- 30 Temmuz 2011
- 1.269
- 414
Evet Canım dün duydum çok şükürİnşallah canım bu aradda kalp atışını duydun mu sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Canım dün duydum çok şükürİnşallah canım bu aradda kalp atışını duydun mu sen
Her şeyi deniyorum bende iyi olmak istiyorum artık iyileşmek istiyorum ama kız anneye çekermiş annem 3 ay çekmiş biz de çekcez ne yapalımAy çok zor ya. Bi yerde okumuştum sabah kalktığınızda hafif bulantıya rağmen hemen yemek yiyip sürekli su için ozaman ağır bulantı başlamaz diye bide öyle dene
Amin canım inşallah teşekkür ederimAllah yardımcın olsun inşallah bian önce düzelir
İyiyim canım çok şükür . İdare ediyorum yani. Kokulardan çok rahatsız oluyorum sadece. Yiyebildiğim zaman yemeye çalışıyorum. Çünkü açlık beni daha kötü yapıyor. Dediğin gibi hem halsiz kalıyorum hem mide bulantım artıyor.
Canım ben kilo verme konusunda pek sıkıntı çekmiyorum. Uğraştığım zaman 3-4 ayda veriyorum. Az yemek, bol su, bol hareket. Gidiyor zaten kilolar :)
Sen nasılsın, devlet hastanesine mi devam ediyorsun hala?
aileler biliyor cnm iş yerine söylemedim daha.akrabalara da söylemedikAmin canım sen paylaştın mı ailelerle arkadaşlarla..
Çatlama konusunda işe yaradı mı bunlar canım bünyeye göre de değişir deniyor ama..Ben de bir ayda 3 kilo vermişim bacaklarım kırılacak diye korkuyorum bazen:) Bulantılar devam :'( Oğlumda kakao yağı, bebek yağı ve lierac kullanmıştım 5. ayda başlamıştım. O zaman karnım 4.ayda çıkmaya başlamıştı, bu sefer şimdiden hamile olduğum belli ikinci olduğu için heralde rahim geçmişte genişlediği için halihazırda yine büyüyüverdi. Anlamış değilim
Kiloyu kim sever ki.. ama bebekler sağlıklı olsunda veririz sanırım ilerde...Ben de korkuyorum kilo almaktan eşimde sevmez kiloyu 8 kilo alsan çok mu diyo 20 bile olabilir dediğimde şok oldu. İnşallah bebeğe yetecek kadar kilo alırız da sonrasında uğraşmayız
günaydın canım benim bulantı azaldı ama devam ediyo hala bi arkadaşım hamile iş yerinden 32. Haftasında. Ağzımdaki acı tat yüzünden sürekli abur cubur yedim ve çok kilo aldım dedi. Ne yapmak lazım o tat için bilmiyorumGünaydın güzel anne adayları.. belirtileriniz nasıl bu aralar bulantı ve ağzımdaki acılık hayat kalitemi düşürüyor..
Evet canım lekelenme olunca en yakındaki devlet hastanesiydi yine ona gittim. İkili testten sonra imperialde dilek hanıma gidicem. Akçaabat devlet hastanesinde de çok iyi bir doktor varmış ismini unuttum. Bu sıcaklarda dikkat et kendine. Bugün buralar için kuvvetli sıcak dalgası uyarısı yapılıyor.
Çatlamam olmadı canım ilk hamileliğimde ama alınan kiloya da bağlıdır kusmalardan dolayı 10 kilo almıştım. İlerleyen zamanlarda yine lierac alıcam, gece yatarken sürüyordum. Duştan sonra da kakao yağı veya bebek yağı. Hep nemli tutmak lazım ve bol su içmek.Çatlama konusunda işe yaradı mı bunlar canım bünyeye göre de değişir deniyor ama..
Abur cubur yemekte çözmüyor pek cnm bitince devam yine o tat su yudumluyorum ama nafilegünaydın canım benim bulantı azaldı ama devam ediyo hala bi arkadaşım hamile iş yerinden 32. Haftasında. Ağzımdaki acı tat yüzünden sürekli abur cubur yedim ve çok kilo aldım dedi. Ne yapmak lazım o tat için bilmiyorum
Abur cubur yemekte çözmüyor pek cnm bitince devam yine o tat su yudumluyorum ama nafilegünaydın canım benim bulantı azaldı ama devam ediyo hala bi arkadaşım hamile iş yerinden 32. Haftasında. Ağzımdaki acı tat yüzünden sürekli abur cubur yedim ve çok kilo aldım dedi. Ne yapmak lazım o tat için bilmiyorum
kakao yağı ne işe yarıyor cnm çoğu kişi bahsediyorÇatlamam olmadı canım ilk hamileliğimde ama alınan kiloya da bağlıdır kusmalardan dolayı 10 kilo almıştım. İlerleyen zamanlarda yine lierac alıcam, gece yatarken sürüyordum. Duştan sonra da kakao yağı veya bebek yağı. Hep nemli tutmak lazım ve bol su içmek.
Maşallah cnm erken duymuşsun heyecanlı oluyor demiKızlar bende gittim bugün doktora şükür keseyi de bebeğide gördük kalp atışını da duyduk. Daha 5+5 miş minicik.
Gözün aydın Canım sağlıkla büyüsün inşallah,ben de yarın gidicem bakalım kaç haftalık diyecekKızlar bende gittim bugün doktora şükür keseyi de bebeğide gördük kalp atışını da duyduk. Daha 5+5 miş minicik.
Evet canım şükürler olsun içim rahatladı inşallah sağlıkla doğar hepimizinkiMaşallah cnm erken duymuşsun heyecanlı oluyor demi