Ben daha şimdiden bunu yasıyorum 5 haftama Yen'i girdim ama sanki sanırsın 3 aylık gibi karnım şis skinny olan pantolonlarımın düğmesini sıkıyor :)Şimdiden karnında şişkinlik olan var mı ben 3 4 gündür bununla uğraşıorum bişi yemiyim diorum ama yine şiş 2 aylık çocuk belli olur mu ya
Rabbim hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin benim de düşüğüm var ama herhangi birşey önermedi doktor bakalımMerhabalar kizlar Rabbim hepimizin bebisini sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah benimde son adet tarihim 2 mayis ona gore 4+5 gunluk oluyor persembe gunu keseyi gorduk minicikti12 haziranda gidecegim tekrardan dra
Daha once kesem bozuldugu icin 7.haftada kalp atisi duymadan dusuk yapmıştım drum bu sefer onlem amacli clexane 0.4 igne verdi hergun yapiyorum gobekten folic asit ve progestan da kullanıyorum
bende yoğurt peynir yerim cnm ama bugünlerde onlara iştahım yok aslında güzel bir peynir bulsam yerim onu da.. hayırlısı bakalım
senin yine açıklama yapıyormuş benim ki asosyal beynini okumamı bekliyor tecrübeli dendiği için devam ediyorum ve başka seçenekte olmadığından.. sorunca bile hepsine cevap vermiyor..Merhaba kızlar. Bir hafta olmuş yazmayalı. İlk gittiğim doktor dış gebelik riskin yüksek diye korkuttu beni.. Halbuki değerlerim iyi artıyordu. Cuma günü keseyi gördük elhamdülillah. Bu doktor da boş gebelik olabilir dedi.. Hep en kötüsünü söylüyorlar. Hafif bi lekelenmem var. Progestan verdi onu kullanıyorum. 10 haziranda kalp atışı için çağırdı.
Eğer kalp atışını duyarsak sorun yoksa kızacağım doktorlara.Yani öyle bi ihtimal olabilir biliyorum ben de ama niye böyle hemen kötü konuşuyorlar anlamadım. Sat a göre 6+0. Ulturasona bakar bakmaz kese göründü dış gebelik değil dedi sadece.
Böyle giderse bütün doktorları tek tek gezeceğim gibi görünüyor :/
8.30 ta randevum cnm erken o varmış 9 falan istedim aslında da ilk hasta benim sanırım.. hayırlısı bakalım..Hayırlısı olsun canım. Yarın kaçta randevun?
8.30 ta randevum cnm erken o varmış 9 falan istedim aslında da ilk hasta benim sanırım.. hayırlısı bakalım..
senin yine açıklama yapıyormuş benim ki asosyal beynini okumamı bekliyor tecrübeli dendiği için devam ediyorum ve başka seçenekte olmadığından.. sorunca bile hepsine cevap vermiyor..
inşAllah yarın gittiğinde güzeel güzel açıklamalar yapar. Amiinn :)senin yine açıklama yapıyormuş benim ki asosyal beynini okumamı bekliyor tecrübeli dendiği için devam ediyorum ve başka seçenekte olmadığından.. sorunca bile hepsine cevap vermiyor..
inşallah sağlıklı kalp atışlarını duyarım cnm içim rahatlar..Hadi hayırlısı. İnşallah güzel haberlerle gelirsin.
inşAllah yarın gittiğinde güzeel güzel açıklamalar yapar. Amiinn :)
İnşallah canım bende bu sefer kafamda sorular biriktiriyorum bakalım. yolculuk olayını da sormam gerek bayram için..Benim bu 2. Gittiğim doktor da bulunduğum yerin en iyisi. Belki yoğunluktandır dedim bu sefer. Cumartesi gününü bekliyorum sabırla..
Amin insallahhRabbim hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin benim de düşüğüm var ama herhangi birşey önermedi doktor bakalım
İnşallah canım bende bu sefer kafamda sorular biriktiriyorum bakalım. yolculuk olayını da sormam gerek bayram için..
inşallah duyarsın rahatlarsın.. öğrencimiydin..Ben de ben de finallere gidemedim. Bakalım bütünlemelere gidebilecek miyim yoksa dönem mi uzayacak. Bi kalp atışını duysam bi sağlıklı dese umrumda olmayacak da işte sınav falan.. Bakalım nasibimizde ne var.
inşallah duyarsın rahatlarsın.. öğrencimiydin..
Lütfen içini ferah tut herşey süper olcak ve yarın miniğin kalbinin sesini duycaksın canım :) bize de haber ver mutlaka olur muo bende de var cnm pantolonlarımın çoğu kapanmıyor çok kilo da almadım ama kalça karında birikti sanırım. az birşey yesem midemde büyüyor bakalım geçer inşallah.. kalp atışı için yarın gideceğim inşallah herşey yolundadır..
Maşallah erken görmüşsün keseyiMerhabalar kizlar Rabbim hepimizin bebisini sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin insallah benimde son adet tarihim 2 mayis ona gore 4+5 gunluk oluyor persembe gunu keseyi gorduk minicikti12 haziranda gidecegim tekrardan dra
Daha once kesem bozuldugu icin 7.haftada kalp atisi duymadan dusuk yapmıştım drum bu sefer onlem amacli clexane 0.4 igne verdi hergun yapiyorum gobekten folic asit ve progestan da kullanıyorum
sağlık olsuun cnm gidersin büt falan varsa hangi ildesin bölümün zor muEvet. Son sınavlardı mezun olacaktım. Çok çalışmıştım hem de :)