Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında klomen başlayan güzel insanlar🎈🌿☘️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün çatlatma iğnesini vuruldum ama doktor bugünü değerlendir demedi. Ben dünü değerlendrmştm. Ve 36. saati değerlendircem sonra gün aşırı. Böyle mi olması gerekiyor
Evet o gün değerlendirmedim bende canım.
Pazartesi iğne oldum bende salı çarş değerlendirdim birde cuma pazar değerlendireceğiz.

Ben yıllardır kullanıyorum artık etkilemiyor ilk kullandığımda da pek etkilemedi ishal yapmıştı sadece
Bünyeden bünyeye değişiyo demekki canım. Ya benim kilo vermemi hiç etkilemedi ama durdum kaç haftadır böyle 🤣 doktorda sordu verdirdimi diye, yooo🤷🏼‍♀️

Kızlar bugün çatlatma iğnesini vuruldum ama doktor bugünü değerlendir demedi. Ben dünü değerlendrmştm. Ve 36. saati değerlendircem sonra gün aşırı. Böyle mi olması gerekiyor
Bende cuma olmuştum canım. Perşembe değerlendirmiştim, cumayı boş geçtim. Cumartesi hem öğlen hem gece, pazar bide. Sonrası gün aşırı. Ama o hiçbiride denk gelmemiş tabi benim🤷🏼‍♀️

Evet o gün değerlendirmedim bende canım.
Pazartesi iğne oldum bende salı çarş değerlendirdim birde cuma pazar değerlendireceğiz.
Doktor mu dedi salı ve çarşamba diye? Siz kendiniz mi istediniz?
Bende cuma olmuştum canım. Perşembe değerlendirmiştim, cumayı boş geçtim. Cumartesi hem öğlen hem gece, pazar bide. Sonrası gün aşırı. Ama o hiçbiride denk gelmemiş tabi benim🤷🏼‍♀️
Cumartesi pazar bak sizde bende öyle yapayım bari 2 gün arka arkaya

Canım bu ilaç insülin direnci için direncine baktılar mi kg durumun nasıl reçete olmadan vermiyorlar
Yeni Kan tahlili verdim saglık ocağında rutin kan tahlili yaptırdım herşey normal cıktı nasıl bakılıyo insülin direncine 53 kilom kilo ile Bi sıkıntım yok kafam cok karışık cok yoruldum artık tedavi falan herşeyi bırakmayı düşünüyorum

Ama ben cuma iğne olmuştum cumartesi ilişki oldu 😊 ama benimki tutmadı zaten canım ben fikir olsunndiye söyliyim dedim. Sen doktorun nasıl diyosa öylemi yapsan. Bana doktorum cuma öğlen vur dedi. Cumartesi gecesi ilişki olsun dedi. Biz cumartesi gündüzde gecede oldu.🤷🏼‍♀️

Ama ben cuma iğne olmuştum cumartesi ilişki oldu 😊 ama benimki tutmadı zaten canım ben fikir olsunndiye söyliyim dedim. Sen doktorun nasıl diyosa öylemi yapsan. Bana doktorum cuma öğlen vur dedi. Cumartesi gecesi ilişki olsun dedi. Biz cumartesi gündüzde gecede oldu.🤷🏼‍♀️
Bilmiyorum ya bende bugn sabah 8:30 da oldum iğneyi tutarsa tutar tutmazsa bidahaki aya napalım artık nasip 🤲🏻

😂😂 Öğünlerde bende yiyorum ya 😅 ama aralarda çikolata falan çok canım isterdi istemiyor. Usandm biraz zaten ilaç vitamin içmekten 🙄
Ayy bende bende sormaaa, hele geçen ay klomene ögg demiştim. Kuruluk yaşamıştım, cayır cayır yandım. Bu ay yine başladı yavaştan yanma inşallah çok kullanmak zorunda kalmam bu ayda hemen büyürler😔😔

Amin canım inşallah güzel ve sağlıklı içi dolu yumurtaların olur
İnşallah canım şimdi geçen ay 2 tane vardı ikiside çatlamış ama döllenememiş dedi doktorum. Acaba kalitesiz falanmıydı. Çatlatmadan önce bi test yapıyolarmış kalitesine bakmak için galiba. Diyorum bu ay onumu istesem

İnşallah canım şimdi geçen ay 2 tane vardı ikiside çatlamış ama döllenememiş dedi doktorum. Acaba kalitesiz falanmıydı. Çatlatmadan önce bi test yapıyolarmış kalitesine bakmak için galiba. Diyorum bu ay onumu istesem
Bende doktora sordm ultrasonla anlayamıyo musunuz kalitesini dedm anlayamıyrz dedi tüp bebekte anlıyrz sadece dedi. Öyle bi test yaparsan yazar mısın gene. Ben hiç duymamştm o dediğin testi

Burda ne güzel herkes birbirine iyi dileklerde bulunuyor. Rabbim şu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin. Teşekkürler cevaplarınız için. İyi geceler 💤
Hepimizin amacı isteği farklı yollardan da olsa aynı canım. Birbirimizi anlayabiliyoruz. Birde bilmiyorum rabbim önce isteyen herkese sonra bana versin hep öyle diyorum içimden o şekilde geliyor, rica ederim ne demek. İyi geceler 😊

Bende doktora sordm ultrasonla anlayamıyo musunuz kalitesini dedm anlayamıyrz dedi tüp bebekte anlıyrz sadece dedi. Öyle bi test yaparsan yazar mısın gene. Ben hiç duymamştm o dediğin testi
Eğer unutmazsam doktora gittiğimde o aşamada isticem canım genelde hep sorcam dediklerim çıktıktan sonra aklıma geliyorda. :KK70: E2 testi sanırım yalnış bilmiyorsam.

Doktor bana tarihleri yazdı canım önce 2. Ve 3. Gün sonra gün aşırı diye saat olarak demedi birşey

X