Dolabı ve yatağı ikea hensvik. yine ikea dan ic yatağını ve perdesini aldım. Ana kucagi nuna pipa icon, bebek arabası nuna pepp lux. Yenidogan Kiyafetlerini genelde carters marka almaya çalıştım . 0-3 ve 3-6 aylık olanlar da genelde h&m, joker, ebebek, gap vb. Magazalardan. Kotondan ve zara dan da bikac tane şık takım aldim. Bodyleri genelde hep kisa kollu sectim cunku kiyafet icine giydirince cok toplaniyo uzun kollular. Avent ten iki emzik aldim, kut uclu tirnak makasini aldim. Gordukce minik babetler alıyorum hic dayanamiyorum. Sac bantlarini Çin den siparis verdim. Coraplarini da h&m ve lcw den aldım. Şimdilik böyle. Fotograf yukleyemiyorum cunku telefonda dosya cok buyuk diyocanım aldıkların hangi marka model resmi varsa paylaşır mısın?
malesef listem yok ama e bebekte ihtiya. listesi var. civilde de vardı. oradan bazılarınnı eleyip yapmayı düşünüyorumbende daha başlayamayanlardanım. bir listen var mı?
Teşekkürler cnm not aldım bende bu ürünlere bakayım ama önce bir liste oluşturacağım. erkek bebeklere kilotlu çorap almayın okudum bir yerde bu konuda bilgisi olan var mı acaba?Dolabı ve yatağı ikea hensvik. yine ikea dan ic yatağını ve perdesini aldım. Ana kucagi nuna pipa icon, bebek arabası nuna pepp lux. Yenidogan Kiyafetlerini genelde carters marka almaya çalıştım . 0-3 ve 3-6 aylık olanlar da genelde h&m, joker, ebebek, gap vb. Magazalardan. Kotondan ve zara dan da bikac tane şık takım aldim. Bodyleri genelde hep kisa kollu sectim cunku kiyafet icine giydirince cok toplaniyo uzun kollular. Avent ten iki emzik aldim, kut uclu tirnak makasini aldim. Gordukce minik babetler alıyorum hic dayanamiyorum. Sac bantlarini Çin den siparis verdim. Coraplarini da h&m ve lcw den aldım. Şimdilik böyle. Fotograf yukleyemiyorum cunku telefonda dosya cok buyuk diyo
Evet canim erkek bebeklere dar kiyafetler giydirmek sakıncalı. Çünkü tesisler vucudun dışında ve vucut sicakligina gore asagiya dogru sarkabiliyo kendini korumak icin. Ama biz dar seyler giydirince buna engel oluyoruz. O yüzden tayt kulotlu corap vb. Seyler giydirmemek lazımTeşekkürler cnm not aldım bende bu ürünlere bakayım ama önce bir liste oluşturacağım. erkek bebeklere kilotlu çorap almayın okudum bir yerde bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım inşallah risk ortadan kalkar en kısa zamandaKızlae biliyosunuz düşük riskim var birazcık paniğim. Bebeğimi 19 haftadan beri hissediyorum. Ama 2 gündür çok az hareket ediyo oda hafif kıpırtılar. Bugün daha hissetmedim tatlı da yememe rağmen doktora gitsem mi ki
Amin Canım Allah hepimize sağlımlı doğumlar versinRabbim bebeğini sana bağışlasın canım inşallah risk ortadan kalkar en kısa zamanda
Korkma yavrum daha kücük hareketler düzenli değil biraz uzan tatlı birseyler ye sol tarafına yatt bence biraz daha bekle panik olma birsey yokur allahın izniyle canımKızlae biliyosunuz düşük riskim var birazcık paniğim. Bebeğimi 19 haftadan beri hissediyorum. Ama 2 gündür çok az hareket ediyo oda hafif kıpırtılar. Bugün daha hissetmedim tatlı da yememe rağmen doktora gitsem mi ki
Tatlı yedim yattım bekliyorum çok hafif bi hareket oldu gibi. 5 gün önce çok netti hareketleri hafifleyince korkuyorum ister istemezKorkma yavrum daha kücük hareketler düzenli değil biraz uzan tatlı birseyler ye sol tarafına yatt bence biraz daha bekle panik olma birsey yokur allahın izniyle canım
ANlıyorum canım kim korkmazki ins hareketlenir dahadaTatlı yedim yattım bekliyorum çok hafif bi hareket oldu gibi. 5 gün önce çok netti hareketleri hafifleyince korkuyorum ister istemez
Tatlı yedim yattım bekliyorum çok hafif bi hareket oldu gibi. 5 gün önce çok netti hareketleri hafifleyince korkuyorum ister istemez
Düşük tehlikem olduğu için sürekli yatıyorum. E haliylede sürekli dinleme halindeyim. Bide bugün çok az leke geldi hepten panikledim. Şükür biraz önce hareketlendide içim rahatladıBenim de geçen 2 gün hiç hareket yoktu neredeyse hastanede sıramı beklerken hareketlendi cimcime Düzensiz olabiliyormuş. Yada hareket ediyor zaten ama hissetmiyoruz bazen çok yavaş olabiliyormuş. 28. Haftadan sonra düzenli olması gerekmiş
Düşük tehlikem olduğu için sürekli yatıyorum. E haliylede sürekli dinleme halindeyim. Bide bugün çok az leke geldi hepten panikledim. Şükür biraz önce hareketlendide içim rahatladı
Şükür canımmmm insallaj sagsalim atlatıcaz hep birden birbirimize dua edelimDüşük tehlikem olduğu için sürekli yatıyorum. E haliylede sürekli dinleme halindeyim. Bide bugün çok az leke geldi hepten panikledim. Şükür biraz önce hareketlendide içim rahatladı
Amin canım inşallahŞükür canımmmm insallaj sagsalim atlatıcaz hep birden birbirimize dua edelim