Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlar bugun tekrar kan testi yapsammı sizce salı günü 5,3 çıkmıştı

Pazartesi günü kan Sonucum 45 ti.
Çarşamba tekrar batırdım 135 cıktı.
Artış normal dimi şuanda. Bat bugün..

Pazartesi günü kan Sonucum 45 ti.
Çarşamba tekrar batırdım 135 cıktı.
Artış normal dimi şuanda. Bat bugün..

Evet normal hayırlı olsun benımde salı 5,3 tü bugunde yaptırsammı diye düşünüyorum bat 25

Bence yaptırma çok erken daha. 2 gün daha geçsin öyle yaptır derim ben.

Tatlım 2 ye katlanması bekleniyor ama yurtdışı forumlara bakmıştım doktorlar %60 artışa da normal diyorlarmış.

Yani 8-10 çıksa ok gibi :)

sonuçta en sağlıklı sonucu 26 sında belli olur adet olurmuyum olmazmı :) ama asla dayanamıcam artış varmı bakayım arsa dediğin gibi daha dikkat ederim çünkü hashimato var bende bugun endokrine gidicem ona göre yol çizerim saat 11 gibi veririm kan :)

Hayırlı olsun altınım
İnşallah istediğin gibi olur
Yaz yine :)

Sence cnm bişi olsaydı 2 günlük geçikmede belli olur muydu
Ben de bişey olsaydı çıkardı diye düşünüyodum. Ama burda bir çok yerde okudum geç döllenme olabilirmiş ya da 1 hafta gecikince testte görülen çok olmuş. İnşallah bizimki de öyledir artık test yapmıyorum. Tam 1 hafta dolsun o zaman yapmayı düşünüyorum ama beklemek de zor. İnşallah ikimiz de pozitifi görürüz. Senin daha önce gecikmen olmuş muydu hiç canım ?

Önceden olmuyordu geçen ay 3 gün geçti bu ayda böyle senin cnm birde olmazsan hangi gün testi düşünyorsn

Önceden olmuyordu geçen ay 3 gün geçti bu ayda böyle senin cnm birde olmazsan hangi gün testi düşünyorsn
Ben önceden çok takip etmiyordum canım son 7 aydır takip ediyorum ve gecikme yaşamadım bu 7 ayda ilk defa geciktim. Bugün 5. günüm bekleyebilirsem pazartesiyi beklemeye çalışcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…