- 21 Ocak 2016
- 103
- 45
- 34
Kızlar selam herkese,
Ben de 24 haftalık bir anne adayı olarak ilk bebek heyecanı yaşıyorum. Allah kısmet ederse bir kızım olacak
Tecrübesizlikten dolayı kafam çok karışık. Süre de azaldıkça iyice telaş etmeye başladım. Henüz doğru dürüst hiç bir şey almadık. Bebek arabası, beşik, araba koltuğu gibi büyük parçaları dede ve büyükanneler alacak. O yüzden o konuda rahatım ama araştırıp beğenmesi bile çok zor. Ben bir de inanılmaz kararsız bir insanım maalesef.
Eşimle bebiş için bir bütçe ayırdık, alışverişe çıkınca bir çok şeyi bir anda hallederiz ama öncesinde araştırma yapıp neyi nasıl alacağıma karar vermem gerek. Sizin de fikirlerinizi almaya geldim o yüzden. Geriye dönük tüm yazdıklarınızı okumaya çalışacağım.
Bir de size bir kaç sorum olacak;
-Bebeğin hareketlerini dışarıdan takip edebiliyor musunuz? Özellikle 24 hafta civarındakiler için soruyorum. Ben hissediyorum kendim ama dışarıdan gözle görülmüyor. Hatta eşim eliyle anca 1-2 kere yakalayabildi hareketini. Elimizi karnıma koyunca duruyor sanki
-Kızım doğmadan önce bebek bezi ve ıslak pamuk stoğu yapayım diyorum. Primanın büyük paketlerinden alacağım, Sizce 1 bedenden kaç paket almalıyım, 2-5 kg için diyor çünkü, elimde fazladan kalsın istemem. 2 paket 1 beden, 3 paket 2 beden alayım diyorum. 3 bedenden de yine 3-4 paket alsam, ne diyorsunuz? Islak mendil de uni baby indirime girdikçe alacağım fazladan.
Aslında soracağım daha çok soru vardı ama şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Herkese mutlu sağlıklı hamilelikler diliyorumm
Canım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızınızı.
Benimde ilk gebeliğim ve sıpam aynı senin anlattığın gibi eşim elini karnıma koyunca duruyor hareketleri. 1 defa durmadı onda da baya bi hareketliydi.
Ben 25. haftamdayım ve son 2 haftadır dışardıdan hareketlerini görebiliyoruz. Dönme haberetini değil ama tekmelerini çok net görüyoruz.
Sende göreceksin herkesin bir olmuyor ki. Sabret.
Bizde bişey almadık hala. Ama bez konusunda haklısın stok yapmak gerek de kilosu az mı olur çok mu olur orası kısmet.
Umarım alacakların küçük gelmez.