Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında klomen başlayan güzel insanlar🎈🌿☘️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bugün 17. Gün pazar günü yaptığımda çıkmadı reglimde 3 gün gceikti ama pko da hemenngunu gününe gelmiyor sağ kasığımda regl olacam gibi bir his var beyaz akintilarim geliyor ama içimdeki ses hep regl olacam diyorum 😂 bende salı akşam 9 da vuruldum Perşembe sabah akşam cuma ve Pazar degerlebdirdik
Yaaa test yapsanaaa 🙏🏻🙏🏻🥰🥰

Cookiie Cookiie da nasıl dayaniyon diyor 🥰 valla pazar sabaha kadar beklicem totem yaptım🥰💞 benim son 13.14.15.cok ağrım oldu değerlendiremedik☹️
Hadi ozaman pazara az kaldı güzel sonuçlar alırsın inş canım 🥰 benimde şöyle oldu ya acaba işe yaramış mıdır?
Ptesi 11.30 gibi iğne oldum. Salı 13.00 civarı değerlendirdik birde taa çarş gece 1 de😏🤔

Hadi ozaman pazara az kaldı güzel sonuçlar alırsın inş canım 🥰 benimde şöyle oldu ya acaba işe yaramış mıdır?
Ptesi 11.30 gibi iğne oldum. Salı 13.00 civarı değerlendirdik birde taa çarş gece 1 de😏🤔
İns hayırlısıyla tutmuştur tutunmustur yawrularimiz bende biz az değerlendirdik diye düşünüyorum ama belli oomaz arkadaşım iki defa değerlendirdik birinde biri diğer inde biri tutmuş ikiz çocukları var şuan Rabbim ol derse olur 🤲

İns hayırlısıyla tutmuştur tutunmustur yawrularimiz bende biz az değerlendirdik diye düşünüyorum ama belli oomaz arkadaşım iki defa değerlendirdik birinde biri diğer inde biri tutmuş ikiz çocukları var şuan Rabbim ol derse olur 🤲
Aynen canım nasip 🤲🏻🥰 benimde eşim çalışıyor tam yoğunluğa denk geldi inşallah tutmuştur canım

Merhaba kızlar 2’inci klomen kullanışım ama malesef bu ay’da gelişen yumurtam yok bugün doktora gittim en büyüğü 7 mm. Sol yumurtalık tarafım ağrıyor adet olacakmışım gibi yumurta gelişiyor sanıyordum ama yok bu durum neden oluyor bilen yaşayan varmı ya rahatsız edici ağrı 😞 boş belirtilerdende yoruldum..

X