Ayca bence ciger verme, ay ben hic sevmiyorum yazik yavruya ya yasakkelime
baska et ver onlarda ayni isi gorur tabi yine sen bilrisin
bende bugun turk usulu kahvalti verdim hatta
resmini koyacakim ama firsatim olmadi bide tavuklu shriye corbasi yaptim
2 ogun onu yedi 1 ogunde hazir muhallebiden
ama emmesi azaldi sipanin ya2 yil emmicek galiba o benim hep hayalimdi
neyse saglikli olsunda
inci pazarda yok u ya?
acaba mevsimi mi degil ben de tam bimiyorum mevsimini?
kizlar burada yazayim arada kabak cekirdegi vermek cok iyiymis
benirmigi pisirip icine meyve ve kabak cekirdegi koyuyorum yarin oyle yapcam
kahvaltisini side denersiniz
hep normal olursa bikar bide yumuta agir olur diye dusunuyorum.
inci belki dişi çıkmadığı için yiyemiyordur pütürlüleri.eşimin yengesi herşeyi ezerek verme sonra pütürlü yiyemez demişti.ben o yüzden bazı şeyleri hep küçük parça halinde verdim.
birde benim oğlan haşlanmış mısıra bayılıyor tane olarak veriyorum çiğniyor ama ertesi gün bezinde yine işlem görmeden tane şeklinde çıkıyorkaydirigubbakcemile3
ya biziminin hala dişi yok vede çiğnemeyi bilmiyuor öyle versem hiç bişi yemez benim oğlum zaten az yiyor pütürlü olunca hesni çıkarıyor ay nasıl alışacak bilmiyorm valla pütürlüye
yeşim aşağıda gördüm seni burda sahur saatiorda sabah .))
ben hiç mısır vermedim aldım akalım haşlıcam çorbasına katıcam
bende cekirdegiyle yuttu sandm kiz, onun o kadar genis bogazmi var :1shok: :1shok:içeriğine baktım mısırın..tuz, su, mısır yazıyo ama..bilemicem o kadarcık mıdır..suda bekletip tattırırım bi ara, maksat tadını öğrensin.
saat 10 gibi omlet ve portakal suyu verdim benimkine..sonra da oyalansın diye erik verdim eline bir parça..büyük kırmızı eriklerden..kenarından kemirip duruyodu, bi an baktım agzını açıyo su istiyo, elinde erik yok..düşürmüştür dedim, suyunu verdim..ama sonra ara tara erik yok..yutmuş :))
sagol canim ya , ben burda yiyeceklere daha onem veriyorum.ayça artık bezinden anlarsın tam olarak ne olduğunu. allah koruyo bunları yaa.eriği yutarken görmüş olsak paniklerdik dimi bazan rahat olmak lazım diyorum ama boğazına kaçar diyde geriliyoırum napıyım...
yeşim mercimeğin gelmiş güle güle pişir hatunda afiyetle yesin kıymetini bilsin inş..
serpil..
onlardan gordum ben ayca burdada var ama hic yemedim bebek icinmiymis o:)) valla yutmuş kızlar..ama öyle küçük erik değil,büyük kırmızı..kenarından kesip vermiştim. ben masayı toplarken o da kemiriyodu..kabuklu mabuklu yutmuş :))
bu arada "baby corn" diye mısır vardı, almıştım ama açmamıştım..bugün açtım..süt mısırlarının küçüğü, parmaktan biraz büyük..koçanı da yumuşak, yeniyo..verdim benimkinin eline, bi güzel yedi onu da..inşallah dokunmaz :)
yarın bezinden toplarım eriği mısırı..ığğğğ...:))
ya siz iyi veriyorsunuz kizlar misir falan.
ben bir kere kücücük karpuz verdim bogazina takildi cok korktum.
öyle büyük seyler veremiyorum artik.
versem de ezip veriyorum..