Ya arkadaşlar..Bu devam mamalarının üzerinde kesinlikle katkısız yazıyor..Kavanoz mamaları ise dr tarafından şiddetle öneriliyor..
Ben bu devam mamalarından aldım çeşit çeşit..Habire tattırıyorum..Zaten sütüm yetersizdi..Mmama da kesmiyor artık büyüyorlar..
Sütlü,pekmezli,muzlu bisküvili,yulaflı çavdarlı vs vs...
Yanlış mı yapıyorum diye de kafam da karışıyor aslında..Sebze çorbası yapıyorum,yoğurt mayalıyorum,meyve püresi veriyorum..
Ama tahıllı mamayı da gün de bir öğün muhakkak veriyorum..
Ek gıdaya geçtim geçeli kilo alımı hızlandı.20 günde 600 gr aldı..Bu benim için büyük rakam..Ha elbette anne sütünü ihmal etmiyorum..Gece muhakkkak anne sütü..Fakat çok sık uyanıyor yeterli gelmediği için..
Henüz meyve suyu vermedim..Direk meyve püresiyle başladım,dr öyle tavsiye etmişti..
Ben anne sütü almamışım ,direk pirinç unu süt karışımı yedirmişler..Kuzenim de öyle..Kendisi şu an Amerika da master yapıyor..Çok zeki bi adam..Yani diyeceğim şu;Çok mu abartıyoruz acaba..Bunu ver şunu ver,ay olmadı onu ver..Ay zekası gelişir mi,yok bedeni gelişir mi
?
Çok bunalıyorum bazen..
Katkısı var mıydı,yok muydu?Çinkosu kaç,omega 3 var mı!!!
6.ay doldu,yumurtanın 8 de biriyle başla..6 aya bir gün kala başalayamassın için rahat etmez
Arakadaşın dr u flor başlar,seninkisi başlamaz kafan karışır..
Çok şey bilmeyeceksin anam babam usülü yetiştireceksin.. acaba ,hata yapar mıyım endişesi yiyip bitiriyor?Ben başladım
Çorbaydı,yoğurttu,tahıldı..
Allah büyük,inşallah doğru yoldayımdır..
Ben başald
*