- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 30
Ayy canimm çok sağol bende var gibi hissediyorum :) sende yeni ögrendin galiba hamiş oldugunuEki Görüntüle 1993063
Bence var bak senin için fotoğrafıni filtreledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canimm çok sağol bende var gibi hissediyorum :) sende yeni ögrendin galiba hamiş oldugunuEki Görüntüle 1993063
Bence var bak senin için fotoğrafıni filtreledim
Hayırlı olsun canim senin adetin geçmişmiydiEki Görüntüle 1993064
Bunlarda benimkiler kaset olan sabah diğeri öğleden sonra filan
bende özele gittim cnm ama durum buBen kadın doğum doktorum var hep ona giderim severim de. Yarına randevu aldım gene gideceğim. Ozelde a.ama 30 tl muayene ücreti devlette 8 ve pis buradaki devlet. O kadın dogumcu nun odasındaki sedye de bir yeşil bez seriliydi. Kanlar kurumuş artık siyaha dönmüş , zubeyde hanim kadın doğum hastanesinde
Ayy canimm çok sağol bende var gibi hissediyorum :) sende yeni ögrendin galiba hamiş oldugunu
bende özele gittim cnm ama durum bu
Hayırlı olsun canim senin adetin geçmişmiydi
Ayyy çok güzel bişey canim yaa :):) yarinda pozitif olursa testim kan verecem heyecanliyimmBugün ceeee dedi ufaklık tatlim yeniyim :) sende yenisin 30 40 arası hcg bence
Ayyy çok güzel bişey canim yaa :):) yarinda pozitif olursa testim kan verecem heyecanliyimm
Bende kan sonucun da pozitifi görürsem inanacam galiba canim 9 aydir istiyorum bebiş :) inşallah degerin dahada artar keseyi kalp atisinida görürsün :)Daha 3 gun vardi tatlim Allah razı olsun seninkide hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ben adete 8 gün kala pozitif gördüm ve testler ilacı algılıyor sandım. Ama bugün sabahki hiç beklemeden 1 dakikada çıkınca içimi şüphe sardı öğlen gittim kan verdim birde bayilmisim kafede. Sonra ayıldım eve geldim veeee sonuç 44.2 hala da olayı kavrayamadim kafamda. Çünkü 2 gundur rüyamda görüyordum. Gene rüya gibi geliyor
Bende kan sonucun da pozitifi görürsem inanacam galiba canim 9 aydir istiyorum bebiş :) inşallah degerin dahada artar keseyi kalp atisinida görürsün :)
Bende kan sonucun da pozitifi görürsem inanacam galiba canim 9 aydir istiyorum bebiş :) inşallah degerin dahada artar keseyi kalp atisinida görürsün :)
bnce hamilesn bnmkide bole cktiEki Görüntüle 1993057 kızlar adetime 4 gün var bugün test yaptim cokkk acik renk cizgi var yarin sabah testi tekrarlayacam sizce varmi bebiş?? Eğer hamileysem bende Ocak annesi olacam :)
Hic ummadigin zamanda oluyo zaten bide canim adet olacak gibi agrin oluyomuBizimde ocaktan beri olmuyordu Nisan sonu zehirli guatr dendi ilaç kullanırken oldu.
Gercektenmi canim yaa insallah çok istiyorumbnce hamilesn bnmkide bole ckti
Hic ummadigin zamanda oluyo zaten bide canim adet olacak gibi agrin oluyomu
Benim agrim var kasiklarimda bide belim agriyo akşam başladıAgrim hiç yok kuzum benim olacağı gün agrir
bnm testte ayni bole ckti innmdm dgru cktgna bde nzmn ckti bkmdm hemn yok dye brktm kenra aksam gordm tekrr yaptm ayni ckti yine aninda ertesi gun kan testi yaptm 33.03 ckti bklm adete 2 gun kla ckmsti yarnda tekrr artsa bakcmda gdp gtmmkle kararszm kac hftlkta kese bebek gorunuyoonu tam blmyrm sgortmda yok ozale gtcm ama beklsem mi dye dsnyrmGercektenmi canim yaa insallah çok istiyorum
Canim 5 haftalikken görünür kese en gec 6 haftayken inşallah yükselmistir degerin.. adet olacakmış gibi sancin oluyomubnm testte ayni bole ckti innmdm dgru cktgna bde nzmn ckti bkmdm hemn yok dye brktm kenra aksam gordm tekrr yaptm ayni ckti yine aninda ertesi gun kan testi yaptm 33.03 ckti bklm adete 2 gun kla ckmsti yarnda tekrr artsa bakcmda gdp gtmmkle kararszm kac hftlkta kese bebek gorunuyoonu tam blmyrm sgortmda yok ozale gtcm ama beklsem mi dye dsnyrm
ewt cnm o olr adet olmdgn icn artyo agri leke bsey gelmdmi korkma agri her adet gunlernde olr hamlelktede beln agrr zaten bnm dunde cok agryodu bgn agrmdi adet gununu atlttm bklm dinlen istersen ama norml agrilar adet olamicaksn oyuzden bebisinden dolayiCanim 5 haftalikken görünür kese en gec 6 haftayken inşallah yükselmistir degerin.. adet olacakmış gibi sancin oluyomu