Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kan tahlili yerine ultrasonla baksaydı bence görürdü. Vardır bir bildiği doktorun mutlaka
Çok rahat görürdü bence de.. ama işte çoğu doktor bizim gibi değil iyice garantilensin gelişsin istıyorlar sanırım.. yurtdışında süreç daha yavaş işliyor sanırım Türkiye de olsam bakarlardi çoktan :)

Kızlar dün 2. Kez kan testine gittim doktor değerin nasıl bakalım dedi bugün sonucu aldım 16451,4 çıktı 5. Haftamın içindeyim sizce normal mi bu değer
canım önceki kaçtı zaten 10binden sonra değere bakılmıyor kese ve kalp atışı işi başlıyor..

Evet canım biliyorum da doktor istedi 2. Kez kan testini düzenli artış mı diye bakmak için cuma gününe çağırdı bakalım o zaman bakacakmış ultrasondan
Cuma günü gidince bize de yazarsın cnm içini ferah tut bende arada başaramıyorum ama sakin olmamız gerek

Kahverengi lekelenmesi olan var mı? Sancıyla beraber yaşıyorum. Daha keseyi bile göremedik.
Canım kimileri normal diyor kimileri risk olabilir diyor bence en iyisi doktoruna git baktır hem bişey varsa önlemini alırsın hem de bişey olmasa bile için rahat eder.. ben olsam durmazdım yani

Kahverengi lekelenmesi olan var mı? Sancıyla beraber yaşıyorum. Daha keseyi bile göremedik.

sancı geçen haftaya kadar çok oluyordu bende şuanda sadece çok yorulursam oluyor. doktor normal demişti bol bol su iç demişti. lekelenme bende olmadı ama kahverengi leke tehlikeli değilmiş diye duymuştum. bence yine de doktoruna görün..

Benim sancım var cnm lekelenme için doktora gittin mi

Canım kimileri normal diyor kimileri risk olabilir diyor bence en iyisi doktoruna git baktır hem bişey varsa önlemini alırsın hem de bişey olmasa bile için rahat eder.. ben olsam durmazdım yani

sancı geçen haftaya kadar çok oluyordu bende şuanda sadece çok yorulursam oluyor. doktor normal demişti bol bol su iç demişti. lekelenme bende olmadı ama kahverengi leke tehlikeli değilmiş diye duymuştum. bence yine de doktoruna görün..

Doktorumu aradım. Daha keseyi bile göremediğimiz için progestan veremeyeceğini, bu kadar erken düşük gerçekleşecekse sağlıklı bir gebelik olmadığını en iyisinin dinlenmem gerektiği olduğunu söyledi.

Dinleniyorum ama yarın mesaiye gideceğim. Mümkün olduğu kadar oturucam yerimde ama bu tam bir istirahat olmayacak maalesef.

Keseydi kalp atışıydı beklemesi çok sancılı.

Doktorumu aradım. Daha keseyi bile göremediğimiz için progestan veremeyeceğini, bu kadar erken düşük gerçekleşecekse sağlıklı bir gebelik olmadığını en iyisinin dinlenmem gerektiği olduğunu söyledi.

Dinleniyorum ama yarın mesaiye gideceğim. Mümkün olduğu kadar oturucam yerimde ama bu tam bir istirahat olmayacak maalesef.

canım rapor alabilirsen ii olur uzanırsın

Hmm öyle mi oluyormuş canım ben bilmiyordum. Hayırlısı olsun izin alma imkanın varsa daha iyi olurdu inşallah tutunur bebişin sana stres yapma sakın rahat olmaya çalış

X