Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında klomen başlayan güzel insanlar🎈🌿☘️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende kullandım canım 5gün sonra kontrole gittm yumurtam büyüyünce de iğne buruldun 1 hafta oldu. Sen kontrole gittn mi?
Evet doktora gittim 19.5 da iğne oldum sonra yine çağırdı yumurta catlamismi diye bakmak için. Yumurta kaybolmuş dedi çatlamış şükürler olsun. Ayın 16 sında iğne oldum canım

Evet doktora gittim 19.5 da iğne oldum sonra yine çağırdı yumurta catlamismi diye bakmak için. Yumurta kaybolmuş dedi çatlamış şükürler olsun. Ayın 16 sında iğne oldum canım
Test yapsan çıkar o zaman canım muhtemelen. İğneden 13-14 gün sonra belli oluyormuş gebelik benim daha 1 hafta oldu

Test yapsan çıkar o zaman canım muhtemelen. İğneden 13-14 gün sonra belli oluyormuş gebelik benim daha 1 hafta oldu
Aşırı göğüs ağrım var kasık ağrım da var bugün adet sancısına benzer ağrım oldu. Fakat çok umitlenip üzüldüğüm için cesaret edemiyorm

Günaydın kızlar dün adet olmam lazımdı olmadım akşam ve bu sabah test yaptım bugünde kan verdim testte sizde görebiliyor musunuz

Eklentiler

• IMG_20210202_105324.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20210201_192605.jpg
    132,3 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…