hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah emeklerimizin karşılığını verir. Tavsiyelerim bunlar canım benim. Hastane iyi. Başlarında olan Semra KAHRAMAN her gün dosyamızı görüyormuş. ve gelen msjlara ilaç dozlarına o karar veriyormuş. Alanında çok iyi. Pahalı bir merkez. ama aldıkları paranın hakkını veriyorlar. git. ön muayene ol. görüş. içine yatar yatmaz bilemiyorum. Bahçeçi grubuna da randevum vardı. iptal etmek için bile zor ulaştım. sonra bahçeci grubu şikayet yazdım internete bir okudum ki ticarethane yazmışlar , parayı aldılar ilgilenmediler yazmışlar. Randevumu iptal etmek istedim. İptal etmek için danışmaya bağlanamadım. Sonra dedim ki kendi kendime ben randevu iptali için bile zor görüşüyorum kendi işimi nasıl halledicem dedim ve vazgeçtim. Sonra Çapa dan rapor alırım diye çağaya gittim. 2 aşılama sonrası tüp bebek raporu alırım diye onlar ilaç farkından dolayı vermediler. bende zaman kaybı olucak diye dedim ki bir de memorial ile görüşelim en azından görüşme dedik. Geldik ve başladık