- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
Hayırlı olsun inşallah tedaviniz. Ben aralık adetini kaçırıyorum randevuma denk gelmeyecek o yüzden ocakta başlayacağım yüksek ihtimalle. Nerede tedavi göreceksiniz acabaNasipse başlıcam aralık adetiyle
Benimde eşim kaynaklı sayısı oldukça düşük tüp bebekte hız etkeni yok yeter ki kaliteli olsun genetik bozukluk olmasın herşey istediğin gibi olur süreçte yaşadıklarımdan paylaşımda bulunurum merak etme içini ferah tut herşey yolunda gidicek buna inanSelam.
Ben de büyük ihtimalle ocak adetiyle baslayacam(yani insallah artik).
Doktorla randevumuz bu ayin 16sinda bakalim ne diyecek.
Benim tüplerimde iltihap vardi, alindilar. Yeni ögrendik ki esimin sperm hizi da düsükmüs.
2,5 senedir bebek istiyoruz yas 35.
Ilk denemem olacak o yüzden sürecle ilgili bilgi veremeyecem kendim de merak ediyorum :)
Canım seninde hayırlı olsun tedavin inşallah bu son olur ve bebeğine kavuşursun ankarada nerede tedavi görüyorsun? Birbirimizi haberdar ederiz dediğin gibi aynı zamanlarda olacak sanırımBen ankaradayım 2. Denemem olacak önümüzdeki regli ile başlıcak o da aralık sonu ocak başı seninle aynıyım yaniUykusuz Koala hepimiz hakkında hayırlı olsun bizlere de o güzel günleri nasip etsin sen hangi şehirdesin
Benimde eşim kaynaklı sayısı oldukça düşük tüp bebekte hız etkeni yok yeter ki kaliteli olsun genetik bozukluk olmasın herşey istediğin gibi olur süreçte yaşadıklarımdan paylaşımda bulunurum merak etme içini ferah tut herşey yolunda gidicek buna inan
Kızlar bizde de sorun erkek faktörlüSelam.
Ben de büyük ihtimalle ocak adetiyle baslayacam(yani insallah artik).
Doktorla randevumuz bu ayin 16sinda bakalim ne diyecek.
Benim tüplerimde iltihap vardi, alindilar. Yeni ögrendik ki esimin sperm hizi da düsükmüs.
2,5 senedir bebek istiyoruz yas 35.
Ilk denemem olacak o yüzden sürecle ilgili bilgi veremeyecem kendim de merak ediyorum :)
Grip şanssızlık olmuş gerçekten ne kadar dikkat etsekte bazen olmadık zamanlarda kapıyoruz hastalığı. Grip olunca anesteziyi az veriyorlarmis galiba öyle oluncada opu anında hasta hareket edebiliyormuş. Üzüldüm gerçekten çok zor fakat kısmet değilmiş inşallah bu defa olur isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah rabbim. Tedavi aşamasında bizlere birsürü ilaç veriyorlar ya hani mesela sorun eşimde ya ona da ilaç vs veriyorlar mı?Gürgan klinikte tedavim. Bizim 400bin sayı epey düşük ilkinde 5 yumurtadan 3 ü döllendi 2 si 2.gün transfer edildi 1 i 3.güne gidemedi opu öncesi grip oldum o yüzden yumurta toplama başarılı gidemedi halbuki yeterli büyüklükte 13 yumurtam vardı transfer sonrası tekrarladı gribim olmamasını gribe bağladı hocalar nasip değilmiş. İnşallah senin de başarılı bi şekilde tedavin sonuçlanır sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Erkeğin malesef çözümü yok kürler vitaminler düzenl kullanımda sayıyı artıyor ama morfoloji pek de değişmiyor eşime bişey vermediler genelde kimseye bişey vermiyorlar. vitamin alıyor hatta ikimiz bir kullanıyoruz art med diye ek ürünGrip şanssızlık olmuş gerçekten ne kadar dikkat etsekte bazen olmadık zamanlarda kapıyoruz hastalığı. Grip olunca anesteziyi az veriyorlarmis galiba öyle oluncada opu anında hasta hareket edebiliyormuş. Üzüldüm gerçekten çok zor fakat kısmet değilmiş inşallah bu defa olur isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah rabbim. Tedavi aşamasında bizlere birsürü ilaç veriyorlar ya hani mesela sorun eşimde ya ona da ilaç vs veriyorlar mı?
Benimde ekim transferi tutmadı ama allah sana güç kuvvet versin inşallah olur bu sefer son denemen olsun genetik testi isteniz mi?Slm hnmlar ock ayında dondurulmuşlarımla transfer olucak Ekim'de oldum transfer tuttu hamileydim 11 haftalıkken düşük yaptım tekrar denicm
Genetik testten geçti hepsi 15 tane daha sağlıklı dondurulmuş embryom varBenimde ekim transferi tutmadı ama allah sana güç kuvvet versin inşallah olur bu sefer son denemen olsun genetik testi isteniz mi?
Canım vitamin benim eşimde kullanıyor vitamin Omepa Q10 ve Promen K kullanıyor ortak olarak kullandığımız bi C vitaminimiz var onun dışında bende balık yağı ve multivitamin kullanıyorum. İnşallah ilk denemede olur yaErkeğin malesef çözümü yok kürler vitaminler düzenl kullanımda sayıyı artıyor ama morfoloji pek de değişmiyor eşime bişey vermediler genelde kimseye bişey vermiyorlar. vitamin alıyor hatta ikimiz bir kullanıyoruz art med diye ek ürün
Çok üzüldüm canım inşallah bu defa yavruna sağlıkla kavuşursun inşallahSlm hnmlar ock ayında dondurulmuşlarımla transfer olucak Ekim'de oldum transfer tuttu hamileydim 11 haftalıkken düşük yaptım tekrar denicm
Aminn tşk ederimÇok üzüldüm canım inşallah bu defa yavruna sağlıkla kavuşursun inşallahAllahtan dondurulmuşun varmış
Rica ederim canımAminn tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?