- 26 Mayıs 2017
- 123
- 83
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pişirip maya mı çalıyorsun cnm nasıl yaptın peyniri.. bende süt alıp yoğurt yapıyorum da peynir yapmadım hiç. kaşar vs idare ediyorum o da sağlıklı değil deniyor.normal blenderda yapıyorum. süt veya yoğurtla yapabilirsin. şeker atabilirsin. peynirler bana da tuzlu geliyor, alınca dilimleyip suya bırakıyorum. ben çökeleği, nasıl yaptığını gördüğüm bir kadından alıyorum. aynı kadından süt de alıyorum yoğurdumu kendim yapıyorum. eğer açık süt alma imkanın varsa çok kolay peynir de yapabilirsin. bir kaç kere yaptım şu gıcırdayan peynirlerden.
inşallah ihtiyaç olmaz ama gerekirse alırım artık cnm evde var parol hafta içi üstüste denk gelirse zor olur..Parol alabilirsiniz kızlar sadece parasetemol içerdiği için. Bana da burada bir hap verdiler parol ile içeriği aynı, hamile ve emzirenler rahatlıkla kullanıyor. Migrenim tuttuğunda alıyorum.
ben genelde bulantım olan durumları gidermeye çalışıyorum cnm mesela aç kalınca sabah uyanınca oluyor 1-2 leblebi yada hurma atıyorum ağzıma.. yağlı baharatlı yemekleri es geçiyorum. birde az az yemeye çalışıyorum çüçkü şişkinlik olup yine bulantı luyor.. ekşime oldu hafta içi patates haşlağı yedim.. suuyu da bikaç yudum olarak içiyorum bazen birden içince özellikle yemekten sonra bulantı yapıyor.. o şekilde hareket ediyorum. birde diş fırçalama bi gece fırçalıyorum wc ye kalkınca ağzım acı oluyor.. birde sabah aç karnına.. biraz öğürme oluyor. tok karna ağzıma sürmeye kalmadan hepsi çıkıyor yoksa..Bulantı için bir şey kullandınız mı hiç? Ben Türkiye'den Zofer, Metpamid getirttim Emedurum da var ama kullanmadım. Çook çok zor durumda kalacağım günler gelirse belki diyerek ısmarladım.
hafta içi benimde vardı cnm 2 gün boyunca az az pataes haşlağı yedim sadece tuz ve çok az nane attım mideye iyi gelir diye.. akşamda az yağsız çorba içtim şükür biraz rahatladı... yağlı ve baharatlı yiyecekler yapıyor geneldeBenim iki gündür mide yanma var ama öyle böyle değil iki büklüm oluyorum
Bende her kahvaltı da içmeye çalışıyorum 1 bardak sütü.. su smootie olayını ben de çok yapıyordum ıspanak elma kereviz versiyonunu, bu sefer yine başlamam lazım muz elma tarzında badem vs de atabiliriz içine :)çok şükür rahatça tüketebiliyorum ben. diyetisyenimin dediğine göre;
1 bardak süt = 1 bardak yoğurt = 2 bardak ayran = 2 kibrit kutusu kadar peynir
ben peynir olarak az yağlı çökelek tüketiyorum bi de ara öğünlerimde smootie yapıyorum. meyveyi (genellikle muz) blenderda çekiyorum süt ekliyorum blenderla köpürtüyorum. çok lezzetli oluyor. önceden spora giderken yanıma alırdım. evde birr sürü rengarenk smootie pipeti var. çok eğlenceli bir besin.
yoğun mu oluyor biraz sulu muBende her kahvaltı da içmeye çalışıyorum 1 bardak sütü.. su smootie olayını ben de çok yapıyordum ıspanak elma kereviz versiyonunu, bu sefer yine başlamam lazım muz elma tarzında badem vs de atabiliriz içine :)
Onun kıvamını kendine göre ayarlayabilirsin canım yoğun sevıyorsan az süt koyarsın ben öyle sevıyorum mesela daha sıvı olmasını istersen daha fazla koyabilirsin sütünü.. tarif için oranları nette oluyor ordan da bakabilirsinyoğun mu oluyor biraz sulu mu
GünaydınHepinize günaydınnn güzel anne adaylarıııı
parol vardı eşim okudu doktora danışın yazınca ikimizde kaldık cnm şükür şimdi azaldı biraz.. ama tabi çok geçmezse mecbur alacağız hatta dişlerim sıkıntı olmasın diye diş ipi kullanmaya başladım.. ama hala süt ürünleri tüketemiyorum siz nasıl süt içiyorsunuz?
bende yoğurt peynir yerim cnm ama bugünlerde onlara iştahım yok aslında güzel bir peynir bulsam yerim onu da.. hayırlısı bakalımCanım ben şu an yurtdışıda olduğum için beslenmeme pek dikkat edemiyorum. Maalesef burda her şey paketli gıda. Trabzona dönünce inşallah dikkat edicem. Ben normalde de süt hiç içememem. Yoğurt ayran peynirle sıkıntım yok çok şükür. Onlara ağırlık vericem. Zaten ilk üç ay bebek senin depolarından besleniyor. Üç aydan sonra da hassasiyetin geçer inşallah süt ürünlerini de tüketebilirsin rahat rahat.
Tamam canım iyi oldu bunu bir değerlendireyim ben.. teşekkürlerOnun kıvamını kendine göre ayarlayabilirsin canım yoğun sevıyorsan az süt koyarsın ben öyle sevıyorum mesela daha sıvı olmasını istersen daha fazla koyabilirsin sütünü.. tarif için oranları nette oluyor ordan da bakabilirsin
GünaydınHepinize günaydınnn güzel anne adaylarıııı
Hoşgeldin canım inşallah yolunda gider herşey...Kızlar merhabalar...
İnşallah, Allah nasip ederse ben de Şubat annesiyim. Görünen tarih 6 Şubat. Ancak geç döllenme oldupu için şuan net bir tarih değil.
Ve ikinci çocuğum.
Değerim düzenli yükselir ve her şey yolunda giderse İnşallah ben de sizlerleyim.
Duydum canım çok şükür şimdilik iyi gibi gidio bu hafta kontrolüm var bakalım ne alemde yavru kuşumGünaydın
canım günlerimiz yakınmış sen kalp atışını duydun mu durumun nedir..
o bende de var cnm pantolonlarımın çoğu kapanmıyor çok kilo da almadım ama kalça karında birikti sanırım. az birşey yesem midemde büyüyor bakalım geçer inşallah.. kalp atışı için yarın gideceğim inşallah herşey yolundadır..Şimdiden karnında şişkinlik olan var mı ben 3 4 gündür bununla uğraşıorum bişi yemiyim diorum ama yine şiş 2 aylık çocuk belli olur mu ya
Bişey değil canımTamam canım iyi oldu bunu bir değerlendireyim ben.. teşekkürler