Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ay ben de çok yiyorum.. bebeklere yedirmiyorlar allerji yapar diye ama hamileleri duymadım. Benim bir milyon tane alerjim var inşallah bebek bana benzemez
Ay inşallah canım leke falan okudum burda bilgi ararken inşallah bi yerime sürmemişimdir ama gizli yerken oluyormuş yazıyor.. bu da ayrı stres

Ay inşallah canım leke falan okudum burda bilgi ararken inşallah bi yerime sürmemişimdir ama gizli yerken oluyormuş yazıyor.. bu da ayrı stres

Oyy ben yerim onun lekesini :) annem koluna yanlislikla ciğer sürmüş kız kardeşimin kolunda kocaman ben var ama biz seviyoruz onun benini. Ben sorun etmem pek :KK66:

Oyy ben yerim onun lekesini :) annem koluna yanlislikla ciğer sürmüş kız kardeşimin kolunda kocaman ben var ama biz seviyoruz onun benini. Ben sorun etmem pek :KK66:

Benim kızımın göbeğinin yanında da doğum lekesi var. Ben de öyle bir şey yerken göbeğimi falan mı kaşıdım ki acaba :KK48:

gittik aşılamasız olmaz diyoda şuan ufak borçlar var onları bitirmeden de yapmak istemiyoruz diyelim kaldım borç üstüne borç en azından olursa evladımıza istediğimizi alırız tam olarak borcu bitirdiğimizde

Tabiki hepimizin bu konuda endişeleri bitmez ama o borçlar da hiç bitmiyor.. 5 senedir yok kadro, yok borçlar, yok yatırım derken 29 yaşıma geldim..

öyle tabi cnm doğru diyosun bide kiradayız ya korkuyoruz birazda madem olcak herşeyi olsun diye ondan birazda canım saol düşüncelerin için

Ben kesinlikle eminim bu endişelerini bıraktığında kendiliğinden olacak bebeğin. Bu arada ben de kiradayım tabiki herşeyi alamayacağım ona ama onun tek ihtiyacı sevgimiz olacak zaten. Hangimiz mükemmel bir hayata sahip olarak dogduk ki. Kaç yaşındasın

Ben kesinlikle eminim bu endişelerini bıraktığında kendiliğinden olacak bebeğin. Bu arada ben de kiradayım tabiki herşeyi alamayacağım ona ama onun tek ihtiyacı sevgimiz olacak zaten. Hangimiz mükemmel bir hayata sahip olarak dogduk ki. Kaç yaşındasın
dimi canım dğru söylüyosun haklısın bizde aynı sanki dört dörtlük mü büyütüldük 23 yaşındayım eşimde 24 canım

dimi canım dğru söylüyosun haklısın bizde aynı sanki dört dörtlük mü büyütüldük 23 yaşındayım eşimde 24 canım

Canım benim ne kadar da gencsiniz kalbini ferah tut gerçekten istediğinden emin ol tüm zorluklarına ragmen yapacağım olacak de. 5 sene korunmadım ama bu endişeler yüzünden emin değildim ve olmadı. Geçen ay karar verdim olmasi icin herseyi yapacağım dedim. Doktor bu ay imkansız dedi adet olunca tedavi başlayacaktı ama adet olmadim hamileymisim. Sen de en kısa zamanda olacaksın biliyorum :)

Canım benim ne kadar da gencsiniz kalbini ferah tut gerçekten istediğinden emin ol tüm zorluklarına ragmen yapacağım olacak de. 5 sene korunmadım ama bu endişeler yüzünden emin değildim ve olmadı. Geçen ay karar verdim olmasi icin herseyi yapacağım dedim. Doktor bu ay imkansız dedi adet olunca tedavi başlayacaktı ama adet olmadim hamileymisim. Sen de en kısa zamanda olacaksın biliyorum :)
inşallah canım senin adetin düzenli miydi cnm bi problem var mıydı

kızlar çilek yiyor musnuz bana arkadaşım yeme demişti nedenini bulamadım ama yedim dün.. taze çilek vardı
bana dikkat et dediler canım. Unutup bir yerine sürme diye. Arkadaşımın bacağında kocaman çilek şeklinde ben vardı. Bazı lekeler sevimli duruyo ama bazıları gerçekten zor Allah korusun. Kaçak göçek bişey yeme, kırmızı meyveler ciğer gibi şeyler de mutlaka elini yıka demişti bi arkadaşım :)

X