Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

ben de aldıklarımı yazayım kızlar;
mothercare'in 3lü tulumlarından aldım 2 paket. 3-6 ay aldım. Birini 89a diğerini 40a aldım.
ankaradan luggi baby diye bi markadan alt üst almıştım. Ben beğendim yapılarını ve fiyatlar uygun. Daha sonra morhipoda da gördüm, ondan da alt üst takımlar aldım yine çoğu 3-6 ay, bi tane falan da 0-3 ay aldım. Bi tane de yenidoğan.
aventten yenidoğan akışlı biberon, wee emzik, chicco ateşölçer ve chicco tırnak makası( makas gibi olan), burun aspiratörü (hüp diye çekmeli aldım :)
e bebek ve jokerden 5 tlye falan iç body aldım hepsini kısa kol aldım, öyle tavsiye ettiler.
hediye de geldi tabi, çorap, yelek, şapka, eldiven...annemin ördüğü birsürü yün yelek var bilmiyorum kaloriferli evde kullanılır mı...
Yakınım iki adet kanguru verdi, biri kraftın diğeri bez bağlamalı, arabayı ve ana kucağını da yakınımdan alıcam sanırım.
park yatak almayı düşünüyorum hemen oda yapmicaz.
kendime gecelik falan hiçbişi almadım daha..

benim sorum da şu hastane çıkışını yenidoğan alıcaz di mi? onlarda da mesela 3-6 ay olan da var ben anlamadım?

Biz bebek arabasını casual cadillac aldık indirimde yakalayınca. Tayinci olduğumuz için park yatak aldık kraft calipso o da. Onun dışında kendime liste yapmıştım ufak tefek şeyler kaldı. Arkadaş tavsiyesiyle 1 tane 10lu 2 tane de 5li hastane çıkış seti aldım. Kalanlar hep 0-3 3-6 ay arası zıbın pijama tulum üst ve altlar. Çalıştığım için genellikle internetten aldım nasılsa iade ederim diye ama şu ana kadar hiçbir şeyi iade etmedim :) alırken %100 pamuk olması önemli bir de yeni doğanları çok soft renkler aldım

canım aldıkların hangi marka model resmi varsa paylaşır mısın?
Dolabı ve yatağı ikea hensvik. yine ikea dan ic yatağını ve perdesini aldım. Ana kucagi nuna pipa icon, bebek arabası nuna pepp lux. Yenidogan Kiyafetlerini genelde carters marka almaya çalıştım . 0-3 ve 3-6 aylık olanlar da genelde h&m, joker, ebebek, gap vb. Magazalardan. Kotondan ve zara dan da bikac tane şık takım aldim. Bodyleri genelde hep kisa kollu sectim cunku kiyafet icine giydirince cok toplaniyo uzun kollular. Avent ten iki emzik aldim, kut uclu tirnak makasini aldim. Gordukce minik babetler alıyorum hic dayanamiyorum. Sac bantlarini Çin den siparis verdim. Coraplarini da h&m ve lcw den aldım. Şimdilik böyle. Fotograf yukleyemiyorum cunku telefonda dosya cok buyuk diyo

Teşekkürler cnm not aldım bende bu ürünlere bakayım ama önce bir liste oluşturacağım. erkek bebeklere kilotlu çorap almayın okudum bir yerde bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Teşekkürler cnm not aldım bende bu ürünlere bakayım ama önce bir liste oluşturacağım. erkek bebeklere kilotlu çorap almayın okudum bir yerde bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Evet canim erkek bebeklere dar kiyafetler giydirmek sakıncalı. Çünkü tesisler vucudun dışında ve vucut sicakligina gore asagiya dogru sarkabiliyo kendini korumak icin. Ama biz dar seyler giydirince buna engel oluyoruz. O yüzden tayt kulotlu corap vb. Seyler giydirmemek lazım

Kızlae biliyosunuz düşük riskim var birazcık paniğim. Bebeğimi 19 haftadan beri hissediyorum. Ama 2 gündür çok az hareket ediyo oda hafif kıpırtılar. Bugün daha hissetmedim tatlı da yememe rağmen doktora gitsem mi ki

Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım inşallah risk ortadan kalkar en kısa zamanda

Korkma yavrum daha kücük hareketler düzenli değil biraz uzan tatlı birseyler ye sol tarafına yatt bence biraz daha bekle panik olma birsey yokur allahın izniyle canım

Korkma yavrum daha kücük hareketler düzenli değil biraz uzan tatlı birseyler ye sol tarafına yatt bence biraz daha bekle panik olma birsey yokur allahın izniyle canım
Tatlı yedim yattım bekliyorum çok hafif bi hareket oldu gibi. 5 gün önce çok netti hareketleri hafifleyince korkuyorum ister istemez

Tatlı yedim yattım bekliyorum çok hafif bi hareket oldu gibi. 5 gün önce çok netti hareketleri hafifleyince korkuyorum ister istemez

Benim de geçen 2 gün hiç hareket yoktu neredeyse hastanede sıramı beklerken hareketlendi cimcime Düzensiz olabiliyormuş. Yada hareket ediyor zaten ama hissetmiyoruz bazen çok yavaş olabiliyormuş. 28. Haftadan sonra düzenli olması gerekmiş

Düşük tehlikem olduğu için sürekli yatıyorum. E haliylede sürekli dinleme halindeyim. Bide bugün çok az leke geldi hepten panikledim. Şükür biraz önce hareketlendide içim rahatladı

YOk canım ben mevsime göre aldmm ilk 3 ay olanların kıslık aldım 3 -6ay olanları daha baharlık ve yazlık aldım 9 -12ay da aldım ama abartmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…