Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gzdy canım sende gebelik war mı?Şeffaf akıntı geldi diye yazmışsın aynısı bende de cuma günü oldu.yumurtlama belirtisi mi yoksa gebelik mi?bilemedim bat 13 gerçi daha erken de merak ettim:halay:

Merhaba kizlar ustteki test erken gebelik testi 2 gun once yapmistim burdada paylasmistim alttaki test simdi normal test hic yok gbi adetim normalde yarin olmasi gerek. Hangisine inansam bilemedim
1520240615919.jpg

Merhaba kizlar ustteki test erken gebelik testi 2 gun once yapmistim burdada paylasmistim alttaki test simdi normal test hic yok gbi adetim normalde yarin olmasi gerek. Hangisine inansam bilemedimEki Görüntüle 2119464
Alttakinde de var cnm çizgi erken gebelik testleri daha duyarlı o yuzden daha koyu çıkıyor bnmde aynen böyleydi içine ferah tut

Canm e nabız i indir ordan bak sonuca akşam bile yansiyabilir ben hep öyle bakıyorum

Aaa harika bi fikir verdin süpersin!!!

Bu tahlil le 200 yada 250 civarı çıkar

Bana da öyle geldi hatta daha az bile olabilir gibi geldi ama bilmiyorum

Canm bat kaç gün geçti battan 10 gün geçtiyse daha erken git

Battan emin olsam... geç döllenme olmuş bence bu
Bugün 40. Gün
8 gün geçti normale göre

Yaaaa çok tebrik ederim :))
Bence betan vardır bi 2000-3000 filan
Kız naptın :KK70:
Geçen pazartesi sıfırdı
Şimdi 3000 olduysa demek 3 aya doğar:KK70:

Aaa harika bi fikir verdin süpersin!!!

Bana da öyle geldi hatta daha az bile olabilir gibi geldi ama bilmiyorum

Battan emin olsam... geç döllenme olmuş bence bu
Bugün 40. Gün
8 gün geçti normale göre

Kız naptın :KK70:
Geçen pazartesi sıfırdı
Şimdi 3000 olduysa demek 3 aya doğar:KK70:
Ortalama 9 günlük gecikmeye göre tahminimdi. Ama sende sürprizle başladı kim ne dese şaşar.

Merhaba kizlar ustteki test erken gebelik testi 2 gun once yapmistim burdada paylasmistim alttaki test simdi normal test hic yok gbi adetim normalde yarin olmasi gerek. Hangisine inansam bilemedimEki Görüntüle 2119464
Nasıl yok kız bariz var. Ben görüyorum. Senin daha net görmen lazım canlı görüyorsun.

Anladım arkadaşım. İnşallah vardır birşeyler insan çok kaptırıyor kendini
Inşallah canım bu ay ben belirtileri hissetmeme rağmen gözümü kulağımı kapadım umutlanıp üzülmekten yorulmuştum insan bi süre sonra kendini korumaya alıyor hamile olduğumu öğrenince daha çok sevindim sende öyle yap canım çok düşünüp dinleme kendini

• Beğen
Reactions: 114
Kimilerinki cok belirgin oyuzden bakiorum yakindan ama benmi goremiorum bilemedimki yada cok belirginmi istiprum acaba gormek icin anlamadim

Ben de bariz görüyorım ben cok yaptım daha önce ve çizgi namına bir şey olmuyodu. İlk silik çizgiyi görür görmez eşime söledim var yani .

Kimilerinki cok belirgin oyuzden bakiorum yakindan ama benmi goremiorum bilemedimki yada cok belirginmi istiprum acaba gormek icin anlamadim
Çok net olması için baya zaman geçmesi lazım. Bat 3-4 gün geçince anca oluyor. 1 hafta sonra falanda kopkoyu oluyor.

Çok net olması için baya zaman geçmesi lazım. Bat 3-4 gün geçince anca oluyor. 1 hafta sonra falanda kopkoyu oluyor.

Canım sen tecrübelisin . Benim adet 3.günü ilk test baya silikti ama barizdi, ertesi gün koyulastı baya , sonraki gün de kan testinde 69 çıktı . Adet gecikmesine göre cok düşük gibi geldi ama önceki denedigim 2 ayda da adet ilkinde 1 hafta gecikti ikincide 4. gün oldum , gecikmeli oluyordu yani . Ben de şimdi panik yaptım . Ve ilk doktor randevum cuma günü.. sağlıkocagında kan testi istedim gerek görmeyip yapmıyorlar bunu. Artısa da bakamadım. Ben de bu gün yine normal test aldım tamamen cok koyu cıktı. Bir sorun yoktır inşallah . Senin kaç cıkmıştı degerlerin .

X