Ocak Ayında Tüp Bebeğe Başlayacaklar Gelin Toplanalım

bnmde tüplerim alındı bnmde randevum 17sinde

prolaktin hormonunu kaç çıktı ben eylülde ölçtürmüştü 30.51 di acaba bende mi düşürme talebinde bulnsam

prolaktin hormonunu kaç çıktı ben eylülde ölçtürmüştü 30.51 di acaba bende mi düşürme talebinde bulnsam
61 cıktı canım...
Herşey çok iyi sadece bu yüksek..
Emar çekilecek sonra ilaç tedavisi ardından tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse inşallah... doktoruna sor sende.. normalde sınır 20 miş...

61 cıktı canım...
Herşey çok iyi sadece bu yüksek..
Emar çekilecek sonra ilaç tedavisi ardından tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse inşallah... doktoruna sor sende.. normalde sınır 20 miş...

aynen canım sınırı 20miymiş Ocak adetiyle tekrar ölçtürürüm stres felanda yükselmesine çok etkili oluyomş

aynen canım sınırı 20miymiş Ocak adetiyle tekrar ölçtürürüm stres felanda yükselmesine çok etkili oluyomş

Evet stres çok büyük etken ama çok zor zamanlar geçirdim.. 2. De çok ümitliydim yine negatif oldu.. daha önce ameliyat oldum tüpüm alındı... hayırlısı olsun inşallah hakkımızda canım...

Evet stres çok büyük etken ama çok zor zamanlar geçirdim.. 2. De çok ümitliydim yine negatif oldu.. daha önce ameliyat oldum tüpüm alındı... hayırlısı olsun inşallah hakkımızda canım...

benimde tüpüm alındı canım ilk tüp bebek denemem olcak bakalım ne olur. 1de dış gebeliğim var. ben 24 eşimd 29 yaşında

benimde tüpüm alındı canım ilk tüp bebek denemem olcak bakalım ne olur. 1de dış gebeliğim var. ben 24 eşimd 29 yaşında

Inşallah ilkinde mutlu sona ulaşırsın canım..
Benim hikayem uzun.. Rabbim kimseyi bu zorlu yolda eli boş bırakmasın...
Ben 5 yıldır mücadele ediyorum..
Ilk başlar da sende sorun yok sorun eşinde dedi doktorlar ameliyat oldu düzeldi fakat yine olmuyordu çocuğumuz.. büyük sorun
Bendeydi aslında.. tüp den sıvı akarak embriyoyu öldürüyormuş.. Yani hidrosalpenks vardı... oyaladılar beni yıllarca normal dediler .. sonra tüp bebek için gittimmiz merkez sende hidrosalpenks var dedi.. 1 tane ameliyat önce 1 tane de ameliyat sonrasında tüp bebek tedavim oldu.. ikiside negatif ile sonuçlandı malesef...
Şimdi 3. Tedaviye başlayacağız nasipse...
Yaşım 33...

bende de aynı tanı vardı canım o yüzden alındı tüplerim. ama dış gebelik olduğu için hemen hsg çektiler ve buldular. sanırım eskiye göre şimdi ilk iş olarak ona bakıyolar canım. hayırlısı olsun hakkında inşallah doğru zamanı bekliyordur bebiş süt hormonunda düşünce tutar allahın izniyle

devlet hastanesindemi yaptırıyorsun canım. ben devlette yaptırıyorum ameliyatım ekim 16 da oldum dr 2 ay sonra gel dedi. bende gitmeden önce sprem testini yaptırdık. tüp bebek dosyası içinde gerekli belgeleri randevuya giderken götüreceğim. ne prosedürüne takıldınızki rapor mu canım. bende bu ay adetim bitti sanırım ocak adetiyle başlar tedavi hiç bilmiyorum gidince senide bilgilendiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…