- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
-
- Konu Sahibi Defneninannisi
Düz trabzan gecicem kenarına 3 4 sırada bakayım 8 8 yapabilirim dediğin gibiEline sağlık çok güzel olmuş canım evet 8*8 yapsan daha iyi olur sanki duZ trabzan yap o zamn renkleri karıştır yada tek renk güzel olur
Güzel.olir cnm.elnne sağlık şimdidenDüz trabzan gecicem kenarına 3 4 sırada bakayım 8 8 yapabilirim dediğin gibi
Seninde canım benimki acemi işiGüzel.olir cnm.elnne sağlık şimdiden
Hadi hayırlısı olsun canım sabırla beklemeler, sonu güzel olsunnKızlar selam benim cuma yumurta 17 mm di bugün gittim 21 olmuş çatlama iğnesi vuruldum
İnşallah canımHadi hayırlısı olsun canım sabırla beklemeler, sonu güzel olsunn
onu söylemedi, ama 2 tane döllenmeye hazır yumurta var dedi, akşama vurulun iğneyi, bugün yarını değerlendirin dedi.Kaç mm de iğne yaptı doktorunuz
Hadi gözün aydın tatlımKızlar selam benim cuma yumurta 17 mm di bugün gittim 21 olmuş çatlama iğnesi vuruldum
Ben de bugün oldum iğne hadi hayırlısı hakkımızdaonu söylemedi, ama 2 tane döllenmeye hazır yumurta var dedi, akşama vurulun iğneyi, bugün yarını değerlendirin dedi.
Hadi hayırlısı canım, inşallah tutar. iğneden sonra kramp ve yorgunluk oluyor tedirgin olma.Ben de bugün oldum iğne hadi hayırlısı hakkımızda
Benimde cuma kontrolüm canim beni klomen bitiminden bir hafta sonraya çağırdı. Tabii benim ilk ay yumurta gelişimi olmamıştı inşallah bu seferKızlar merabalarikinci kullanışım klomeni yarın bitiyor cuma kontrol var Rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah...
Tamamdır canım akıntı falan oluyormu?Hadi hayırlısı canım, inşallah tutar. iğneden sonra kramp ve yorgunluk oluyor tedirgin olma.
Benim çok güzel olmuştu ilk ay ama kimyasal gebelik yaşadım bana klomen bitince 2 gün sonraya verdi kontrolü bilmiyorum kiBenimde cuma kontrolüm canim beni klomen bitiminden bir hafta sonraya çağırdı. Tabii benim ilk ay yumurta gelişimi olmamıştı inşallah bu sefer
Güzel haberler alalım cuma günü inşallah
Canım benim ilkinde gelişmediği için anca gelişir diye geç cağırıyor, tabii nolur nolmaz diye ben bi taraftan ovulasyon testi yapıyorum hergün takip ediyorumBenim çok güzel olmuştu ilk ay ama kimyasal gebelik yaşadım bana klomen bitince 2 gün sonraya verdi kontrolü bilmiyorum ki
Cnm silik vatlr gibi tam giremedimKızlar kızlar bişey görüyormusunuz sizde ?Eki Görüntüle 2769223