O ne saçma laf öyle bişey duymadım nasıl saçma bi bahane. Gerek yok falan dese neyse. Düşük olunca aslında daha çok üstüne düşüyorlar kimyasal mı sağlıklı mı bakmak için. Bencede bi özelde kan ver.Bağlı oldugum sağlıkocagı acıkcası pek bu konuda yardımcı olmadı bana , cuma da randevum oldugunu biliyorlar ve o gün gel bize dediler. Kan tahlili yapalım dedim yapmadılar , böyle eften püften uyduruyormuşum gibi üstelik bu artısı izleme diye bişey ben duymadım öyle bir şey yok diyo bana . Doktor bir de bunu diyen . Bilmedigini sanmıyorym bence basından savıyor . Ben de öyle diyince bilgiçlik taslamadım en kötü yarın hastaneye gidip kan veririm dedim gözden cıkarcam artık parayı napayım . Cumaya kadar bi kendimm yaptırayım başka yere
Canm 8 gün geçtiyse 2000 civarında olur.ama çizgiye göre 200 civarıİkisi de pozitif :)
Canm dikkat et sürekli dinlen meyve ye bol bol.bu aralar halsiz olman normalKızlar ya bende ciddi bir halsizlik var ayakta duramıyorum bacaklarım sızlıyor
Yüksek çıkmış canım. Ama yüksek çıkması güzel bişey. Yumurtan kesin çatlamış. Yumurtlamanın kaçıncı günündeydin bunu yaptırırken.
21. gun canım, bu sabah yaptırdım.Yüksek çıkmış canım. Ama yüksek çıkması güzel bişey. Yumurtan kesin çatlamış. Yumurtlamanın kaçıncı günündeydin bunu yaptırırken.
Hmm. Peki akıntın falan ya da başka bi belirtin var mı ?21. gun canım, bu sabah yaptırdım.
Ortalama 9 günlük gecikmeye göre tahminimdi. Ama sende sürprizle başladı kim ne dese şaşar.
Canm 8 gün geçtiyse 2000 civarında olur.ama çizgiye göre 200 civarı
Neyse bakalım bekle bi bata doğru LH testi yaparsın.akıntım yoktu, bugün çok az bir nemlilik var, akıntı denemez yani.
Neyse bakalım bekle bi bata doğru LH testi yaparsın.
Düşmüş mu e nabız a canm bakınca haber verKeşke öyle olsa :)
Bi de artacak mı diye panik yapmama gerek kalmaz :)
Bakalım sürprizlidir belki o da
Bence de az ama keşke 2000 olsa :)
Yani yumurtlama 21. Gününüzde mi olmuş21. gun canım, bu sabah yaptırdım.
Estağfurullah canım helal olsun. Bi faydam dokunuyorsa ne mutlu bana.Allah razı olsun canım, şu halinde yine herkese yetişiyorsun. Hakkını helal et.
Yani yumurtlama 21. Gününüzde mi olmuş
Anladım teşekkür ederim:)Yok canim, yumurtlama 12. gün oldu. Bu test 21. gün yapıldı.
Estağfurullah canım helal olsun. Bi faydam dokunuyorsa ne mutlu bana.
Bı ara artık halsizlik ten agliyacaktim oturmaktan yatmaktan bıktım inanCanm dikkat et sürekli dinlen meyve ye bol bol.bu aralar halsiz olman normal
Teşekkür ederim canım :)Dokunmaz mi, hormon testini de sana yorumlatmıştım :) Bu konularda çok bilgilisin masallah.