Canım onu bilmiyorum hiç geç mi olur bunu hamile arkadaşlar cevaplasın bencealdım ama haftaya salı
geç mi?
bu randevuyu gerçi 2 hafta önceden almıştım öyle bi kontrole gideyim diye.
başka doktora mı gitsem acaba haftaya salı gününe kadar?
Evet canım akşama randevum varYarin kan verceksin dimi canim.
Hayırlısıyla inşallah nasip olsun hepimize :)Merhabalar ben de 5 aylık evliyim. Evlendiğimizden beri hiç korunmadık. 2. Ayında hamile kaldım. Yumurtlama gününden başlayıp iki hafta süren kasık agrısı ve batması vardı. Doktora gidince öğrendim hamile olduğumu.Ama 5 haftalıkken düşük yaptım. Düşüğü aralıkta yaptım. İlk adetim tam zamanında oldu. İkinci adetim 11 gün gecikti ben de heveslendim ama adet oldum. Şimdi ise Benim bat 20 mart. Adet takvimine göre yumurtlama döneminin başladığı günden itibaren kasık agrım vardı başım dönüyordu. Şu an Kasık agrım geçti. Baş dönmem ara ara devam ediyor. Takvime göre bugün tam yumurtlama günü. Tabi ne kadar güvenilir bilmiyorum. İnşallah bu ay tutar..doktor demişti düşükten 3 ay sonra hamile kalmayı dene diye tam üç ay oldu. Umarım olur çok istiyoruz eşim ve ben.
İnşallah canım bugün çok akıntım var sümüğümsü gibi bi kıvamı var aynı yumurtlama dönemindeki gibiKoyulaşır belki git gide devam et yapmaya. Normalde bembeyaz oluyor. Koyulaşma olabilir. Ümit var.
İnşallah en kısa sürede hamile kalırsın en azından bir problem yok hamile kalabiliyorsun artık hayırlısı ile vaktini beklemek gerekir.Merhabalar ben de 5 aylık evliyim. Evlendiğimizden beri hiç korunmadık. 2. Ayında hamile kaldım. Yumurtlama gününden başlayıp iki hafta süren kasık agrısı ve batması vardı. Doktora gidince öğrendim hamile olduğumu.Ama 5 haftalıkken düşük yaptım. Düşüğü aralıkta yaptım. İlk adetim tam zamanında oldu. İkinci adetim 11 gün gecikti ben de heveslendim ama adet oldum. Şimdi ise Benim bat 20 mart. Adet takvimine göre yumurtlama döneminin başladığı günden itibaren kasık agrım vardı başım dönüyordu. Şu an Kasık agrım geçti. Baş dönmem ara ara devam ediyor. Takvime göre bugün tam yumurtlama günü. Tabi ne kadar güvenilir bilmiyorum. İnşallah bu ay tutar..doktor demişti düşükten 3 ay sonra hamile kalmayı dene diye tam üç ay oldu. Umarım olur çok istiyoruz eşim ve ben.
İnşallah isteyen herkese nasip olsunHayırlısıyla inşallah nasip olsun hepimize :)
Aynen çok şükür en azından oluyor şükürler olsun.İnşallah en kısa sürede hamile kalırsın en azından bir problem yok hamile kalabiliyorsun artık hayırlısı ile vaktini beklemek gerekir.
Canm e nabız i indir ordan bak sonuca akşam bile yansiyabilir ben hep öyle bakıyorum20-25 tl olsa yatıracaktım
Muayene ile aynı para resmen
Yarın öğleden sonraymış
Aman napiyim zaten bu hamilelik denen şey hep bekleme
Varsa da kaçmaz herhaldesabredicez artık
Bi gebelik testi aldım yapacağım birazdan
Bu tahlil le 200 yada 250 civarı çıkarşahsen sonunda ikna oldum
1'i dün gece yapmıştım
bugün de ikinci idrarla bu.
kaç çıkar acaba beta hcg
Eki Görüntüle 2119327
Canm bat kaç gün geçti battan 10 gün geçtiyse daha erken gitaldım ama haftaya salı
geç mi?
bu randevuyu gerçi 2 hafta önceden almıştım öyle bi kontrole gideyim diye.
başka doktora mı gitsem acaba haftaya salı gününe kadar?
Bu Zamanlarda olmaz normalde. Kokulu olmadığına dikkat et.İnşallah canım bugün çok akıntım var sümüğümsü gibi bi kıvamı var aynı yumurtlama dönemindeki gibi
Yok canım kokulu değil özellikle baktım ben deBu Zamanlarda olmaz normalde. Kokulu olmadığına dikkat et.
CCanım onu bilmiyorum hiç geç mi olur bunu hamile arkadaşlar cevaplasın bence
Ne koyu ne sulu krem beyaz gibi akintiysa olabilir canimHanımlar çok afedersiniz akıntım yoğunlaştı bi belirti olabilirmi :/
şahsen sonunda ikna oldum
1'i dün gece yapmıştım
bugün de ikinci idrarla bu.
kaç çıkar acaba beta hcg
Eki Görüntüle 2119327
BENDE DE cuma günü öyle bir akıntı geldi sadece...İnşallah canım bugün çok akıntım var sümüğümsü gibi bi kıvamı var aynı yumurtlama dönemindeki gibi
Teşekkür ederim. sümüksü şeffaf bilmiyorum Ne koyu ne sulu krem beyaz gibi akintiysa olabilir canim
Ilk defa karşılaştıysan olabilir canım herkeste farklı olir benim uzamiyordu kremden biraz daha sıvıydı beyaz kokusuz du benimkiTeşekkür ederim. sümüksü şeffaf bilmiyorum