Anladım arkadaşım. İnşallah vardır birşeyler insan çok kaptırıyor kendiniIlk defa karşılaştıysan olabilir canım herkeste farklı olir benim uzamiyordu kremden biraz daha sıvıydı beyaz kokusuz du benimki
Alttakinde de var cnm çizgi erken gebelik testleri daha duyarlı o yuzden daha koyu çıkıyor bnmde aynen böyleydi içine ferah tutMerhaba kizlar ustteki test erken gebelik testi 2 gun once yapmistim burdada paylasmistim alttaki test simdi normal test hic yok gbi adetim normalde yarin olmasi gerek. Hangisine inansam bilemedimEki Görüntüle 2119464
Yaa gercektenmi insallah vardir bunu bole gorunce umutsuzluk coktu icime sanirim bu ayda yok diorumAlttakinde de var cnm çizgi erken gebelik testleri daha duyarlı o yuzden daha koyu çıkıyor bnmde aynen böyleydi içine ferah tut
Canm e nabız i indir ordan bak sonuca akşam bile yansiyabilir ben hep öyle bakıyorum
Bu tahlil le 200 yada 250 civarı çıkar
Canm bat kaç gün geçti battan 10 gün geçtiyse daha erken git
Kız naptınYaaaa çok tebrik ederim :))
Bence betan vardır bi 2000-3000 filan
İkisi de pozitif :)Merhaba kizlar ustteki test erken gebelik testi 2 gun once yapmistim burdada paylasmistim alttaki test simdi normal test hic yok gbi adetim normalde yarin olmasi gerek. Hangisine inansam bilemedimEki Görüntüle 2119464
Ortalama 9 günlük gecikmeye göre tahminimdi. Ama sende sürprizle başladı kim ne dese şaşar.Aaa harika bi fikir verdin süpersin!!!
Bana da öyle geldi hatta daha az bile olabilir gibi geldi ama bilmiyorum
Battan emin olsam... geç döllenme olmuş bence bu
Bugün 40. Gün
8 gün geçti normale göre
Kız naptın
Geçen pazartesi sıfırdı
Şimdi 3000 olduysa demek 3 aya doğar
Nasıl yok kız bariz var. Ben görüyorum. Senin daha net görmen lazım canlı görüyorsun.Merhaba kizlar ustteki test erken gebelik testi 2 gun once yapmistim burdada paylasmistim alttaki test simdi normal test hic yok gbi adetim normalde yarin olmasi gerek. Hangisine inansam bilemedimEki Görüntüle 2119464
Inşallah canım bu ay ben belirtileri hissetmeme rağmen gözümü kulağımı kapadım umutlanıp üzülmekten yorulmuştum insan bi süre sonra kendini korumaya alıyor hamile olduğumu öğrenince daha çok sevindim sende öyle yap canım çok düşünüp dinleme kendiniAnladım arkadaşım. İnşallah vardır birşeyler insan çok kaptırıyor kendini
Kimilerinki cok belirgin oyuzden bakiorum yakindan ama benmi goremiorum bilemedimki yada cok belirginmi istiprum acaba gormek icin anlamadimNasıl yok kız bariz var. Ben görüyorum. Senin daha net görmen lazım canlı görüyorsun.
Kimilerinki cok belirgin oyuzden bakiorum yakindan ama benmi goremiorum bilemedimki yada cok belirginmi istiprum acaba gormek icin anlamadim
Çok net olması için baya zaman geçmesi lazım. Bat 3-4 gün geçince anca oluyor. 1 hafta sonra falanda kopkoyu oluyor.Kimilerinki cok belirgin oyuzden bakiorum yakindan ama benmi goremiorum bilemedimki yada cok belirginmi istiprum acaba gormek icin anlamadim
Kan şekerin düşmüştür. Tatlı bişeyler ye.Kızlar ya bende ciddi bir halsizlik var ayakta duramıyorum bacaklarım sızlıyor
Canım 3 gündür böyle uyku denen bişey kalmadı halsizlik ten ayakta duramıyorumKan şekerin düşmüştür. Tatlı bişeyler ye.
Bi doktorunu ara istersen. Bu kadar uzun sürmesi normal değil gibi geldi.Canım 3 gündür böyle uyku denen bişey kalmadı halsizlik ten ayakta duramıyorum
Çok net olması için baya zaman geçmesi lazım. Bat 3-4 gün geçince anca oluyor. 1 hafta sonra falanda kopkoyu oluyor.