Evet her doktorun ayrı bir usulü var..benim hamile olmadan önceki progesteron değerlerim menopoz kadar düşüktü ben de bugün önlem için progesteron istedim vermedi doktor.. ama bazı arkadaşlarıma hamile olur olmaz başlatmışlar garanti olsun diye. sanırım fark özel hastane ve devlet hastanesi farkı..
soğan kürü denedin miReglim cok gec oluyor cnm bu ay 47gün sora geldı kıstım var 5cmdı gecen yıl bu ay basladım korunmasız ılıskıye.... rutin kontrol yapsım yumurtalıkları mın durumuna baksın diye hamılelık süphem yok
bende özele gidiyorum cnm.. ama devlete de başlayayım diyorum ne olur ne olmaz.
neler anlattı cnm.. ama denetimlerden biliyorum eski bir devlet hastanesi bile tam donanımlı iken özelde çoğu malzeme eksik ve standartlara uygun olmuyor..ben özele hiç güvenmiyorum ama daha hızlı ve rahat oldukları kesin. devlette devam edip süreci hızlandırmak adına bazı şeyleri özelde yaptırırım. eltim özelde ebe hemşire anlattıklarını duyduktan sonra korkuyorum özelden açıkçası..
Canım bilmiyorumki bana doktor demedi zaten doktora gostermedim yani testi henüz bana soyleyen bayan laboravuvarda duran bi bayan doktor kadar iyi bilecegini dusunmuyorum ama kimyasal gebelik olabilecegini dusunup heveslenmemi istememiste olabili allah'ım sağliklı bir sekilde kucagimiza almayı nasip etsin insallah senin adet geciktimi cnm test yaptrdigindabenim dün 16.38 di. doktor hamilesin tebrikler dedi. sana niye öyle dediler ki?
İnşallah cnm hayırlısı hakkımızda bakalm insallah saglikli hamilelikler geciririz saglikla bebislerimizi kucaklarimiza alıriz.Adete iki gün kala öyle çıkması çok normal. Hamilesin ayrıca ama belki kimyasal gebelik ihtimalini düşünüp öyle söylemiştir bayan. İnşallah değerin güzel bir şekilde artar ve hamileliğin devam eder
Aynen cnm galiba cok heveslenmeyeyim diede oyle davranmis olabilir keske bi doktora gosterseydim hazır gitmisken haşimato tiroidimde var benim cunku gebelik yok sandım bendedirek eve geldim simdi pisman oldum.Benim bildiğim 5 i geçince hamilelik durumu oluyor ama önemli olan 2 güne 1 2 katı değere ulaşarak devam etmesi.. çoğu hamilelik ilk 3 ay da hatta hamileliğin ilk haftalarında sonlanabildiği için öyle konuşmuş olabilir..
PAZARTESİ Randevu alıp gidebilirsin cnm dertlenmeAynen cnm galiba cok heveslenmeyeyim diede oyle davranmis olabilir keske bi doktora gosterseydim hazır gitmisken haşimato tiroidimde var benim cunku gebelik yok sandım bendedirek eve geldim simdi pisman oldum.
Canım bilmiyorumki bana doktor demedi zaten doktora gostermedim yani testi henüz bana soyleyen bayan laboravuvarda duran bi bayan doktor kadar iyi bilecegini dusunmuyorum ama kimyasal gebelik olabilecegini dusunup heveslenmemi istememiste olabili allah'ım sağliklı bir sekilde kucagimiza almayı nasip etsin insallah senin adet geciktimi cnm test yaptrdiginda
http://www.progesteron.gen.tr/hamilelikte-progesteron-degerleri.html
bu sayfada son yıllardaki araştırmalarda bir etkisi olmadığı yazıyor kafam karıştı
siz de akıntı oluyor mu? ben de 10 gündür beyaz sarımsı akıntı var çok sinir bozucu. adet oldum sanıyorum sürekli sünnet olmuş çocuklar gibi kontrol ediyorum kendimi :)
benim çok aşırı değil kişiye göre değişiyor sanırımsiz de akıntı oluyor mu? ben de 10 gündür beyaz sarımsı akıntı var çok sinir bozucu. adet oldum sanıyorum sürekli sünnet olmuş çocuklar gibi kontrol ediyorum kendimi :)
benim çok aşırı değil kişiye göre değişiyor sanırım
canım adetim 3 gün geçtiğinde değerim 36ydı 4 gün sonra tekrar yaptırdım 237 çıktı. Önemli olan katlayarak artmasıKızlar kan testi yaptırdim daha adetime 2 gün var bugun beta hcg 31.94 çıktı sonuc ne simdi laboratuvar ki bayana sordum hamilesin veya deilsin diyemem dedi deger suan dusuk kac gun gecikti falan dedi bide elimdeki kagitta 2-3 hafta 335-392
3-4hafta 335-1925 falan bu sekilde gidio iyice kafam karısti benim simdi
canım yumurtlamadan bu haftaya kadar kasık ve bel ağrılarım sürekli vardı şimdi ara ara varbende başka belirti yok gibi bişey kasık ağrıları oluyor arada. daha çok küçük olduğu içinmiş. siz de var mı?
canım yumurtlamadan bu haftaya kadar kasık ve bel ağrılarım sürekli vardı şimdi ara ara var
bende öyle bir ifade yok canım sağ alt boş sol üstte C6-2 5 2T DİYE BİR DEĞER VAR .. başka da benzer birşey yok belki cihaz farkındandır..Sag asagida Ag diye bise olmasi lazim orda bnde 4w3d yaziyodu o kac haftalik oldugunu gosteriyor
bende kalp atışını bekliyorum cnm bakalım.. Arada üşümelerim oluyor tek üşüyen ben miyim acaba..benim de yumurtlamadan sonra kasık kramplarım hiç geçmediği için şüphelenmiştim hamileliktenbir an önce ultrasonda görünse kalbini duysam içim rahatlayacak. ama buna da şükür
bende kalp atışını bekliyorum cnm bakalım.. Arada üşümelerim oluyor tek üşüyen ben miyim acaba..