Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında klomen başlayan güzel insanlar🎈🌿☘️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım sen nasılsın? Kullanıyor musun yeni ilaçları
Evet kullanıyorum canım biran önce iğne aşamasına geçsem hiç sevmiyorum bu kadar fazla ilaç içmek miğdem çok bulanıyor canım ara ara ilaçlardanmıdır nedir başka bişey yok

Bu ay femara da içiyorsun demi belki onun yan etkisidir canım ne zaman bitecek?
Yarın içicem bide femarayı sonraki gün klomen içip bırakcam canım bakalım kontrolden sonra devam dicekmi. Belkide olabilir ama bu insülin direnci ikacıda yapıyormuş galiba

Canım ben matofin değilde glucophage kullandim günde bir kere kullandım
Bu ilaçları yazdırmadan eczaneden alabiliyormuyuz bilginiz var mı acaba bnde pkoyum yumurtalıklarım buyumuyo ikişer tane içmeme ragmen burda iğne den bahsediyorlar doktorum bana hiç ondan bahsetmedi 4 ay klomen kullandım artık yeter klomen vermicem tüp bebek dedi bnde pkoyum eczaneden alsam bu ilaçı faydası olur mıki

Canım benimde yumurtam yavaş büyüyordu ben muayneden cıktıktan sonra aklıma geldi doktora mesaj attım insülin direnci olupta baskılıyor olabilirmi diye, doktor direk matofin 500mg al dedi. Ben direk eczaneye gidip ismini söyleyip aldım reçete istemedi eczane. Ama sen yine doktoruna bi danış bence.

Sagol cnm tşkkür ederim

Canım bu ilaç insülin direnci için direncine baktılar mi kg durumun nasıl reçete olmadan vermiyorlar

Anladım canım olmaZsa eş değer başka bi ilaç kullan doktoruna sorup ben diaformin isimliyi kullanıyorum mesela birde 1000 /1000
Seninki yapmıyormu canım, bi kontrole kadar deniyim kendimi olmazsa bi sorayım bakayımm doktora

Kızlar bugün çatlatma iğnesini vuruldum ama doktor bugünü değerlendir demedi. Ben dünü değerlendrmştm. Ve 36. saati değerlendircem sonra gün aşırı. Böyle mi olması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…