- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 34
İnşallah cnm yazarım elbette.. inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımızaLütfen içini ferah tut herşey süper olcak ve yarın miniğin kalbinin sesini duycaksın canım :) bize de haber ver mutlaka olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnm yazarım elbette.. inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımızaLütfen içini ferah tut herşey süper olcak ve yarın miniğin kalbinin sesini duycaksın canım :) bize de haber ver mutlaka olur mu
26 mayısta gördüm cnm kaçıncı hafta bilmiyorum 6 olabiirKeseyi tahmini ne zamanlarda gördünüz arkadaşlar?
sağlık olsuun cnm gidersin büt falan varsa hangi ildesin bölümün zor mu
Benim iki gündür mide yanma var ama öyle böyle değil iki büklüm oluyorum
pişirip maya mı çalıyorsun cnm nasıl yaptın peyniri.. bende süt alıp yoğurt yapıyorum da peynir yapmadım hiç. kaşar vs idare ediyorum o da sağlıklı değil deniyor.
Soğuk süt içtim ve çiğ patates yedim ise yaradı sagolunSoguk süt iç hemen geçiriyor çok şükür ben kurtuldum
Keseyi tahmini ne zamanlarda gördünüz arkadaşlar?
Ben yarın göreceğim 6. Haftamdayim kan değerin 4000 olunca görünür pazartesi gel dedi doktor. Bakalım yarın tahminen 5000 scivariKeseyi tahmini ne zamanlarda gördünüz arkadaşlar?
hım ondan sirke tadı gelirse tiksinirim cnm ben maya bulayım en iyisiCanım ben sirke koyuyorum kaynadığı zaman kesiliyor suzüyorsun torbada. Ben pek sevmedim yerken gicirdiyordu dişlerim kamaşiyor
Bende de var geçen kendime pantolon görünümlü tayt aldım tüm pantolonlar sıkıyo düğmesi açık geziyorum. corbalara kimyon koyuyorum ama pek ise yaramıyoroy şişkinlik beni çok zorluyor kızlar...
İnan ki aynı durumdayız bişiler yemeye korkuorum maden suyundan nefret ederdim 3 gündür en yakın arkadaşım günde 2 tane içiyorum bana mısın demio (((oy şişkinlik beni çok zorluyor kızlar...
canım annem limonla da kestiriyo sütü. Kaynadıktan sonra limon sıkıyo biraz daha pişirince lor gibi oluyo ama daha tatlı. Sonra süzüyosun. ben bira, tuzlayıp yerdim onu. Şimdi hiç peynir yiyemiyorum ama inşallah geçer.hım ondan sirke tadı gelirse tiksinirim cnm ben maya bulayım en iyisi
ben mideme dokunur diye baharat kullanmıyorum cnm düşük sonrası da az kilo aldım ben 2 gibi o yüzden benimde pantolonlar açık oluyor çoğu bi kısmı hiç olmuyor..Bende de var geçen kendime pantolon görünümlü tayt aldım tüm pantolonlar sıkıyo düğmesi açık geziyorum. corbalara kimyon koyuyorum ama pek ise yaramıyor
ben de bugün içtim soda cnm çatlayacak gibiydimİnan ki aynı durumdayız bişiler yemeye korkuorum maden suyundan nefret ederdim 3 gündür en yakın arkadaşım günde 2 tane içiyorum bana mısın demio (((
az bi süt alıp deneyeyim bunu cnm olmadı kesilsin diye bikaç kaşıkta yoğurt koyarım olur belki..canım annem limonla da kestiriyo sütü. Kaynadıktan sonra limon sıkıyo biraz daha pişirince lor gibi oluyo ama daha tatlı. Sonra süzüyosun. ben bira, tuzlayıp yerdim onu. Şimdi hiç peynir yiyemiyorum ama inşallah geçer.
4+5 'te gördüm ben vajinal usg ileKeseyi tahmini ne zamanlarda gördünüz arkadaşlar?
30 gunde adetim ben 12.gun falan yumurtluyorum yani erkenMaşallah erken görmüşsün keseyi
4+2 de gorduk degerim 1500 u gecmisti vajinal ultrasonlaKeseyi tahmini ne zamanlarda gördünüz arkadaşlar?
Vajinalde erken goruyirmussun benim doktor karından bakacak bende onu tercih ediyorum tabi zoraki durumlar olursa mecbur kalırsam alttan baktirirdim ama mecbur değilsem baktirmak istemiyirum4+2 de gorduk degerim 1500 u gecmisti vajinal ultrasonla