ocak ayında klomen kullananlar hadi buayda destek olalım birbirimize...

Selamlar. Kontrolden geliyorum. Perşembe günü bitmişti klomenim. Bugün doktor baktığında 15-16 mm civarı çok sayıda yumurta oluştuğunu söyledi. Ama bunu kötü birşey gibi söyledi. Kistin var mı dedi olacak mı dedi valla tam anlamadım yarım ağızla anlatıyordu. Bi ara pko lafı da duydum ama hangi cümlenin içinde geçti onu da hatırlamıyorım. Sanırım korkup panik yaptım o yüzden cümleleri birleştiremiyorum kafamda. Çatlatma iğnesi vermicem 10 gün gün aşırı ilişki olsun adet olsan da olmasan da gelirsin deyip gönderdi beni. Ha bi de 5 günlük hapbuston tedavisi verdi. Glifor vermişti asla bırakma dedi.
Yorumlarınız nedir?

Selamlar. Kontrolden geliyorum. Perşembe günü bitmişti klomenim. Bugün doktor baktığında 15-16 mm civarı çok sayıda yumurta oluştuğunu söyledi. Ama bunu kötü birşey gibi söyledi. Kistin var mı dedi olacak mı dedi valla tam anlamadım yarım ağızla anlatıyordu. Bi ara pko lafı da duydum ama hangi cümlenin içinde geçti onu da hatırlamıyorım. Sanırım korkup panik yaptım o yüzden cümleleri birleştiremiyorum kafamda. Çatlatma iğnesi vermicem 10 gün gün aşırı ilişki olsun adet olsan da olmasan da gelirsin deyip gönderdi beni. Ha bi de 5 günlük hapbuston tedavisi verdi. Glifor vermişti asla bırakma dedi.
Yorumlarınız nedir?
cok degisik bi dr. yarim agizla anlatmis ustune usluk hap vermis bi de yumurtan 15 mm olmus zaten 2 gun sonra 20 21 olunca catliyo kendisi o igneyi yaptirman anlamsiz gibi geldi yumurtlama haplari kist yapar sebebide olusmayan buyumeyen yumurta kiste donusur bu cok kotu bisey degil benimde oldu dr onemli degil onemli olan yumurtanin cok olup buyumesi dedi ve gun verdi bize su gun baslayip gun asiri yapin tutacaktir tutmazsa oyle 2. yada 3 ayda igne yapariz dedi guvenilir bi dr. gibi gelmedi cnm

cok degisik bi dr. yarim agizla anlatmis ustune usluk hap vermis bi de yumurtan 15 mm olmus zaten 2 gun sonra 20 21 olunca catliyo kendisi o igneyi yaptirman anlamsiz gibi geldi yumurtlama haplari kist yapar sebebide olusmayan buyumeyen yumurta kiste donusur bu cok kotu bisey degil benimde oldu dr onemli degil onemli olan yumurtanin cok olup buyumesi dedi ve gun verdi bize su gun baslayip gun asiri yapin tutacaktir tutmazsa oyle 2. yada 3 ayda igne yapariz dedi guvenilir bi dr. gibi gelmedi cnm
Canım çatlatma iğnesi vermedi zaten. Verdiği hap da progesteron içiren bi hapmış. Klomeni yazdığında bu ilacı vereceğini söylemişti. Düşüğü engelliyomuş, gebelik ihtimalini arttırıyomuş. Durum iyidir yani di mi? Kotkmaya gerek yok

Canım çatlatma iğnesi vermedi zaten. Verdiği hap da progesteron içiren bi hapmış. Klomeni yazdığında bu ilacı vereceğini söylemişti. Düşüğü engelliyomuş, gebelik ihtimalini arttırıyomuş. Durum iyidir yani di mi? Kotkmaya gerek yok
himm o zmn iyi cnm ama hamile kaldiktan sonra veriliyo ben dusuk yapmadan once o haptan kullanmistim gec kalindigi icinde dusukle sonuclandi hamile oldugunu ogrendikten sonra kullaniliyo risk varsa veriyorlar kullanan arkadaslarimda oldu ama hamileligi ogrendikten sonra

himm o zmn iyi cnm ama hamile kaldiktan sonra veriliyo ben dusuk yapmadan once o haptan kullanmistim gec kalindigi icinde dusukle sonuclandi hamile oldugunu ogrendikten sonra kullaniliyo risk varsa veriyorlar kullanan arkadaslarimda oldu ama hamileligi ogrendikten sonra
Alla alla bana niye daha ortada bişey yokken verdi acaba. Neysee hepimiz için hayırlısı diyelim. Senin bat ne zaman bu arada:)

Alla alla bana niye daha ortada bişey yokken verdi acaba. Neysee hepimiz için hayırlısı diyelim. Senin bat ne zaman bu arada:)
bilmiyorumki kalirsan ve haberin olmazsa dusuk olmasn die vermistir heralde 28 ocakta adet olmam lazm ama 1 haftaya kadar attigi oluyo bazen en gec 5 inde olurm suanda yumurtlama gunlerim calismalara basladik :)

Brnim 7 şubatta olmam kazım ama klomen tedavisi ileri-geri arıyor mu tarihi bilmiyorum

Slm kızlar bende bu ay başladım cumartesi bitti yarın dr a gidecem çok heyecanlıyım inşallah bi aksilik olmaz hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Slm kızlar şimdi dr dan çıktım yumurtaların güzel büyümüş dedi hatta bikaç tane var çoğul gebelik oluşabilir dedi yarın sabah çatlama iğnemi vurduracam akşam ilişki dedi bide jel verdi hergün kullan dedi ay hadi inşallah isteyen herkes é nasip olur inşallah

benimde bugun adetimin 2.günü yarın klomen kullanmaya başlıcam fakat glifor+inofolıc kullanıyorum sizce bal çörek otu tarçın üçlüsünüde denemem yumrutaları çok büyütüp kiste çevirirmi?

Bende klomen kullandim 7 ocakta catlatma ignesi vuruldum.dun evde test yaptim negatif cikti yarin doktor kontrolum var.hepimiz icin rabbim hayirlisini versin.amin.

o günleri çok yaşadım canım sıkma canını negatif oldugundaki ruh durumu varya insanı bitiriyor allahım dilerim allahımdan bizi daha fazla bekletmesin hayırlı haberler almamıza vesile olsun inşallah

bende dün ilk klomenime başladım nedense bu topik ugurlu gelecek gibi hissediyorum arkadaşlar herkes düşüncelerini yazsın paylaşmak bile bşraz moralimizi yerine getiriyor

Kızlar ben klomen değilde femara kullanıyorum bu ay yumurtlama takibine gittiğimde sağ tarafta 5 tane yumurta oluşmuş... en büyüğü 20mm diğerleri 16-19mm arası değişiyor... sebebsiz inferlite olduğu içim çok fazla sevınemedım zaten yumurtlama problemım yoktu sadece fazla yumurtalarım var şimdi... inş kiste çevirmez hepimiz için hayrlı olur inş ;)

Back