Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetimin 18. Günündeyim hala ovu testinde koyu çizgi göremedim ne zamana kadar beklemeliym

S Spizella Sağolun sizin sevincinizde bu ay çok motive etti beni :) hemen randevu aldım zaten doktordan hormon falan kontrol için bakalım ne diyecek

S Spizella Sağolun sizin sevincinizde bu ay çok motive etti beni :) hemen randevu aldım zaten doktordan hormon falan kontrol için bakalım ne diyecek

Bi işe yaradıysam ne mutlu :)

Canım sen ovu hesaplayarak hamile kaldın dimi kaçıncı gün gördün koyu çizgiyi

Ben hesapladığımı sandım ama bence ovulasyon testinin gösterdiği gün yumurtlamadım hatta ondan 8-9 gün sonra olduğunu düşünüyorum

11 şubatta ovulasyon çift çizgi çıktı ben de bi daha yapmadım
Ama 26 şubatta kanda hcg negatif çıktı. Testin gösterdiği gün yumurtlayıp döllenme olsa negatif çıkmazdı diye düşünüyorum
Bence ben 18-19 şubat gibi yumurtladım
Keşke ovulasyon testine o hafta devam etseydim
Sana daha sağlıklı bilgi verebilirdim

Reactions: 114
Merhaba benim gibi Kan Pıhtılaşması olan var mı aranızda?

6 ay önce kürtaj oldum

BAT 27 Mart

Anladım bende daha yakalayamadım

E Efulimm41 canım ben adet oldum sandım ama bir damla kahverengi kan geldi çamaşırıma sabaha karşı şimdi hiçbir şey yok iki gün öncede tek bir damla kahve leke gelmişti şimdi bu ne demek adet geliyor mu demek ?

Canim bence bebek gelior demek yerlesme kanamasina benzior cunku hadi insallah tutunur bebegin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…