- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
-
- Konu Sahibi Defneninannisi
Kaçıncı gününde canım 7 mm. Klomenin dozu az geliyor olabilirMerhaba kızlar 2’inci klomen kullanışım ama malesef bu ay’da gelişen yumurtam yok bugün doktora gittim en büyüğü 7 mm. Sol yumurtalık tarafım ağrıyor adet olacakmışım gibi yumurta gelişiyor sanıyordum ama yok bu durum neden oluyor bilen yaşayan varmı ya rahatsız edici ağrıboş belirtilerdende yoruldum..
Bugün 14üncü günümdü 7 mm canım. Biraz daha gelişmiş olsa doktorum az daha beklerdik gelişirdi belki dedi ama çok küçükmüş.. günde 2 tane kullandım klomeni bidaki ay 3 bakalım.. adetimde çok geç geliyor kolaysa şimdi onu beklicem sabırrrrr..Kaçıncı gününde canım 7 mm. Klomenin dozu az geliyor olabilir
Canım senin kaçıncı günündü yakındık sanki seninle
Hmm anladım canım, inşallah gelecek ay dozu yeterli şekilde yapıp büyürler sabret sabrın solu selametBugün 14üncü günümdü 7 mm canım. Biraz daha gelişmiş olsa doktorum az daha beklerdik gelişirdi belki dedi ama çok küçükmüş.. günde 2 tane kullandım klomeni bidaki ay 3 bakalım.. adetimde çok geç geliyor kolaysa şimdi onu beklicem sabırrrrr..
Ay canım seninde inşallah pozitif gelir ne zaman yapcaksın testCanım seninle 1 gün vardı aramızda benim bugün 16.günüm hala regl olmadım batı bekliyorum
Canımcım valla meraktan çatlamak üzereyim ama elimde test yok köyde olduğum için ulaşım da sıkıntılı o yüzden beklemek zorundayım regl günüm geçsin mecburen beklicemAy canım seninde inşallah pozitif gelir ne zaman yapcaksın test
İnşallahh minnoşun seninlediirr ocaktan güzel haber hiç çıkaramadık sizler verinCanımcım valla meraktan çatlamak üzereyim ama elimde test yok köyde olduğum için ulaşım da sıkıntılı o yüzden beklemek zorundayım regl günüm geçsin mecburen beklicem
Tamm cnm bende olacak gibiyimEvet belirtilerimiz hemen hemen aynı ama ben regl olacağım gibi hissediyorum. Birbirimizi habersiz bırakmayalım
İns cnmAynen canım nasipbenimde eşim çalışıyor tam yoğunluğa denk geldi inşallah tutmuştur canım
Tamm cnmEcmel-vera Defneninannisi benim de sol kasığım daha cok olmak üzere sağ da biraz ağrıyor. beni de habersiz bırakmayın çok merak ettim :))
Olmayız inşaAllahTamm cnm bende olacak gibiyim
İnşallah canım inşallah
Canimsinnn
Duamdasinİnşallah canım inşallah
Gercekten kendime gibi heyecanlanıyorum
Bende hiçbir duamdan eksik etmiyorum canım, rabbim hayırlısını versinDuamdasinduamdasiniz kızlar
Aaa canım çok üzüldüm yaaKızlar selammm benim ümidim şubata kaldı Çarşamba doktor randevum u dahi aldım regl oldum
Hayırlısı olsun kuzum ya zamanı deilmis demek duaya devamAaa canım çok üzüldüm yaagelecek ay olucak inşallah, şunu anladımki 14. Gün regli olmasak bile ümitlenmememiz gerek