- 4 Ağustos 2015
- 91
- 106
- 40
Pazartesi baslariz yine bidi bidiBugün pek kimseler yok herkes tatil rehavetinde sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi baslariz yine bidi bidiBugün pek kimseler yok herkes tatil rehavetinde sanırım
ben kınadaydim aksam. kurtlarimi doktum geldim.Bugün pek kimseler yok herkes tatil rehavetinde sanırım
oo süpersin bizde cuma piknik var eşim tedirgin araçlar rahat olmaz diye bende tedirgin olmaya başladım. kınalar eğlenceli oluyorben kınadaydim aksam. kurtlarimi doktum geldim.
Hayırlı sabahlar :)
gunaydin herkese bayanlar...
Sağol canım seninde anneler günün kutlu olsun ilk kutlayan sen oldunGunaydin hayirli sabahlar. Anneler gununuz kutlu olsun.
Hoşgeldin cnm inşallah çarşamba güzel haberler alırız benimde keseye bakılacak..doktor 3000 i geçer diye hesapladı o zamana kadar.. biraz belirtiler başlayınca hazır hissedersin inşallah..Herkese merhaba bayanlar başlığı görünce benimde burda olmam gerektiğini düşündüm 6 mayısta kan tahlili yaptırdım sonucu 224 çıktı internetten tahmini doğuma bakıyorum 11 ocak çıkıo çarşamba doktorum var ama bende bi sıkıntı var kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bu sadece bana özel mi merak ettim bide ara ara sanki hazır değilmişim gibi hissediyorum
İnşallah gönlüne göre olur cnm 1-2 haftaya belli olur sanırımHerkese merhaba bende ikinci bebeğimi istiyorum bu ay kısmetse ilk kararımızı aldık ve bekliyoruz bat 26mayıs totem olsun diye hamilelik takvimi oluşturdum oğlumdayken de aynı totemi uygulamıştım nasip kısmet bakalım herkese sağlıklı bir hamilelik doğum süreci diliyorum
İnşallah bakalımİnşallah gönlüne göre olur cnm 1-2 haftaya belli olur sanırım
Bnede çarşamba kese için gideceğim inşallah sıkıntılı bir gebelik değildir ve herşey yolundadırda görebilirim içim ferah ayrılırımİnşallah bakalım
Kötü düşünme canım benim en yakın arkadaşım da şantiyede ik uzmanı olarak çalışıo ve şirketindeki bi kadın da hamile hatta son günleriydi bende şaşırıodum orda doğum yapcak diye :) inşallah Allahım isteyen herkese bu duyguyu sağlıklı bi şekilde nasip etsin çarşamba gününe inşallah güzel sonuçlar alırızHoşgeldin cnm inşallah çarşamba güzel haberler alırız benimde keseye bakılacak..doktor 3000 i geçer diye hesapladı o zamana kadar.. biraz belirtiler başlayınca hazır hissedersin inşallah..
ben bebeğimi istiyorum tek tedirgin olduğum düşük yapınca hareketlerimi kısıtlamaya çalışıyorum .. işimin bir kısmı şantiyede.. inşallah sağlıkla elimize alırız
dün bulantım oldu ama çok acıkmıştım ve müsafirlikteydim ve kimse hamile olduğumu bilmiyordu birşey yemedim sonrası biraz tansiyonum düştü ve bulantı oldu. ama sofrada yemek yedim hatta korktum buşantılar başladı diye ama şükür değilmiş açlıktan midem bulanıyor arada ama yemek yerkken sıkıntı olmuyor.Kızlar bulantısı başlayan varmı.. benim bazı yemekler e isteksizim ama zaten seçen biriydim diş fırçalama dışında bulantı hissetmedim henüz. göğüs sızılarım başladı uçlarına dokunamıyorum
Heralde mide bulantıları kusmalar başlayınca insan o dönemde kilo veriodur die düşündüm şimdi bide herkeste mide bulantısı olur mu kidün bulantım oldu ama çok acıkmıştım ve müsafirlikteydim ve kimse hamile olduğumu bilmiyordu birşey yemedim sonrası biraz tansiyonum düştü ve bulantı oldu. ama sofrada yemek yedim hatta korktum buşantılar başladı diye ama şükür değilmiş açlıktan midem bulanıyor arada ama yemek yerkken sıkıntı olmuyor.
Ben de kese icin gidecegim yarin insaallah gorunurBnede çarşamba kese için gideceğim inşallah sıkıntılı bir gebelik değildir ve herşey yolundadırda görebilirim içim ferah ayrılırım