- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 34
ben günde yarın folbiol alıyorum cnm.. öncesinde de düzensiz haftada 2-3 tane alıyordum.. ama toplamda 2. kutudayımMerhaba kızlar. Folik asit kullanıyor musunuz? Ben bir ay önce başlamıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben günde yarın folbiol alıyorum cnm.. öncesinde de düzensiz haftada 2-3 tane alıyordum.. ama toplamda 2. kutudayımMerhaba kızlar. Folik asit kullanıyor musunuz? Ben bir ay önce başlamıştım
Çin takvimini sanırım 12-13 haftalardan sonra karşılaştırmaya başlarız .. hayırlısı bakalımCanım bnm 6+5 ilk gebeliğim dolayısıyla tecrübesizim bende de 2 gündür var daha yeni ama bugün daha iyiyim bende cok merak ediyorum cinsiyetini ama tedavi yöntemiyle oldu ya çin takmini falan dogru mu bilemiyorum. Allah saglıkla versin inşallah hepimize. Senin de hayırlı olsun.
Hayırlı olsun cnmDün görülen minik bir keseyle bende ocak annesiyim inşallah:)
Hosbulduk canım takvimi nereden yapıyorum bilmiyorumHoşgeldin aramıza canım kaç haftalıksın takvim yapmamışsın kendine.. ben de evde olmadı ama dün yolculuk yaptım su içmiştim çok bulantı oldu artık dayanamacak konuma gelmiştim eşimin aklına geldi yanımızda simit vardı 1-2 lokma alınca yatıştı.. birde akşam dönerken neskafe servisi yaptılar.. etrafta içenlerin kokusu midemi bulandırdı epey burnumu kapadım su içip sakinleşmeye çalıştım..
Aramıza hoşgeldin cnmDün görülen minik bir keseyle bende ocak annesiyim inşallah:)
İnşallah öyle değildir benim anne ve kardeşlerim bol mide bulantılı kusmalı geçti.. henüz kusma modum yok ama bazı şeyler midemi bulandırıyor..Bulantılar anne genine bağlıymış o doğru mu kızlar sizce hani annelerimizin hamilelik süreci nasılsa bizde de öle oluyormuş diyolar doğru mu ?
Ben daha pek kimseye demedim dün kayınvalideme gittik eşime mutfakta sorarken üstüne gittim beni solgun görmüş rahatsız mı diye halbuki çok normal davrandım kendimi zorlayarak.. dedim halsizim bu hafta sürekli uykum geliyor diye.. çok zorlamadı bahar yorgunluğu olabilir diye bu sefer eşimde söyleyelim diye tutturmadıHaklısın ben de çok çelişkideyim aslında. Yakınlarıma haber verdim ama keseyi kalp atışını duymadan sevinmeyin diyorum ama kime diyorum sülale ayağa kalktı millet bebek eşyası siparişleri vermeye başladı bile. Allah sana sabır versin :)
Çocuktan al haberi olmuşo durum bizde de vat canim annemlere dememistik sagolsun oglum telefonda bir bir anlatti..
ben de tetikte gibiyim kendimi bırakamıyorum.. Rabbim bilir inşallah yolunda gider herşey..Ay ben daha hiç kimseye söylemedim. Bi tek eşim biliyor. İki tane kürtajım olduğu için kendim bile tam sevinemiyorum
Düşük yaptığımda doktor da bize aynısını demişti çoğu kişi hamile kalamıyor en azından hamile kalabiliyorsunuz iyi tarafından bakın dedi...Dün bir arkadaşım "en azından hamilesin, benim yıllardır hamilelik şüphem bile olamadı" dedi.. O yüzden deli gibi sevinelimm
Kişisel bilgileriniz kısmından yapılıyor cnmHosbulduk canım takvimi nereden yapıyorum bilmiyorum
İnşallah en kısa zamanda olur cnm bebek düşünüyorsunuz sanırımUMArım bende bigün katılırım aranıza hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
Evlendğimizden beri düşünüyoruz da nasip cnm :)İnşallah en kısa zamanda olur cnm bebek düşünüyorsunuz sanırım
ne kadar oldu cnm evleneli .. sıkıntı yapma Rabbim en kısa zamanda nasip etsin..Evlendğimizden beri düşünüyoruz da nasip cnm :)
günaydın herkeseGunaydin herkese bayanlar...
ne kadar oldu cnm evleneli .. sıkıntı yapma Rabbim en kısa zamanda nasip etsin..
kızlar çilek yiyor musnuz bana arkadaşım yeme demişti nedenini bulamadım ama yedim dün.. taze çilek vardı