- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 35
- Konu Sahibi Defneninannisi
Amin cnm.aminBenimde çatlatma iğnesinden sonra bugün 13.günüm salı günü doktor randevum var inşallah Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm.aminBenimde çatlatma iğnesinden sonra bugün 13.günüm salı günü doktor randevum var inşallah Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin
Aynen öyle canım sağlıkla hayırla olsunda biz beklicez napalımHayırlısı olsun kuzum ya zamanı deilmis demek duaya devam
Canımm olsun üzülme hayırlısıyla diğer ay olsun inşallahKızlar selammm benim ümidim şubata kaldı Çarşamba doktor randevum u dahi aldım regl oldum
Herşeyde bir hayır vardır canım, gecikiyordur ki güzelleşiyordur derlerKızlar selammm benim ümidim şubata kaldı Çarşamba doktor randevum u dahi aldım regl oldum
Öyle canım senden güzel haberler bekliyomCanımm olsun üzülme hayırlısıyla diğer ay olsun inşallah
Öyle tabi kuzum hayırlısıHerşeyde bir hayır vardır canım, gecikiyordur ki güzelleşiyordur derler
İnşallah canımÖyle canım senden güzel haberler bekliyom
Merhaba bir belirtiniz falan varmı bende 16 sında vuruldum igneyideBenimde çatlatma iğnesinden sonra bugün 13.günüm salı günü doktor randevum var inşallah Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin
Merhaba sizde durum ne bende klomen kullandım bu ayİnşallah canım
Kasıklarımda batmalar vardı bide bende aşırı gaz var yarın gidicem doktora bakalım inşallah güzel haber alırımMerhaba bir belirtiniz falan varmı bende 16 sında vuruldum igneyide
Merhaba bende kullandım canım 5gün sonra kontrole gittm yumurtam büyüyünce de iğne buruldun 1 hafta oldu. Sen kontrole gittn mi?Merhaba sizde durum ne bende klomen kullandım bu ay
Canım adet olmadın mı testi yap bakalım yneKızlar selam bugün iğnenin 19.günüydü hafif lekelenmem var galiba regl olucam değişik karın ağrısı çekiyordum bu ay olmuştur diye çok umutluydum ama galiba olmadı tam da test almıştım kullanmak nasip olmadı Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah
Yok canım daha tam anlamıyla olmadım afedersin böyle 2 3 damla olacak şekilde leke gördüm şuan da bişey yok sabaha kadar olmasam test yapacağım inşaAllahCanım adet olmadın mı testi yap bakalım yne
Tamam canım aynen sabah yaparsın olmazsan haber ver buradanYok canım daha tam anlamıyla olmadım afedersin böyle 2 3 damla olacak şekilde leke gördüm şuan da bişey yok sabaha kadar olmasam test yapacağım inşaAllah
Varsa çıkar mı erken gebelik testi ile acabaTamam canım aynen sabah yaparsın olmazsan haber ver buradan
Çıkar bence canım iğneden sonra mı 19. Gün normal testte bile çıkarVarsa çıkar mı erken gebelik testi ile acaba
Tamam canım vermez miyim inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Hakkında hayırlısı olsun canım, test yap ama önce, emin ol :)Kızlar selam bugün iğnenin 19.günüydü hafif lekelenmem var galiba regl olucam değişik karın ağrısı çekiyordum bu ay olmuştur diye çok umutluydum ama galiba olmadı tam da test almıştım kullanmak nasip olmadı Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah