Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Çin takvimini sanırım 12-13 haftalardan sonra karşılaştırmaya başlarız .. hayırlısı bakalım

Hosbulduk canım takvimi nereden yapıyorum bilmiyorum

Bulantılar anne genine bağlıymış o doğru mu kızlar sizce hani annelerimizin hamilelik süreci nasılsa bizde de öle oluyormuş diyolar doğru mu ?
İnşallah öyle değildir benim anne ve kardeşlerim bol mide bulantılı kusmalı geçti.. henüz kusma modum yok ama bazı şeyler midemi bulandırıyor..

Ben daha pek kimseye demedim dün kayınvalideme gittik eşime mutfakta sorarken üstüne gittim beni solgun görmüş rahatsız mı diye halbuki çok normal davrandım kendimi zorlayarak.. dedim halsizim bu hafta sürekli uykum geliyor diye.. çok zorlamadı bahar yorgunluğu olabilir diye bu sefer eşimde söyleyelim diye tutturmadı

Dün bir arkadaşım "en azından hamilesin, benim yıllardır hamilelik şüphem bile olamadı" dedi.. O yüzden deli gibi sevinelimm
Düşük yaptığımda doktor da bize aynısını demişti çoğu kişi hamile kalamıyor en azından hamile kalabiliyorsunuz iyi tarafından bakın dedi...

kızlar çilek yiyor musnuz bana arkadaşım yeme demişti nedenini bulamadım ama yedim dün.. taze çilek vardı

kızlar çilek yiyor musnuz bana arkadaşım yeme demişti nedenini bulamadım ama yedim dün.. taze çilek vardı

Ay ben de çok yiyorum.. bebeklere yedirmiyorlar allerji yapar diye ama hamileleri duymadım. Benim bir milyon tane alerjim var inşallah bebek bana benzemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…