Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb benim de 6 .günüm çok sabırsızlanıyorum ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama sanırım ilk ay biraz düşük bi ihtimal miş
:))) aynı anda yazmışız birbirimize ve inanır mısın farklı bir nedenle ama aynı sorunu ben de yaşadım. Son ilişkimiz adetin 19. Günü yani pazar günü oldu. Salı günü bizimki yorgunum falan dedi tartıştık ve hala tık yok
sen kaç günde bir adet oluyorsun cnm... ben 28-30 gün arası oluyorum bu hesaplamaya göre ben adetin 14. ,15.,16. günü yumurtluyorum o günleri değerlendirdim hatta somn ilişkimiz adetimin 17.günü oldu; 2 günde spermin canlı kalma süresini eklersek aslında adetin 19. gününe kadar değerlendirmiş oldum... bu hesaplamaya göre yumurtlama çoktan olması lazım... seninde büyük ihtimalle yumurtlama olmuştur... ama biz neden bu kadar strese girdik anlamadım ?:))) aynı anda yazmışız birbirimize ve inanır mısın farklı bir nedenle ama aynı sorunu ben de yaşadım. Son ilişkimiz adetin 19. Günü yani pazar günü oldu. Salı günü bizimki yorgunum falan dedi tartıştık ve hala tık yokartık tutar tutmaz bilmiyorum ama yapacak pek bişey yok
(
Canım 31-32 gün arası değişiyor benimki. Bu hesapla 19. Gün yumurtalama günüsen kaç günde bir adet oluyorsun cnm... ben 28-30 gün arası oluyorum bu hesaplamaya göre ben adetin 14. ,15.,16. günü yumurtluyorum o günleri değerlendirdim hatta somn ilişkimiz adetimin 17.günü oldu; 2 günde spermin canlı kalma süresini eklersek aslında adetin 19. gününe kadar değerlendirmiş oldum... bu hesaplamaya göre yumurtlama çoktan olması lazım... seninde büyük ihtimalle yumurtlama olmuştur... ama biz neden bu kadar strese girdik anlamadım ?![]()
tamam cnm zaten son ilişkin adetin 19.günü olmuş iki günde spermin canlı kalma süresi adetin 21. günenü kadar değerlendirmiş oldun... ben bu akşam şansımı deneyecegım sende dene bu akşamda olursa artık ikimizinde içi daha rahat olurCanım 31-32 gün arası değişiyor benimki. Bu hesapla 19. Gün yumurtalama günü
Bizimkinin keyfi isterse deneriz artık. Çok fena gıcığım onatamam cnm zaten son ilişkin adetin 19.günü olmuş iki günde spermin canlı kalma süresi adetin 21. günenü kadar değerlendirmiş oldun... ben bu akşam şansımı deneyecegım sende dene bu akşamda olursa artık ikimizinde içi daha rahat olur![]()
kızzz onlarıda anlıyalım kolay değili işin zoru erkeklerde...Bizimkinin keyfi isterse deneriz artık. Çok fena gıcığım ona![]()
Ya tamam zor ama bizim için de az kolay değil. geçen gün sen de anlatıyodun. 1 saat uzan duş al zırt pırt derken en erken 2-2 buçukta uyu sabah 7:30 mesaisine yetiş. akşam git yemek yap. yemin ederim yemek yemek bile yük gelmeye başladı bu ara bana. Ben de insanımkızzz onlarıda anlıyalım kolay değili işin zoru erkeklerde...benımkisi de hasta eğer dün akşam ki gibi olursa bu akşam da fosss
![]()
ahhh sorma canım uykusuzluktan ölüyorummmYa tamam zor ama bizim için de az kolay değil. geçen gün sen de anlatıyodun. 1 saat uzan duş al zırt pırt derken en erken 2-2 buçukta uyu sabah 7:30 mesaisine yetiş. akşam git yemek yap. yemin ederim yemek yemek bile yük gelmeye başladı bu ara bana. Ben de insanımAldığım hormonlar da cabası...
Hahh böyle işte. Evet ikimiz de yumurtalama gününü değerlendirmişiz. E öncesini de çok güzel değerlendirdik. Sorun yok, dinlenme zamanı...ahhh sorma canım uykusuzluktan ölüyorummmdün de eşimin başını bekledım yine geç uyudum... aksam yemek falan derken vallahi bitiyorum
Rabbim kolaylık versin bize... bence ilişki sayımız yeterli... bundan sonra olursa olur olmasada olmasın... biz yeterki rahat olalım yeter
![]()
Hahh böyle işte. Evet ikimiz de yumurtalama gününü değerlendirmişiz. E öncesini de çok güzel değerlendirdik. Sorun yok, dinlenme zamanı...
Asıl şimdi en korkunç günler başlıyorrrr
Kasığım ağrıyo acaba hamile miyim?
Göğsüm şişti acaba hamile miyim?
İdrarım koktu acaba hamile miyim? (evet bu belirtiyi de duydum )![]()
![]()
Hadi bakalım vücudumuzu dinlemeyeee...
şimdi herseyi gebelik belirtisine yorma zamanıHahh böyle işte. Evet ikimiz de yumurtalama gününü değerlendirmişiz. E öncesini de çok güzel değerlendirdik. Sorun yok, dinlenme zamanı...
Asıl şimdi en korkunç günler başlıyorrrr
Kasığım ağrıyo acaba hamile miyim?
Göğsüm şişti acaba hamile miyim?
İdrarım koktu acaba hamile miyim? (evet bu belirtiyi de duydum )![]()
![]()
Hadi bakalım vücudumuzu dinlemeyeee...
Aaa 9 gün mü kaldıııı :S Hiçbişey kalmamışşimdi herseyi gebelik belirtisine yorma zamanıen zor sürece girdık
9 günümüz kaldı... bu zamana kadar yumurta falan kalmamıştır (umarım kalmamıştır)
şimdi dinlenme zamanı... bencede bu ayı çok iyi değerlendirdik... daha fazla kasmayalım
![]()
Keşke ev hanımı olsaydım. Paso yatardım zaman geçerdi
vallahi hayatım ev hanımı olsaydım daha kolay hamile kalırdım dert tasa hiçbirsey yok... en azından uyuyorlar ben onuda yapamıyorumKeşke ev hanımı olsaydım. Paso yatardım zaman geçerdi![]()
Slm canım benim ilk günler oldu ama şimdi bişey yok çok nadir bi ağrı oluyor fakat anlık oluyor bide sanki heran sistit olacakmışım gibi bi şey oluyor tam bi yanma değil ama öyle rahat da değilimSelam canım. Bel ve kasık ağrım var hala. Bir de kasıklarımda çekme kasılma gibi bir şeyler oluyor? Sende de var mı? Aynı zamanlarda iğne olmuşuz ya, o yüzden merak ettim.