- Konu Sahibi Uykusuz Koala
-
İnşallah olucak o güzel duyguları heyecanları burada birlikte paylaşacağızCanım vitamin benim eşimde kullanıyor vitamin Omepa Q10 ve Promen K kullanıyor ortak olarak kullandığımız bi C vitaminimiz var onun dışında bende balık yağı ve multivitamin kullanıyorum. İnşallah ilk denemede olur ya
Ah ne güzel olur. Amiin inşallah canım benimİnşallah olucak o güzel duyguları heyecanları burada birlikte paylaşacağız
Tedaviniz hayırlı olsun.Merhaba kızlar öncelikle Allah isteyen herkese en kısa sürede sağlıklı bir evlat nasip etsin. Benim de ocakta tüp bebek için ilk görüşmem var. Tedaviye Şişli memorial hastanesinde başlayacağım. Bizim problemimiz sebepsiz infertilite 3 senedir bekliyoruz. Umarım bu bebeksiz geçirdiğimiz son yılımız olur
Benim adetim randevu zamanindan hemen önce bitiyor malesef o yüzden ocak adetiyle başlarızBenim 10 Ocak ilk görüşmem adet tarihime çok yakın bir tarih bende Ocak ayında başlarız diye düşünüyorum. Çok gerginim ve korkuyorum. Sizin de mi ilk denemeniz?
İnşallah hepimiz için çok güzel 2020 yılında hepimiz bulantılarımızı falan konuşalım artıkBenim ikinci denemem dondurulmuşum yok tüm sürece baştan başlıcaz aralık sonu gibi ocağın başına denk geliyor hayırlı olsun tedavin çok güzel 2020 yılı olucak inşallahNameless Warrior
Benim de normalde öyle olacaktı ama bu ay nedense adetim gecikti. Daha doğrusu son birkaç aydın öyle herşey yoluna gireceği yerde düzenim de bozuldu iyiceBenim adetim randevu zamanindan hemen önce bitiyor malesef o yüzden ocak adetiyle başlarızAynı hisler bende de var bir sürü soru var aklımda nasıl geçecek süreç endişeliyim. Bizimde ilk denememiz olacak inşallah
Ya stresten kendimizi kötü etkiliyoruz adet düzeni falan ondan bozuluyor benimde bu dönemde bir ara kaymıştı hep tedaviye kafa yormaktan ama düzeldi bu ay zamanında olurum inşallahBenim de normalde öyle olacaktı ama bu ay nedense adetim gecikti. Daha doğrusu son birkaç aydın öyle herşey yoluna gireceği yerde düzenim de bozuldu iyice
Gecmis olsun insallah gelecek tedavin olumlu sonuçlanır ne güzel sorunlarıniz çözülmüş umarım bu defa son tedaviniz olur biz elimizden geleni yapalım geri kalan takdir AllahınMerhaba arkadaşlar...
Benim tedavim bu ay başlayacaktı ertelendi prolaktin hormonunu yüksek cıktı.. ilaç tedavisi ve ardından tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse ocak da...
Benim 2 tane negatif tüp bebek deneyimim var.. bu 3. Tedavim olacak.. yeni merkezde başladık.. hidrosalpenks vardı bende ameliyat oldum.. eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi... yaşım 33
Şuan hiç bir problem yok RABBİM ol derse olur inşallah.. hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallah çok emek veriyoruz daha anne olmadan anne oluyoruz... Rabbim karşılığını versin Inşallah Hayırlısı ile positif sonuçlar alalım hep birlikte...
Merhaba arkadaşlar...
Benim tedavim bu ay başlayacaktı ertelendi prolaktin hormonunu yüksek cıktı.. ilaç tedavisi ve ardından tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse ocak da...
Benim 2 tane negatif tüp bebek deneyimim var.. bu 3. Tedavim olacak.. yeni merkezde başladık.. hidrosalpenks vardı bende ameliyat oldum.. eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu düzeldi... yaşım 33
Şuan hiç bir problem yok RABBİM ol derse olur inşallah.. hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallah çok emek veriyoruz daha anne olmadan anne oluyoruz... Rabbim karşılığını versin Inşallah Hayırlısı ile positif sonuçlar alalım hep birlikte...
Amin inşallah canım.. ALLAH hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah...Gecmis olsun insallah gelecek tedavin olumlu sonuçlanır ne güzel sorunlarıniz çözülmüş umarım bu defa son tedaviniz olur biz elimizden geleni yapalım geri kalan takdir Allahın
AmiinAmin inşallah canım.. ALLAH hepimizin kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah...
Hayırlı olsun şimdiden tedavin ilk denemen mi olacakbnde 16sında görüşmeye gitcem tüp bebek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?