Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı. Belirsizlikten iyidir napalım... ben yarın kontrole gidiyorum. Sen de 2 güne gidersin galibaAy şükürler olsun bende regl oldum inşallah bu ay olur ne diyelim hayırlısı
Dusu sabah Alsan daha iyi degilmi canım yaa.Öyle diyolar spermler oluyormuş.Genelde gece öyle yatın sabah yılanın diyolargünaydın cnmnasılsın.... ben çok yorgunum ve uykusuz
dün gece eşim geç geldi onu bekle ilişkiye gir sonra duş al derken yatmam gece 2'yi buldu... 6 da kalkıyorum canım işe yetişmek için
herseyy bebiş içinnn
bakalım bu ay ne olacak
![]()
Aynen çıldıracaktım ya Evet canım bende çarşamba gidecem dr a bakalım inşallah kist olmamıştırHadi hayırlısı. Belirsizlikten iyidir napalım... ben yarın kontrole gidiyorum. Sen de 2 güne gidersin galiba
Cnm adetin 3. günü doktora gidiyorsun, seni muane ediyor, ve ona göre klomen yada başka bir yumurtlama ilacı yazıyor (bana femara yazdı) adetin 5.günü başlıyorsun doktorun tavsiyesine göre günde bir yada iki tane içiyorsun ( ben iki tane kullandım) ... senin bir kızın var büyük ihtimalle tüplerin açıktır ... hormon testini yakın bir zamandanı yaptın cnm? yaş ilerledikçe hormonlarda problem başlıyor... Her ihtimale karşı rahim filmi çektir. Belki tüplerde yapışma olmuş olabilir, rahim filmi çektirmeden tedaviye başlama cnm... Çünkü tüpler tıkanıklık veya yapışma varsa hiçbir ilaç yada aşılama yöntemi işe yaramaz... Rahim filmi adet bitiminden hemen sonra çekiliyor. Eğer istanbulda oturuyorsan sana şişli echomar merkezi Cevat Bayrak hocayı tavsiye ederim... Ağrısız rahim filmi çekiyor... Şimdilik aklımdakiler bunlar... Sen kafana takılanı sor ben elimlen geldiğince yardımcı olurum cnmSinkar meraba buraya yeni üye oldum ve direk nasıl mesaj yazılır bulamıyorum.Bir sorum olacak bu klomeni ne zaman kullanmaya başlıyorsunuz.Yanı doktor size ne zaman öneriyor.Rahim filmi çalan cektirdikten sonraki.Benim bir kızım var on yasında ikinciyi istiyoruz ama bir senedir ugrasiyorum olmuyor.Yaşım 34 herşeyim normal,yumurtlama ve yumurtaların.Eşimin spermleri normal.Rahim filmi cektirmedim ama neden olmuyor bilmiyorum.Beş ay önce rahimde yara varmış baya büyük doktor yatı onu oda etkileri acaba.Bu konudaki bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Haklısın cnm öyle daha iyi ama ben çalışıyorum ve sabah 6:30 da evden çıkıyorum duş almam çok zor oluyor sabah... Ama zaten spermlerin tüplere doğru gitmesi 15 dk ... 15 dk sonra beklemene çok da gerek yok aslında... Sadece yataktan 15dk kalkma yeterDusu sabah Alsan daha iyi degilmi canım yaa.Öyle diyolar spermler oluyormuş.Genelde gece öyle yatın sabah yılanın diyolar
Tesekkurler canım benim verdiğin cevaplar için.Malesef İstanbul da değilim ve çok korkuyorum rahim filminden.Hormon testide iki-uc aylık bisey canım.HayirlisiCnm adetin 3. günü doktora gidiyorsun, seni muane ediyor, ve ona göre klomen yada başka bir yumurtlama ilacı yazıyor (bana femara yazdı) adetin 5.günü başlıyorsun doktorun tavsiyesine göre günde bir yada iki tane içiyorsun ( ben iki tane kullandım) ... senin bir kızın var büyük ihtimalle tüplerin açıktır ... hormon testini yakın bir zamandanı yaptın cnm? yaş ilerledikçe hormonlarda problem başlıyor... Her ihtimale karşı rahim filmi çektir. Belki tüplerde yapışma olmuş olabilir, rahim filmi çektirmeden tedaviye başlama cnm... Çünkü tüpler tıkanıklık veya yapışma varsa hiçbir ilaç yada aşılama yöntemi işe yaramaz... Rahim filmi adet bitiminden hemen sonra çekiliyor. Eğer istanbulda oturuyorsan sana şişli echomar merkezi Cevat Bayrak hocayı tavsiye ederim... Ağrısız rahim filmi çekiyor... Şimdilik aklımdakiler bunlar... Sen kafana takılanı sor ben elimlen geldiğince yardımcı olurum cnm![]()
Cnm adetin 3. günü doktora gidiyorsun, seni muane ediyor, ve ona göre klomen yada başka bir yumurtlama ilacı yazıyor (bana femara yazdı) adetin 5.günü başlıyorsun doktorun tavsiyesine göre günde bir yada iki tane içiyorsun ( ben iki tane kullandım) ... senin bir kızın var büyük ihtimalle tüplerin açıktır ... hormon testini yakın bir zamandanı yaptın cnm? yaş ilerledikçe hormonlarda problem başlıyor... Her ihtimale karşı rahim filmi çektir. Belki tüplerde yapışma olmuş olabilir, rahim filmi çektirmeden tedaviye başlama cnm... Çünkü tüpler tıkanıklık veya yapışma varsa hiçbir ilaç yada aşılama yöntemi işe yaramaz... Rahim filmi adet bitiminden hemen sonra çekiliyor. Eğer istanbulda oturuyorsan sana şişli echomar merkezi Cevat Bayrak hocayı tavsiye ederim... Ağrısız rahim filmi çekiyor... Şimdilik aklımdakiler bunlar... Sen kafana takılanı sor ben elimlen geldiğince yardımcı olurum cnm![]()
Kizlarr acil bakın gebelik varmi