Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bağlı oldugum sağlıkocagı acıkcası pek bu konuda yardımcı olmadı bana , cuma da randevum oldugunu biliyorlar ve o gün gel bize dediler. Kan tahlili yapalım dedim yapmadılar , böyle eften püften uyduruyormuşum gibi üstelik bu artısı izleme diye bişey ben duymadım öyle bir şey yok diyo bana . Doktor bir de bunu diyen . Bilmedigini sanmıyorym bence basından savıyor . Ben de öyle diyince bilgiçlik taslamadım en kötü yarın hastaneye gidip kan veririm dedim gözden cıkarcam artık parayı napayım . Cumaya kadar bi kendimm yaptırayım başka yere
O ne saçma laf öyle bişey duymadım nasıl saçma bi bahane. Gerek yok falan dese neyse. Düşük olunca aslında daha çok üstüne düşüyorlar kimyasal mı sağlıklı mı bakmak için. Bencede bi özelde kan ver.

E Efulimm41 canım kusura bakmazsan sana bir sey soracagım. Benim progesteron 19,59 cıktı. bu deger yumurta olmuş ve çatlamış demek mi oluyor. luteal fazda kı referans aralığı 5,16-18,56

E Efulimm41 canım kusura bakmazsan sana bir sey soracagım. Benim progesteron 19,59 cıktı. bu deger yumurta olmuş ve çatlamış demek mi oluyor. luteal fazda kı referans aralığı 5,16-18,56
Yüksek çıkmış canım. Ama yüksek çıkması güzel bişey. Yumurtan kesin çatlamış. Yumurtlamanın kaçıncı günündeydin bunu yaptırırken.

akıntım yoktu, bugün çok az bir nemlilik var, akıntı denemez yani.

X