olmuştu son ay 23ncü gün pik olmuştu.