- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
-
- Konu Sahibi Defneninannisi
Aç karnına Glikoz ve insülin değerinize bakılması lazım insülin direnci içinYeni Kan tahlili verdim saglık ocağında rutin kan tahlili yaptırdım herşey normal cıktı nasıl bakılıyo insülin direncine 53 kilom kilo ile Bi sıkıntım yok kafam cok karışık cok yoruldum artık tedavi falan herşeyi bırakmayı düşünüyorum
Ah o evreye yeterki bi gelebilsekBenimde şuan vermemi sağlamıyorvalla bilmiyorum artık ya doğumdan sonra veririz diyorum tüm kiloları
Aynen inşallah olacak canımAh o evreye yeterki bi gelebilsek
Aç karnına Glikoz ve insülin değerinize bakılması lazım insülin direnci için
İnşallah canımm bana çokk büyük bir hayal gibi geliyor bazenAynen inşallah olacak canım
Hayır başka şeylerden konuşucaz ve bu günleri unutucaz bile herşeyin bir zamanı varİnşallah canımm bana çokk büyük bir hayal gibi geliyor bazen
Ah inşallah inşallah canımmHayır başka şeylerden konuşucaz ve bu günleri unutucaz bile herşeyin bir zamanı var
Ona ayrıca bakmaları gerek canım dahiliye ya da endokrin bakıyor insülin direncime baktırmak istiyorum dersen bakarlarBu ay baktırmıştım Kan Tahlillerimi Glukoz 90 cıkmış insülin yok göremedim e nabızdan
Tmm cnm sagolasınOna ayrıca bakmaları gerek canım dahiliye ya da endokrin bakıyor insülin direncime baktırmak istiyorum dersen bakarlar
Aynen öyle umutları söndürmek yokHayır başka şeylerden konuşucaz ve bu günleri unutucaz bile herşeyin bir zamanı var
Canım doktor bana cuma öğlen iğne vurun dedi cumartesi akşam ilişki dedi. Ben cumartesi hem öğlen hem akşam değerlendirdim. Tutmadı. Belli olmaz tek bir ilişkiyle olur kiKızlar merhaba nasılsınızCookiie bana hala mi yapmadın diye yazacak valla yapmadım korkuyorum neden böyle bı durum yaşıyorum acaba birde size bişey soracam iğneden sonra doktorun dediği gibi mi iki gün biri sabah akşam olarak mı degerlendirdiniz biz çok değerlendiremedik diye umuitlenmiyorum sanrm pazara kadar gelmezse pazar sabahı yapacam
Canım kaç gün oldu?Kızlar merhaba nasılsınızCookiie bana hala mi yapmadın diye yazacak valla yapmadım korkuyorum neden böyle bı durum yaşıyorum acaba birde size bişey soracam iğneden sonra doktorun dediği gibi mi iki gün biri sabah akşam olarak mı degerlendirdiniz biz çok değerlendiremedik diye umuitlenmiyorum sanrm pazara kadar gelmezse pazar sabahı yapacam
Ayy canım hemen git ya da test al ben 14. Günde dayanamaz yaparım herhaldeKızlar merhaba benim de bugün iğnenin 16.günü henüz adet olmadım elimde test de yok hastaneye gitme imkanımda yok şuan da çok heyecanlıyım ama adet olacakmışım gibi ağrım var inşaAllah olmam sizlerde durumlar nedir?
Canım yaa keşke hemen gidip alabilsem ama köyde yaşadığım için ulaşım biraz sıkıntı o yüzden bata kadar beklemek zorundayımAyy canım hemen git ya da test al ben 14. Günde dayanamaz yaparım herhaldeçok heyecanlı
bende de canım durumlar aynı , karnım gerim gerim geriliyor iğnenin 14. günü ve regl belirtisi yok.. hakkımızda hayırlısı inşallah :))Kızlar merhaba benim de bugün iğnenin 16.günü henüz adet olmadım elimde test de yok hastaneye gitme imkanımda yok şuan da çok heyecanlıyım ama adet olacakmışım gibi ağrım var inşaAllah olmam sizlerde durumlar nedir?
Canım bugün 17. Gün pazar günü yaptığımda çıkmadı reglimde 3 gün gceikti ama pko da hemenngunu gününe gelmiyor sağ kasığımda regl olacam gibi bir his var beyaz akintilarim geliyor ama içimdeki ses hep regl olacam diyorumCanım kaç gün oldu?
Bende değerlendirdim mi diye emin değilim ya. Doktorum bana iğneden sonra 2. Ve 3. Gün dedi birde gün aşırı 2 gün daha dedi.
Sen nasıl değerlendirdin?
Hadi hayırlısı olsun cnmbende de canım durumlar aynı , karnım gerim gerim geriliyor iğnenin 14. günü ve regl belirtisi yok.. hakkımızda hayırlısı inşallah :))
Cnm benimde 17. Günüm sağ tarafında ağrım var ve beyaz akintilarim var regl olacak hissin var hayırlısı artık diyorumKızlar merhaba benim de bugün iğnenin 16.günü henüz adet olmadım elimde test de yok hastaneye gitme imkanımda yok şuan da çok heyecanlıyım ama adet olacakmışım gibi ağrım var inşaAllah olmam sizlerde durumlar nedir?