Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat günü 112 çıktı canım. Düşük olması değil düzenli artması önemli. Benim de düşüktü ama 4-5 kat artıp yetişti normal değerleri. Sen de en az bi artış görsen keşke için rahatlar. Battan sonra ilk 1 hafta kimyasal riski var malesef o yüzden en azından 1 artış görüp 2 kat artıp artmadığını görsen için rahatlar. Özelde de yaptırabilirsin.

Özelde cumaya randevu aldım. Normalde amacım bu gün gitmekti ama gitmek istedigim doktor cok dolu. Eşim de bu kadar pipiriklenme diyor o günü bekle diyor .. öok kararsız kaldım ben de lekelenme vs olumsuz bir şey yasamayınca akısına bırak dedim kendi kendime

Lekelenme de olabilir bu zamanlarda. Sen bi sağlık ocağına gitsen kan versen en azından artışı görür Cuma'ya kadar beklersin sonra. Daha 4 gün var yaa çok.

Teşekkür ederim tavsiyelerinize uymaya çalışıcağım :)

Lekelenme de olabilir bu zamanlarda. Sen bi sağlık ocağına gitsen kan versen en azından artışı görür Cuma'ya kadar beklersin sonra. Daha 4 gün var yaa çok.

Bağlı oldugum sağlıkocagı acıkcası pek bu konuda yardımcı olmadı bana , cuma da randevum oldugunu biliyorlar ve o gün gel bize dediler. Kan tahlili yapalım dedim yapmadılar , böyle eften püften uyduruyormuşum gibi üstelik bu artısı izleme diye bişey ben duymadım öyle bir şey yok diyo bana . Doktor bir de bunu diyen . Bilmedigini sanmıyorym bence basından savıyor . Ben de öyle diyince bilgiçlik taslamadım en kötü yarın hastaneye gidip kan veririm dedim gözden cıkarcam artık parayı napayım . Cumaya kadar bi kendimm yaptırayım başka yere

Kızlar femara bile adet i düzene sokmadı ne gebelik ne adet oldu çok moralim bozuk doktor söktürücü yazdı yolladı

Nden ise yaramadı ya femara neden doktor bunu ilacı kullandığın sürece düzenli olur demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…