ocak ayında klomen kullananlar hadi buayda destek olalım birbirimize...

Yarın sabah bir araya gelme şansınız var mı? Sabaha yetişseniz birşey olmaz sanki. Çatlatma iğnesinden sonraki 24/36 saat içşnde çatlama gerçekleşiyor diye biliyorum. Cumayı değerlendirdiyseniz çok stres yapma canım
Tşkler canım bu Akşam bi araya gelebildik bide meme uçlarım da ağrım var ilaçlardan olabilir mi acaba bi bilginiz varmı

günaydın cnm ;) nasılsın.... ben çok yorgunum ve uykusuz :( dün gece eşim geç geldi onu bekle ilişkiye gir sonra duş al derken yatmam gece 2'yi buldu... 6 da kalkıyorum canım işe yetişmek için ;) herseyy bebiş içinnn ;) bakalım bu ay ne olacak ;)

günaydın cnm :KK66: nasılsın.... ben çok yorgunum ve uykusuz :KK43: dün gece eşim geç geldi onu bekle ilişkiye gir sonra duş al derken yatmam gece 2'yi buldu... 6 da kalkıyorum canım işe yetişmek için :KK66: herseyy bebiş içinnn :KK66: bakalım bu ay ne olacak :KK66:
ben salı sendromu yaşıyorum:D aynı senin durumundayım valla canım. buna ek karın ağrım var. yani çok afadersin kabızmışım gibi karnım taş gibi ve ağrıyor. ama kabız değilim:KK64:sabah ilk muhabbetimiz böyle bi konu oldu kusura bakma :D

ben salı sendromu yaşıyorum:KK70: aynı senin durumundayım valla canım. buna ek karın ağrım var. yani çok afadersin kabızmışım gibi karnım taş gibi ve ağrıyor. ama kabız değilim:KK64:sabah ilk muhabbetimiz böyle bi konu oldu kusura bakma :KK70:
önemlı degıl cnmm ;) geçmiş olsun ;) dikkat et kendine ben çarsamba,cuma ve pazarda deneyecegım... sonra dinlenmeye çekilecegım ;) herhalde yeterli olur bu adar ilişki ;)

önemlı degıl cnmm :KK66: geçmiş olsun :KK66: dikkat et kendine ben çarsamba,cuma ve pazarda deneyecegım... sonra dinlenmeye çekilecegım :KK66: herhalde yeterli olur bu adar ilişki :KK66:
ben de bugün perşembe ve cumartesi yapayım o zaman. pazartesi de yapsak mı acaba? yok ya 3 gün yeter.

ben de bugün perşembe ve cumartesi yapayım o zaman. pazartesi de yapsak mı acaba? yok ya 3 gün yeter.
yeterli olur cnm zaten son girdiğin ilişkinin üzerine 2 gün daha ekle spermler 48 saat yasıyor byagı değerlendirmiş oluyoruz ;)

yeterli olur cnm zaten son girdiğin ilişkinin üzerine 2 gün daha ekle spermler 48 saat yasıyor byagı değerlendirmiş oluyoruz :KK66:
Ben telefonda womanlog uygulamasını kullanıyorum. yumurtalama gününü bat'ı hesaplıyor ve ilişki için gün öneriyor. ona göre yarın da yapsam yeter :) Doktor da 16sındna itibaren gün aşırı 10 gün demişti. tutuyor hemen hemen birbirini. evet evet dinlenme zamanı geliyorrrrr :))

Ben telefonda womanlog uygulamasını kullanıyorum. yumurtalama gününü bat'ı hesaplıyor ve ilişki için gün öneriyor. ona göre yarın da yapsam yeter :) Doktor da 16sındna itibaren gün aşırı 10 gün demişti. tutuyor hemen hemen birbirini. evet evet dinlenme zamanı geliyorrrrr :))
bende de var ona benzer program ... programa göre çarsamba gününüde değerlendirirsem yeterli olacak... ;) ama bizim yumoşlarımız fazla o yüzden ben cuma ve pazarıda değerlendiririm... sonra dinlenmeye çekılırım ;)

bende de var ona benzer program ... programa göre çarsamba gününüde değerlendirirsem yeterli olacak... :KK66: ama bizim yumoşlarımız fazla o yüzden ben cuma ve pazarıda değerlendiririm... sonra dinlenmeye çekılırım :KK66:
canım peki ovulasyon testi kullanıyor musun sen? ben geçtiğimiz 2 ay adet biter bitmez kullandım diğer adete kadar. bu ay da 1 haftadır bakıyorum. sanki 1 yumurtam varmış gibi sadece 24ünde çift çizgi çıktı bende. o da kafamı karıştırmadı değil hani

canım peki ovulasyon testi kullanıyor musun sen? ben geçtiğimiz 2 ay adet biter bitmez kullandım diğer adete kadar. bu ay da 1 haftadır bakıyorum. sanki 1 yumurtam varmış gibi sadece 24ünde çift çizgi çıktı bende. o da kafamı karıştırmadı değil hani
cnm yumurtlama ilaçları ovulasyon testlerin sonuçlarını etkiliyor bizi yanıltabilirler tavsiyem kullanma zaten gün aşırı ilişkin varsa ve düzenli adet oluyorsan gerek yok kafa karıştırmaya... en az 2 saat önceden sıvı tüketmiyin diyorlar ovulasyon testini kullananlar... düşünsene içtiğimiz sıvı bile sonucu etkilerken horman ilaçları nasıl etkilemesin ;)

cnm yumurtlama ilaçları ovulasyon testlerin sonuçlarını etkiliyor bizi yanıltabilirler tavsiyem kullanma zaten gün aşırı ilişkin varsa ve düzenli adet oluyorsan gerek yok kafa karıştırmaya... en az 2 saat önceden sıvı tüketmiyin diyorlar ovulasyon testini kullananlar... düşünsene içtiğimiz sıvı bile sonucu etkilerken horman ilaçları nasıl etkilemesin :KK66:
Haklısın. Diyecek söz yok:)

Sen iyisin canımmm. Bana çatlatma iğnesi yapılmadı ama klomen biteli 12 oluyor. bata 13 gün var. nasıl geçecek bu zaman hiç bilmiyorum :KK43: Senin Bat ne zaman?

Benim de bata 11 gün var. Nasıl geçecek bilmiyorum :)

Kızlar bana bişeyler oluyor. Telekom reklamı izleyip duygusala bağladım. Gözlerim doluyor laynnn:KK61:

Back