Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi hiç önemli değil

Bulantılar anne genine bağlıymış o doğru mu kızlar sizce hani annelerimizin hamilelik süreci nasılsa bizde de öle oluyormuş diyolar doğru mu ?

Haklısın ben de çok çelişkideyim aslında. Yakınlarıma haber verdim ama keseyi kalp atışını duymadan sevinmeyin diyorum ama kime diyorum sülale ayağa kalktı millet bebek eşyası siparişleri vermeye başladı bile. Allah sana sabır versin :)

o durum bizde de vat canim annemlere dememistik sagolsun oglum telefonda bir bir anlatti..

1,5 aydır kullanıyordum çok şükür :) ama d vit, kalsiyum, c vit. Falan da almak istiyorum doktora soracağım çünkü 5 aydır diyetteyim 15 kg verdim.

Bütün vitaminlerin bulunduğu bir vitamin ilacı veriyor dr normalde zaten. Hatta sağlık ocağından ücretsiz alıyorsun. Acayip iştah açıyor. Bende öyle olmuştu en azından

Ay ben daha hiç kimseye söylemedim. Bi tek eşim biliyor. İki tane kürtajım olduğu için kendim bile tam sevinemiyorum

Bütün vitaminlerin bulunduğu bir vitamin ilacı veriyor dr normalde zaten. Hatta sağlık ocağından ücretsiz alıyorsun. Acayip iştah açıyor. Bende öyle olmuştu en azından

Ben de isterim doktordan ama 31 mayısta gideceğim çok mu geç olur acaba

İyi akşamlar eşimin ısrarlarıyla maden suyu içtim az önce. Çok yararlıymış hamileler için. Siz duydunuz mu böyle bir şeyi? Ben eskiden beri tiksiniyorum tadından ama katlanacağım artık..
Çok bilmiyorum bu konuyu ama meyveli sodaların hiç yararı yok onu biliyorum.. sade içip içine az meyve suyu limon vs damlatılabilir.

Hayırlı olsun inşallah hamileliğiniz.. ingilterede misiniz bir arkadaşta aynı şeyi söylemişti.. inşallah sağlıklı olsunda 12. haftadan başlarsın takibine..

Seninde hamileliğin hayırlı olsun canım.. bu aylar yarı tedirgin yarı umutlu bekleyişlerimizin olduğu zamanlar.. Rabbim sağlıkla ilerleyen hamilelik ve sağlıklı bebek versin de tatlı telaş olarak kalsın...

Hoşgeldin aramıza canım kaç haftalıksın takvim yapmamışsın kendine.. ben de evde olmadı ama dün yolculuk yaptım su içmiştim çok bulantı oldu artık dayanamacak konuma gelmiştim eşimin aklına geldi yanımızda simit vardı 1-2 lokma alınca yatıştı.. birde akşam dönerken neskafe servisi yaptılar.. etrafta içenlerin kokusu midemi bulandırdı epey burnumu kapadım su içip sakinleşmeye çalıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…