Ocak&Şubat 2018 anneleri gelin beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar ben doktora gittim. İkiz olabilirmiş bi ihtimal. Yarin hcg bakilacak 88 ve üzeri ise içimiz rahatlayacak . Rahim kalinlasmis dedi. Kendi çocuğu gibi sevindi seviyorum doktorumu ya. Bakalim yarin ne olacak
ne güzel cnm benim de ikiz kardeşlerim var.. Doktorun konusunda şanslısın inşallah benimde çıkar karşıma yeni biri gelir. söylediği önerileri bize de yaz.. beslenme hareket vs ne söylerse...

Kasıklarda ara ara batma olması bazen bu belırtıler adetten sonra yumurtlamayada işaretmiş arkadaslar... Benım adet düzensizliklerım var şuan adetim gelmedı batmalar var ama adetım mı naz yapıyor yumurtlama donemımı yoksa bi belırtımı cozemedım 1 hafta gectı ılıskı üzerinden okadarda olmaz dıyorum:confused:
benim geçen hamileliğimde batmalarda vardı cnm belirti olarak

ne güzel cnm benim de ikiz kardeşlerim var.. Doktorun konusunda şanslısın inşallah benimde çıkar karşıma yeni biri gelir. söylediği önerileri bize de yaz.. beslenme hareket vs ne söylerse...

Yazarım tabi kuzum . Devlette adet oncesi gideceksin de dur bi bakayim içim rahat olsun diye karından bakacak hayal bile olamaz. Vajinalı hiç önermez bile. Acil durum yok boşver bekleriz dedi . Ne önerirsiniz yazacagim sizede

8 gün önce idrarda mı çıktı cnm

Evet tatlım konumda var hatta. Herkese de yazdım böyle oldu ibret alın inanmayın bu gibi durumlarda olursa diye. Çünkü pozitifi ertesi sabahı negatifti ama strip testten o. Kasette çıktı demek kaset yapsam hergün koyulasmarak çıkacaktı sanırım buydu test

Eklentiler

• 149382233531569837026.jpg
    770 KB · Görüntüleme: 28
Çok düzenli değil cnm doktorda birşey demedi birde ben aralıklı olarak eylül ekimden beri kullanıyorum acaba zarar olur mu bilmiyorum
hiç zararı yok hucrelerı yenılıyor bebegın sınır ve omur ılık gelısımıne yardımcı oluyor, hamıle kalınca kullanmaya devam edebılıyorsun yani hamılelıkten 3 ay once baslansa cocuk 3 aylıkken bıraktıyor doktor cevremde genel olarak herkes bu sekılde kullandı ama sen yınede doktora danıs belkı kan degerlerınden dolayı gerek gormedı sorabılırsın....

X