- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
-
- Konu Sahibi Defneninannisi
Yaaa test yapsanaaaCanım bugün 17. Gün pazar günü yaptığımda çıkmadı reglimde 3 gün gceikti ama pko da hemenngunu gününe gelmiyor sağ kasığımda regl olacam gibi bir his var beyaz akintilarim geliyor ama içimdeki ses hep regl olacam diyorumbende salı akşam 9 da vuruldum Perşembe sabah akşam cuma ve Pazar degerlebdirdik
Ne zaman gideceksin peki?Canım yaa keşke hemen gidip alabilsem ama köyde yaşadığım için ulaşım biraz sıkıntı o yüzden bata kadar beklemek zorundayımsenin kaçıncı gün?
Yaaa test yapsanaaa
Hadi ozaman pazara az kaldı güzel sonuçlar alırsın inş canımCookiie da nasıl dayaniyon diyor valla pazar sabaha kadar beklicem totem yaptım benim son 13.14.15.cok ağrım oldu değerlendiremedik
İns hayırlısıyla tutmuştur tutunmustur yawrularimiz bende biz az değerlendirdik diye düşünüyorum ama belli oomaz arkadaşım iki defa değerlendirdik birinde biri diğer inde biri tutmuş ikiz çocukları var şuan Rabbim ol derse olurHadi ozaman pazara az kaldı güzel sonuçlar alırsın inş canımbenimde şöyle oldu ya acaba işe yaramış mıdır?
Ptesi 11.30 gibi iğne oldum. Salı 13.00 civarı değerlendirdik birde taa çarş gece 1 de
Amin canım inşaAllah merakla bekliyorum ama sanırım regl olacağımbende de canım durumlar aynı , karnım gerim gerim geriliyor iğnenin 14. günü ve regl belirtisi yok.. hakkımızda hayırlısı inşallah :))
2 gün kaldı testini alda koy kenara o günde yasak var test yok deme sakın kabul etmemCookiie da nasıl dayaniyon diyor valla pazar sabaha kadar beklicem totem yaptım benim son 13.14.15.cok ağrım oldu değerlendiremedik
Benim de hep sol tarafımda ağrı var nedense beyaz akıntı da var amin inşaAllah canım Rabbim herşeyin hayırlısını versinCnm benimde 17. Günüm sağ tarafında ağrım var ve beyaz akintilarim var regl olacak hissin var hayırlısı artık diyorum
11 şubat daha baya var yaa yeniymiş senin hakkında hayırlısı olsun canımNe zaman gideceksin peki?
Benim 5.gün
Canimsinnn evde var2 gün kaldı testini alda koy kenara o günde yasak var test yok deme sakın kabul etmem
Belirtilerinin aynıBenim de hep sol tarafımda ağrı var nedense beyaz akıntı da var amin inşaAllah canım Rabbim herşeyin hayırlısını versin
Sağol canım11 şubat daha baya var yaa yeniymiş senin hakkında hayırlısı olsun canım
Aynen canım nasipİns hayırlısıyla tutmuştur tutunmustur yawrularimiz bende biz az değerlendirdik diye düşünüyorum ama belli oomaz arkadaşım iki defa değerlendirdik birinde biri diğer inde biri tutmuş ikiz çocukları var şuan Rabbim ol derse olur
Amin canım, güzel haberler gelsin inşallah :))Hadi hayırlısı olsun cnm
Evet belirtilerimiz hemen hemen aynı ama ben regl olacağım gibi hissediyorum. Birbirimizi habersiz bırakmayalım
Canım senin kaçıncı günündü yakındık sanki seninleBenim de hep sol tarafımda ağrı var nedense beyaz akıntı da var amin inşaAllah canım Rabbim herşeyin hayırlısını versin
Hadi merakla bekliyoruzzzzCanimsinnn evde var