Canım bnm 6+5 ilk gebeliğim dolayısıyla tecrübesizim bende de 2 gündür var daha yeni ama bugün daha iyiyim bende cok merak ediyorum cinsiyetini ama tedavi yöntemiyle oldu ya çin takmini falan dogru mu bilemiyorum. Allah saglıkla versin inşallah hepimize. Senin de hayırlı olsun.
Bulantılar anne genine bağlıymış o doğru mu kızlar sizce hani annelerimizin hamilelik süreci nasılsa bizde de öle oluyormuş diyolar doğru mu ?[/QUOTEBulantılar anne genine bağlıymış o doğru mu kızlar sizce hani annelerimizin hamilelik süreci nasılsa bizde de öle oluyormuş diyolar doğru mu ?
4 sene önce düşük yaptım, o hamileliğimde fanta aşeriyordum annemde bana hamileyken coca cola aşeriyormuşbence doğru olabilir
1,5 aydır kullanıyordum çok şükür :) ama d vit, kalsiyum, c vit. Falan da almak istiyorum doktora soracağım çünkü 5 aydır diyetteyim 15 kg verdim.Merhaba kızlar. Folik asit kullanıyor musunuz? Ben bir ay önce başlamıştım
Teşekkür ederim Meltem. Bu ikinci gebeliğim olduğu için gereksizce doktora yol yapmayacağım diyordum kendimce zaten, artık tecrübe bilgi sahibiyiz az çok bir rahatlama yok değil. Yine de kan testi ile emin olmayı çok istedim onların mantığında idrar testi ile emin olmak yeterli, boş yere kan almıyorlar. Ben de napiyim eminim moduna girdim mecburen en yakınlarıma müjdeyi verdim artık:) Her şey son adet tarihine göre hesaplanıyor Türkiye'de olduğu gibi.
o durum bizde de vat canim annemlere dememistik sagolsun oglum telefonda bir bir anlatti..Haklısın ben de çok çelişkideyim aslında. Yakınlarıma haber verdim ama keseyi kalp atışını duymadan sevinmeyin diyorum ama kime diyorum sülale ayağa kalktı millet bebek eşyası siparişleri vermeye başladı bile. Allah sana sabır versin :)
1,5 aydır kullanıyordum çok şükür :) ama d vit, kalsiyum, c vit. Falan da almak istiyorum doktora soracağım çünkü 5 aydır diyetteyim 15 kg verdim.
Haklısın ben de çok çelişkideyim aslında. Yakınlarıma haber verdim ama keseyi kalp atışını duymadan sevinmeyin diyorum ama kime diyorum sülale ayağa kalktı millet bebek eşyası siparişleri vermeye başladı bile. Allah sana sabır versin :)
o durum bizde de vat canim annemlere dememistik sagolsun oglum telefonda bir bir anlatti..
Bütün vitaminlerin bulunduğu bir vitamin ilacı veriyor dr normalde zaten. Hatta sağlık ocağından ücretsiz alıyorsun. Acayip iştah açıyor. Bende öyle olmuştu en azından
Ay ben daha hiç kimseye söylemedim. Bi tek eşim biliyor. İki tane kürtajım olduğu için kendim bile tam sevinemiyorum
Ben de isterim doktordan ama 31 mayısta gideceğim çok mu geç olur acaba
Dün bir arkadaşım "en azından hamilesin, benim yıllardır hamilelik şüphem bile olamadı" dedi.. O yüzden deli gibi sevinelimm
Dün bir arkadaşım "en azından hamilesin, benim yıllardır hamilelik şüphem bile olamadı" dedi.. O yüzden deli gibi sevinelimm
Çok bilmiyorum bu konuyu ama meyveli sodaların hiç yararı yok onu biliyorum.. sade içip içine az meyve suyu limon vs damlatılabilir.İyi akşamlar eşimin ısrarlarıyla maden suyu içtim az önce. Çok yararlıymış hamileler için. Siz duydunuz mu böyle bir şeyi? Ben eskiden beri tiksiniyorum tadından ama katlanacağım artık..
o zaman arada bende içeyimEvet içindeki minerallerden dolayı faydalı. Ben çok severim zaten. Bi de hamilelik ilerledikçe mide problemleri artıyor. Günde üç tane içtiğimi biliyorum ben.
Hayırlı olsun inşallah hamileliğiniz.. ingilterede misiniz bir arkadaşta aynı şeyi söylemişti.. inşallah sağlıklı olsunda 12. haftadan başlarsın takibine..Merhabalar anne adayları! Nasipse ben de Ocak ayında ikinci kez anne olmaya hazırlanıyorum
Öğreneli daha 48 saat oldu, çok erken öğrendim ve gördüğüm kadarıyla grubun en küçük bebişlerin biri bende.
Bugün 4+0'ım. Evde test yaptım üçü de pozitif. Emin olmak için kan testi ne yazık ki yaptıramadım, yaşadığım ülke bu konularda müthiş katı 12. haftadan önce ultrasona giremiyor, acil bir durumunuz olmadıkça kan testi yaptıramıyorsunuz. Sizlerle aynı zamanda kalp atışlarını da duyamayacağım, bakmıyorlar, gerek duymuyorlar.
Sağlık olsun, sağlıklı olsun, ne diyelim? Gerisi detaylar... Allah hepimize sorunsuz, keyifli gebelikler nasip etsin!
Seninde hamileliğin hayırlı olsun canım.. bu aylar yarı tedirgin yarı umutlu bekleyişlerimizin olduğu zamanlar.. Rabbim sağlıkla ilerleyen hamilelik ve sağlıklı bebek versin de tatlı telaş olarak kalsın...Merhaba, hepimizin bebeği hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Ben de 6. haftanın içindeyim, kese ve kalp atışları için doktorum haftaya çağırdı çok heyecanlı ve tedirginim, çok zormuş beklemek
Hoşgeldin aramıza canım kaç haftalıksın takvim yapmamışsın kendine.. ben de evde olmadı ama dün yolculuk yaptım su içmiştim çok bulantı oldu artık dayanamacak konuma gelmiştim eşimin aklına geldi yanımızda simit vardı 1-2 lokma alınca yatıştı.. birde akşam dönerken neskafe servisi yaptılar.. etrafta içenlerin kokusu midemi bulandırdı epey burnumu kapadım su içip sakinleşmeye çalıştım..Merhaba kızlar, bende tedavi sonucu hamile kaldım. Allah hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah. Bulantıları baslayan var mı? Bende bikaç gündür basladı ve yeterince beslenemiyorum gibi geliyor