Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Heralde mide bulantıları kusmalar başlayınca insan o dönemde kilo veriodur die düşündüm şimdi bide herkeste mide bulantısı olur mu ki
valla iki oğlumda da bulantı kusma oldu ama hiiç kilo veremedim nedense. maşallah ikisi de 4 kilo doğru belki onlar iri olduğu için hep önden giderlerdi. herkesde bulantı olmuyor cnm bunyenın bebegı kabul etmesıyle alakal

Kızlar bulantısı başlayan varmı.. benim bazı yemekler e isteksizim ama zaten seçen biriydim diş fırçalama dışında bulantı hissetmedim henüz. göğüs sızılarım başladı uçlarına dokunamıyorum

Benim 2 haftayı asti sanırım bunaltı durumu. Hala da devam ediyor.
Bende seçen biriyim ama çoğu şeye gerçekten istahsizim ama bir o kadar da açlık hissediyorum.
Aç karından dolayı mide bulantısı oluyormuş, diye okudumdu. Bu yüzden yanınızda sürekli tuz atistirmaliklar fln alın .
Ben öyle yaptım ama gelin görün ki o tuzlu atistirmaliklardan da soğudum soğuyorum zorakı bi tane kırıp 15 dk da mideme indiriyorum. :/ daha yeni iken bu durumda. İlerleyen dönemlerde neler yasicam diye düşünüp habire herseyden kesilen birine dönuverdim. :KK70:

Bende zehirli guatr vardı.
Hamile oldugumu bilmeden önce öğrenmiştim.
Ama ilaç fln kullanmadım.
Daha sonra emin olunca da doktoruma gittim ve kan tahlili yaptık.
Değerlerim normale dönmüştü. 1 ı hariç ama o da çok ama çok az bir fark la düşüktü. Takibe alındım. 15 gün sonra gelin , demişlerdi. 15 gün oldu olacak.
Hasta olduğumu ve üstüne hamile oldugumu öğrendiğimden bu yana çok korktum bebeğe bi zarar gelecek diye.
İlaç ta kullanmiyordum hani.
İçim içimi yedi ama ne hikmetse hamile oldugumu öğrendikten sonra ki haftalarda yaptığımız kan tahlili zehirli guatr dan arindigimi gösteriyordu.
Başka bir teşhis konuldu hasimeto müdür nedir adını dahi adam akilli araştırıp bakmadim.

Kötü düşünme canım benim en yakın arkadaşım da şantiyede ik uzmanı olarak çalışıo ve şirketindeki bi kadın da hamile hatta son günleriydi bende şaşırıodum orda doğum yapcak diye :) inşallah Allahım isteyen herkese bu duyguyu sağlıklı bi şekilde nasip etsin çarşamba gününe inşallah güzel sonuçlar alırız
benim bir düşüğüm var cnm ilk 3 ay önemliymiş o sebeble cnm yoksa Rabbim ömür verdiyse yaşar elbette

dün bulantım oldu ama çok acıkmıştım ve müsafirlikteydim ve kimse hamile olduğumu bilmiyordu birşey yemedim sonrası biraz tansiyonum düştü ve bulantı oldu. ama sofrada yemek yedim hatta korktum buşantılar başladı diye ama şükür değilmiş açlıktan midem bulanıyor arada ama yemek yerkken sıkıntı olmuyor.
o benimde başıma gelmişti bulantı değilde bayılacaktım nerdeyse açlıktan

Benim 2 haftayı asti sanırım bunaltı durumu. Hala da devam ediyor.
Bende seçen biriyim ama çoğu şeye gerçekten istahsizim ama bir o kadar da açlık hissediyorum.
Aç karından dolayı mide bulantısı oluyormuş, diye okudumdu. Bu yüzden yanınızda sürekli tuz atistirmaliklar fln alın .
Ben öyle yaptım ama gelin görün ki o tuzlu atistirmaliklardan da soğudum soğuyorum zorakı bi tane kırıp 15 dk da mideme indiriyorum. :/ daha yeni iken bu durumda. İlerleyen dönemlerde neler yasicam diye düşünüp habire herseyden kesilen birine dönuverdim. :KK70:

Bende zehirli guatr vardı.
Hamile oldugumu bilmeden önce öğrenmiştim.
Ama ilaç fln kullanmadım.
Daha sonra emin olunca da doktoruma gittim ve kan tahlili yaptık.
Değerlerim normale dönmüştü. 1 ı hariç ama o da çok ama çok az bir fark la düşüktü. Takibe alındım. 15 gün sonra gelin , demişlerdi. 15 gün oldu olacak.
Hasta olduğumu ve üstüne hamile oldugumu öğrendiğimden bu yana çok korktum bebeğe bi zarar gelecek diye.
İlaç ta kullanmiyordum hani.
İçim içimi yedi ama ne hikmetse hamile oldugumu öğrendikten sonra ki haftalarda yaptığımız kan tahlili zehirli guatr dan arindigimi gösteriyordu.
Başka bir teşhis konuldu hasimeto müdür nedir adını dahi adam akilli araştırıp bakmadim.
geçmiş olsun cnm bir ara o değerler bende de dalgalanmıştı bekarken sonra çok şükür geçti.. inşallah bebek alır götürür o sıkıntıyı

geçmiş olsun cnm bir ara o değerler bende de dalgalanmıştı bekarken sonra çok şükür geçti.. inşallah bebek alır götürür o sıkıntıyı
Teşekkür ederim. İnşaallah.
Zaten sanki o bebek alıp götürdü degerlerimi. Çünkü çok fark vardı degerlerimde. Herşeyin hayirlisi.
Minnosumm Sağlıklı olsun da

Kızlar bulantısı başlayan varmı.. benim bazı yemekler e isteksizim ama zaten seçen biriydim diş fırçalama dışında bulantı hissetmedim henüz. göğüs sızılarım başladı uçlarına dokunamıyorum
ben 6.haftayi bitirdim ve midem çok bulaniyor. anneler günü için kayinvalideme gittik, gidene kadar yolda istifra ediyordum az kalsın : (

Merhaba kızlar inşallah bende ocak annesi olacağım :) Sata göre 6 haftalık olması gerekiyor fakat geç döllenme olduğu için daha küçük. Dün doktora gittim küçücük keseyi gördük çok şükür. Daha önce 1 düşüğüm var. İnşallah Rabbim bu sefer sağlıkla kavuşturur:emir_bebek::halay:

Hamıle olanlar hamılelık bekleyenler anneler gununuz kutlu olsun kızlar, anne olanlar lutfen dua etsın onların duaları kabul olur derler Rabbım tüm isteyenlere versın ınsallah eve huzur neşe kucuk bi melek gelsın:KK36:

Eklentiler

• Screenshot_20170511-230644.png
    Screenshot_20170511-230644.png
    173,2 KB · Görüntüleme: 29
X