Bizde de sorun yok çok şükür . İşin açığı 3 ay denemenin sonunda olmayınca doktor beni ciddiye alsın diye 1 yıldır deniyoruz dedim
o da klomen verdi. Yaşım 34 oyalanmak istemedim napim...
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ben hiç yaşamadım ama eğer birden fazla yumurta gelişip çatlatma iğnesi vurulduysan ağrı hissetmen normaldir. Demekki yumurtan yada yumurtaların çatlamış yada bunlarla alakası yoktur üşütmüşte olabilirsin. İnş tutmuşturHerkese iyi pazarlar :)
Cuma günü öğlen 1 gibi çatlatma iğnemi oldum, dün de akşamüstü saatlerinde ilişki oldu. Ama dün geceden beri inanılmaz bir karın ve kasık ağrım var. Hatta neredeyse uykumdan uyandıracak kadar ağrım oldu. Bu normal mi? Bunu yaşayan varsa deneyimlerini, yaşadıklarını paylaşabilir mi?
Catlatma ignesinden sonra benimde olmustu agrim.normal diye biliyorum.gunlerinizi iyi degerlendirin.hakkinizda hayirlisi olur ins.Herkese iyi pazarlar :)
Cuma günü öğlen 1 gibi çatlatma iğnemi oldum, dün de akşamüstü saatlerinde ilişki oldu. Ama dün geceden beri inanılmaz bir karın ve kasık ağrım var. Hatta neredeyse uykumdan uyandıracak kadar ağrım oldu. Bu normal mi? Bunu yaşayan varsa deneyimlerini, yaşadıklarını paylaşabilir mi?
Yarın sabah bir araya gelme şansınız var mı? Sabaha yetişseniz birşey olmaz sanki. Çatlatma iğnesinden sonraki 24/36 saat içşnde çatlama gerçekleşiyor diye biliyorum. Cumayı değerlendirdiyseniz çok stres yapma canımKızlar çarşamba öğlen çatlama iğnemi oldum perşembe gece ilişki cuma, pazar, salı,ve perşembe ilişki dedi dr fakat işlerimizden dolayı ayrı yerlerdeyiz bugün birliktelik olmayacak bi sıkıntı olur mu acaba bide benim de kasık ağrılarım oluyor
Mutlu umutlu şenn. Hem de pazartesi olmasına rağmengünaydın cnm nasılsın![]()
ben pazartesi sendromu yaşıyorumMutlu umutlu şenn. Hem de pazartesi olmasına rağmenSen nasılsın canım benim
Valla ben de işteyim ama nedense çok dinç enerjik başladım güneben pazartesi sendromu yaşıyorumama yine iyi sayılırım
isteyim çalışıyorum cnm
bu akşamda çalışmlar var
inş çok yorgun olmam
![]()
yok cnm çak fazla kafana takma doktorlar gün aşırı diyor ama eşinin sperm sayısında ve hareketliliğinde problem yoksa iki gün üst üste yapabılırsınValla ben de işteyim ama nedense çok dinç enerjik başladım günesanırım duphastonun etkisi geçtiği için böyleyim. o ilaç resmen yaşam enerjimi emmişti!
Ya çalışma demişken birşey sorayım sana. gün aşırı yapın dedi ya doktor. biz şöyle yaptık. 16-18-20-21-24 (24 yumurtlama günü bu arada) Ya aslında 23üde ve 25inde yani bugün yapmalıydık ama cumartesi gecesi biz yatağa girer girmez sızıp uyumuşuz![]()
Sorun olur mu dersin?
Hadi inaşşahhh bi aksilik çıkmaz. Senin kaçıncı klomen denemendi. adet dönemini değiştiriyo mu klomen acabayok cnm çak fazla kafana takma doktorlar gün aşırı diyor ama eşinin sperm sayısında ve hareketliliğinde problem yoksa iki gün üst üste yapabılırsınyada erkegın spermi 3 gün yaşıyor 3 gün arada verebilirsin...
ama idealı gün aşırı olması
birde bu aksamı değerlendirin missss gibi olur
yeterkı ilişkiye 3 günden fazla ara verme
![]()
cnm ben femara kullandım klomenle benzer bir ilaç... gecen ay adetimi 4 gün geciktirmişti... o yüzden sadece yumurtlama gününü değil hergününü değerlendir.... 6 tane yumosun var hangisinin ne zaman çatlıyacagı bellı olmaz kuzumHadi inaşşahhh bi aksilik çıkmaz. Senin kaçıncı klomen denemendi. adet dönemini değiştiriyo mu klomen acaba
Bak 6 yumoş var deyince birden bi özgüven geldi doğruldumcnm b
cnm ben femara kullandım klomenle benzer bir ilaç... gecen ay adetimi 4 gün geciktirmişti... o yüzden sadece yumurtlama gününü değil hergününü değerlendir.... 6 tane yumosun var hangisinin ne zaman çatlıyacagı bellı olmaz kuzum![]()
benımde beş tane varBak 6 yumoş var deyince birden bi özgüven geldi doğruldumEvet canımm benim tamı tamına 6 tane yumurtam var ve birinden biri döllenecek!!! o kadarrrrrrr
![]()
Aza tamah etmek lazımmm. Bi tane yeter bi tane. Öyle de kızbenımde beş tane varha ha ha
artık bu kadar çok yumurta da döllenmezse şansız bedevi konumuna dönerizzz
ayyy ben ikiz çok istiyordum; ama artık tekede razıyım
![]()