Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi insallah hamilesindir bekle 1 kac gun daha test yaparsin sonra belirtilerin cok benziyor.
İnşallah . Bu dostinex benim ayarlarımı çok bozdu. Geçen ay 30. Günün gecesi regl oldum bu ay 27. Günüm akıntım çok. Of bilmiyorum. Sende dostineks sonrası regl nasıl oldu? Yeni mi başlamıştın ilaca?

İnşallah yolunda gider herşey güzel bir sonuç alırsın. Ben aslan pençesi
İçiyorum akşamları birde sabahları bal tarçın çörekotu. Ara veriyorum bazen. Son 2 aydır böyle takılıyorum.
Aslan pencesi bende aldim ama canim yumurtlamadan sonra bırakıyorum aset olursam sayet yeniden icicem bal tarcini deniycem bu ilac kullaninca hamile kalan cokmus insallah bizde onalrdan oluruz.

Ben ilkkz bu ay aldim canim ama belki hamilelikten o akinti benimde 5 gunum kaldi agrilarim vardi gecti herseyim dedigim gibi ilac alirken hamile kalinabiliyormus tutmustuumr belki sen daha önceden baslamissin.

Aslan pencesi bende aldim ama canim yumurtlamadan sonra bırakıyorum aset olursam sayet yeniden icicem bal tarcini deniycem bu ilac kullaninca hamile kalan cokmus insallah bizde onalrdan oluruz.
Prolaktin çok oynak bir hormon aslan pençesi baya etkiliymiş. Geç yumurtlarım diye regl olana kadar içiyorum ben. 1 hafta ara verip tekrar başlıyorum. Allah yardımcımız olsun. Ben geçen ay baya baya hamileyim sanmıştım

Ben ilkkz bu ay aldim canim ama belki hamilelikten o akinti benimde 5 gunum kaldi agrilarim vardi gecti herseyim dedigim gibi ilac alirken hamile kalinabiliyormus tutmustuumr belki sen daha önceden baslamissin.
Regl dönemimiz yakın. İnşallah müjdeyi veririz birlikte

Heray bende kendimi hamile saniyorum ama sonu husran oluyor prolaktin yüzündenmis keske daha once gitseydim doktora 2 aya kalirsin desi olmazsa rahim filmi cekincem.

Kızlar iyi akşamlar 4 yaşında bir oğlum var kardeşi olsun istiyoruz bu ay ilk denememizi yaptık 26 şubatta adet olmuştum. Bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı sonucum ama benim yumurtlama tarihinden beri bel ve kasık ağrım var rahatsız edici bir biçimde ve 3 4 gündür göğüslerimde ağrı var . Adetime 5 6 gün var acaba hamile olma ihtimalim varmı ki bir yanım daha erken bekle diyor diğer tarafım çok üzgün adeti bekliyorum artık

Canim bazen gec dollenme olabiliyor dgeer sonra artiyor ama nadir olan birsey. Agrilar gecen ay hep bendede oldu hamileyim sandim degilmisim yine adeti bekle o zaman test yaparsin vardir belkide.

Yumurtan çatlamış canım. Gebelik yok demek çok doğru olmaz. Yüksek çıkarsa gebelik var denebilir ama düşük olursa gebelik yoktur diyemeyiz belki yükselecek sonradan.
Anladım canım teşekkür ederim bata son beş gün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…