Canim benim catlamamis daha onceki aylar ama kist olmadi olsa bile attım sanirim adetle. Iyi dusun iyi olsun.İnşallah çatlar da ben büyüyüp kist oluşmasından korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim catlamamis daha onceki aylar ama kist olmadi olsa bile attım sanirim adetle. Iyi dusun iyi olsun.İnşallah çatlar da ben büyüyüp kist oluşmasından korkuyorum
İnşallah cnm .Insallah gelir bebisin canim.
Cnm Bnmde 18 marttı bnde daha olmadm nptın oldn mu sen
Pazartesi günü kan Sonucum 45 ti.
Çarşamba tekrar batırdım 135 cıktı.
Artış normal dimi şuanda. Bat bugün..
Ben olsam baktırırdım 2 günde birgünaydın kızlar bugun tekrar kan testi yapsammı sizce salı günü 5,3 çıkmıştı
Tatlım 2 ye katlanması bekleniyor ama yurtdışı forumlara bakmıştım doktorlar %60 artışa da normal diyorlarmış.
Yani 8-10 çıksa ok gibi :)
Bnde olmadım kasıklarım ağrıyor devamlı oldum die gdiyorm bkıyorm yok bişi ama şuanlık daha ypmam pazartesi yptum negatif tiYok canım olmadım ve tekrar test yaptım ama negatif Sen ne durumdasın ?
Hayırlı olsun altınımsonuçta en sağlıklı sonucu 26 sında belli olur adet olurmuyum olmazmı :) ama asla dayanamıcam artış varmı bakayım arsa dediğin gibi daha dikkat ederim çünkü hashimato var bende bugun endokrine gidicem ona göre yol çizerim saat 11 gibi veririm kan :)
Canim benimde 4 gun var kan verdim dayanamdm
İnşallah boşa değildir bu gecikmeler canım bende hala belirti yokBnde olmadım kasıklarım ağrıyor devamlı oldum die gdiyorm bkıyorm yok bişi ama şuanlık daha ypmam pazartesi yptum negatif ti
Sence cnm bişi olsaydı 2 günlük geçikmede belli olur muyduİnşallah boşa değildir bu gecikmeler canım bende hala belirti yok
Ben de bişey olsaydı çıkardı diye düşünüyodum. Ama burda bir çok yerde okudum geç döllenme olabilirmiş ya da 1 hafta gecikince testte görülen çok olmuş. İnşallah bizimki de öyledir artık test yapmıyorum. Tam 1 hafta dolsun o zaman yapmayı düşünüyorum ama beklemek de zor. İnşallah ikimiz de pozitifi görürüz. Senin daha önce gecikmen olmuş muydu hiç canım ?Sence cnm bişi olsaydı 2 günlük geçikmede belli olur muydu
Önceden olmuyordu geçen ay 3 gün geçti bu ayda böyle senin cnm birde olmazsan hangi gün testi düşünyorsnBen de bişey olsaydı çıkardı diye düşünüyodum. Ama burda bir çok yerde okudum geç döllenme olabilirmiş ya da 1 hafta gecikince testte görülen çok olmuş. İnşallah bizimki de öyledir artık test yapmıyorum. Tam 1 hafta dolsun o zaman yapmayı düşünüyorum ama beklemek de zor. İnşallah ikimiz de pozitifi görürüz. Senin daha önce gecikmen olmuş muydu hiç canım ?
Ben önceden çok takip etmiyordum canım son 7 aydır takip ediyorum ve gecikme yaşamadım bu 7 ayda ilk defa geciktim. Bugün 5. günüm bekleyebilirsem pazartesiyi beklemeye çalışcam.Önceden olmuyordu geçen ay 3 gün geçti bu ayda böyle senin cnm birde olmazsan hangi gün testi düşünyorsn
hadi hayırlısı :)Canim benimde 4 gun var kan verdim dayanamdm