- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
Hayırlı olsun şimdiden tedavin ilk denemen mi olacak
Selam.
Ben de büyük ihtimalle ocak adetiyle baslayacam(yani insallah artik).
Doktorla randevumuz bu ayin 16sinda bakalim ne diyecek.
Benim tüplerimde iltihap vardi, alindilar. Yeni ögrendik ki esimin sperm hizi da düsükmüs.
2,5 senedir bebek istiyoruz yas 35.
Ilk denemem olacak o yüzden sürecle ilgili bilgi veremeyecem kendim de merak ediyorum :)
Merhaba arkadaşlar...
Benim tedavim bu ay başlayacaktı ertelendi prolaktin hormonunu yüksek cıktı.. ilaç tedavisi ve ardından tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse ocak da...
Benim 2 tane negatif tüp bebek deneyimim var.. bu 3. Tedavim olacak.. yeni merkezde başladık.. hidrosalpenks vardı bende ameliyat oldum.. eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi... yaşım 33
Şuan hiç bir problem yok RABBİM ol derse olur inşallah.. hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallah çok emek veriyoruz daha anne olmadan anne oluyoruz... Rabbim karşılığını versin Inşallah Hayırlısı ile positif sonuçlar alalım hep birlikte...
61 cıktı canım...prolaktin hormonunu kaç çıktı ben eylülde ölçtürmüştü 30.51 di acaba bende mi düşürme talebinde bulnsam
61 cıktı canım...
Herşey çok iyi sadece bu yüksek..
Emar çekilecek sonra ilaç tedavisi ardından tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse inşallah... doktoruna sor sende.. normalde sınır 20 miş...
Geçmiş olsun canım inşallah sonucun güzel oluraynen canım ilk deneme tüplerim alındı birde
Geçmiş olsun canım inşallah sonucun güzel olur
Evet ilk bizde sorun erkek faktörlü ağır oat tanısı koyuldu. Sperm az morfoloji 0amin canım senin ilk denemen mi
aynen canım sınırı 20miymiş Ocak adetiyle tekrar ölçtürürüm stres felanda yükselmesine çok etkili oluyomş
Evet ilk bizde sorun erkek faktörlü ağır oat tanısı koyuldu. Sperm az morfoloji 0
Evet stres çok büyük etken ama çok zor zamanlar geçirdim.. 2. De çok ümitliydim yine negatif oldu.. daha önce ameliyat oldum tüpüm alındı... hayırlısı olsun inşallah hakkımızda canım...
İlk defa mı sperm testi yaptırıyor eşinizbenim eşimde bu hafta gtcek sperm testine bakalım sonuç ne olur ama ben 1 kere hamile kaldım dış gebelik oldu
İlk defa mı sperm testi yaptırıyor eşiniz
benimde tüpüm alındı canım ilk tüp bebek denemem olcak bakalım ne olur. 1de dış gebeliğim var. ben 24 eşimd 29 yaşında
Inşallah ilkinde mutlu sona ulaşırsın canım..
Benim hikayem uzun.. Rabbim kimseyi bu zorlu yolda eli boş bırakmasın...
Ben 5 yıldır mücadele ediyorum..
Ilk başlar da sende sorun yok sorun eşinde dedi doktorlar ameliyat oldu düzeldi fakat yine olmuyordu çocuğumuz.. büyük sorun
Bendeydi aslında.. tüp den sıvı akarak embriyoyu öldürüyormuş.. Yani hidrosalpenks vardı... oyaladılar beni yıllarca normal dediler .. sonra tüp bebek için gittimmiz merkez sende hidrosalpenks var dedi.. 1 tane ameliyat önce 1 tane de ameliyat sonrasında tüp bebek tedavim oldu.. ikiside negatif ile sonuçlandı malesef...
Şimdi 3. Tedaviye başlayacağız nasipse...
Yaşım 33...
4 te olur sıkıntı olmaz. 3 günden az 7 günden fazla boşluk olmayacak. Tabi 3 4 gün perhiz idealevet ilk defa yaptırcak.
bu testten 3 gün önce ilişki dedi 4 gün olsa ne fark eder :/ tekrar istermi testi
Durumlarimiz ayni demek ki. Ama sizin transfer benden önce olur kesin. Yasadigim yerde isler o kadar yavas ilerliyor ki ocak adetiyle baslasam kendimi sansli sayacam. Tüplerim taa temmuzda alindi, hala randevu ve prosedür pesinde kosturuyoruz.bnmde tüplerim alındı bnmde randevum 17sinde
4 te olur sıkıntı olmaz. 3 günden az 7 günden fazla boşluk olmayacak. Tabi 3 4 gün perhiz ideal
Durumlarimiz ayni demek ki. Ama sizin transfer benden önce olur kesin. Yasadigim yerde isler o kadar yavas ilerliyor ki ocak adetiyle baslasam kendimi sansli sayacam. Tüplerim taa temmuzda alindi, hala randevu ve prosedür pesinde kosturuyoruz.
Perhiz derken cinsel perhizden bahsettim yemek olarak anlaşılmasınperhiz hiç aklımıza gelmedi ama temiz çıktı sonuçlar sanırım googleden tek tek baktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?