Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

sağlık olsuun cnm gidersin büt falan varsa hangi ildesin bölümün zor mu

Ben Siirtteyim. Eşimin ilk atama yeri burası. Evlenip geldim buraya. 2 sene olacak neredeyse. Bölümüm ilahiyat Uzaktan eğitim. Video izleyip eğitime ve sınavlara gidiyorum. Bütünleme 15 gün sonra doktor yine yolculuk yok derse mecburen seneye kalacak mezuniyet hayallerim. Sen hangi ildesin?

pişirip maya mı çalıyorsun cnm nasıl yaptın peyniri.. bende süt alıp yoğurt yapıyorum da peynir yapmadım hiç. kaşar vs idare ediyorum o da sağlıklı değil deniyor.

Canım ben sirke koyuyorum kaynadığı zaman kesiliyor suzüyorsun torbada. Ben pek sevmedim yerken gicirdiyordu dişlerim kamaşiyor :p

hım ondan sirke tadı gelirse tiksinirim cnm ben maya bulayım en iyisi
canım annem limonla da kestiriyo sütü. Kaynadıktan sonra limon sıkıyo biraz daha pişirince lor gibi oluyo ama daha tatlı. Sonra süzüyosun. ben bira, tuzlayıp yerdim onu. Şimdi hiç peynir yiyemiyorum ama inşallah geçer.

Bende de var geçen kendime pantolon görünümlü tayt aldım tüm pantolonlar sıkıyo düğmesi açık geziyorum. corbalara kimyon koyuyorum ama pek ise yaramıyor
ben mideme dokunur diye baharat kullanmıyorum cnm düşük sonrası da az kilo aldım ben 2 gibi o yüzden benimde pantolonlar açık oluyor çoğu bi kısmı hiç olmuyor..

canım annem limonla da kestiriyo sütü. Kaynadıktan sonra limon sıkıyo biraz daha pişirince lor gibi oluyo ama daha tatlı. Sonra süzüyosun. ben bira, tuzlayıp yerdim onu. Şimdi hiç peynir yiyemiyorum ama inşallah geçer.
az bi süt alıp deneyeyim bunu cnm olmadı kesilsin diye bikaç kaşıkta yoğurt koyarım olur belki..

X